Astrologija

Horoskop za četrtek, 2. februarja

Danaja
2. 2. 2023, 05.33
Deli članek:

Sonce je v vodnarju, Luna je v raku.

Profimedia
/

OVEN – Luna bo spodbujala vaše zanimanje za domače okolje, preurejanje in urejanje nepremičninskih zadev, še posebno če imate prostor, ki ga ne uporabljate.

BIK – Priložnost, ki vam jo bo ponudil znanec, bo vredna razmisleka. Razmišljali boste o preusmeritvi v poslu ali poklicu, saj imate občutek, da ne napredujete.

DVOJČKA – S čustvenimi odzivi ne pretiravajte, bolje bo, če boste pri razmišljanju in čustvovanju malo bolj upoštevali razum. Urejali boste finance.

RAK – Danes, ko bo Luna prehajala vaše znamenje, boste lažje in bolj sproščeno izražali svoja čustva, tako pozitivna kot negativna. Marsikdo bo presenečen.

LEV – Zadnje čase se počutite dobro in želeli boste ohraniti vitalnost. Pri poslu boste uspešni in dobili boste neko poslovno idejo, ki bo vključevala več ljudi.

DEVICA – Želeli boste dokončati neki projekt. Pri tem boste precej razočarani nad sodelavci, saj boste imeli občutek, da le čakajo, kaj boste naredili vi.

TEHTNICA – Delavni in prizadevni boste in tudi ustvarjalnosti vam ne bo manjkalo. Še posebno ker bo vaša vladarica Venera v impresivni povezavi z Luno.

ŠKORPIJON – Danes boste določali nove cilje. Želeli boste jasne odgovore na jasno zastavljena vprašanja. Odločili se boste za uravnoteženost.

STRELEC – Dobri odnosi v družini vam bodo pomenili še največ. Imeli boste priložnost dokazati tako sebi kot drugim, koliko vam pomeni urejenost tega področja.

KOZOROG – Danes boste svoje sposobnosti in moč odločanja pokazali v službenih zadevah, kjer boste še posebno močni v dogovorih. Vztrajali boste pri svojem.

VODNAR – Malo preveč se boste hvalili s svojimi dosežki, a tokrat bo to delovalo simpatično. Čeprav je še mraz, se že čuti pomladansko prebujanje.

RIBI – Danes boste blesteli doma, saj bodo vsi iskali vašo oporo, vi pa jo boste z veseljem nudili. Saj kaj je za vas lepšega kot to, da vas vsi potrebujejo in podpirajo.