Astronapoved

Horoskop za sredo, 1. februarja

Danaja
1. 2. 2023, 05.34
Deli članek:

Sonce je v vodnarju, Luna je v dvojčkih, ob 21.11 preide v raka.

Profimedia
/

OVEN – Luna bo do večera, ko bo prestopila v družinsko znamenje raka, večinoma v praznem teku, zato izkoristite dopoldanski čas za delo, popoldne pa počivajte.

BIK – Malodušen začetek dneva bo prekinila dobra novica, ki vam jo bo sporočil/-a sodelavec/-ka in bo povezana s financami. Popoldne boste uživali v zavetju svojega doma.

DVOJČEK – Zvečer bo Luna prestopila v sosednje znamenje raka, kar boste občutili kot češnjo na vrhu smetanove torte. Dopoldne boste uživali v svojem elementu.

RAK – Popoldne boste imeli manj energije, luna bo v praznem teku. Možno je, da boste najbolj uživali na kavču in boste imeli težave z obveznostmi, ki vas čakajo.

LEV – Današnje dogajanje bo dokaj mirno, vzeli si boste čas zase in za svoje prijatelje. Veseli boste njihovega zaupanja, oni pa bodo veseli vaših nasvetov.

DEVICA – Danes boste večino časa posvetili urejanju službenih zadev. Preprosto imate preveč obveznosti in vam v delovnem dnevu zmanjka časa, da bi vse postorili.

TEHTNICA – V službi boste postorili, kar je nujno, nato boste uživali v pogovoru s sodelavci. Doma se boste imeli lepo. Ponovno boste začutili povezavo s partnerjem.

ŠKORPIJON – Mirno vzdušje zaradi Lune v praznem teku bo vplivalo na vas, da boste uživali v počitku. Zvečer bo luna prešla v raka in boste bolj sveži kot čez dan.

STRELEC – Čez dan bosta s partnerjem/-ico uživala v družbi drug drugega. Luna bo v praznem teku do večera, tako da bosta veliko govorila in utrjevala vajino vez.

KOZOROG – Luna bo zvečer prešla v nežnega raka. S partnerjem/-ico bosta spet našla skupni jezik in se našla tam, kjer vedno izravnata vse svoje težave.

VODNAR – Luna bo danes do večera, ko bo stopila v znamenje raka, v praznem teku. V glavnem se boste prepuščali toku, po domače lenarjenju, in pri tem uživali.

RIBI – Precej prijetno dopoldansko druženje bo malo umirilo negativne strasti, ki so v zadnjem času divjale v vas. Čas je, da se malo odpočijete in se posvetite sebi.