Astronapove

Horoskop za torek, 31. januarja

Danaja
31. 1. 2023, 05.43
Deli članek:

Sonce je v vodnarju, Luna je v dvojčkih.

Profimedia
/

OVEN – Danes boste imeli priložnost izvedeti več o zadevi, ki je še vedno v vaših mislih. Zadovoljni boste, ne glede na vašo nezaupljivost, obeta se vam tudi izčrpen pogovor, ki bo obrodil sadove.

BIK – Odnos, ki vas je bremenil, se premika z mrtve točke, kar vas bo končno opogumilo in boste povedali, kar vam leži na duši. Vsekakor bi morali biti bolj neposredni in hkrati iskreni.

DVOJČKA – Čas je, da storite več ter se prenehate smiliti sami sebi, saj si tako le povzročate škodo. Tokrat so odprte vse možnosti, da z nekom dosežete skupno točko.

RAK – Ob prijateljevem predlogu boste začutili val novega navdušenja. Okoliščine vam bodo pomagale, čeprav boste najprej glede sebe in celotne zgodbe nekoliko negotovi.

LEV – Zvezde bodo spodbujale intenzivnost, bojevitost in spremembe, po katerih hrepenite. Opazujte, kako pomembno je biti na pravem mestu, ko se govori o večjih spremembah.

DEVICA – Pripomba prijatelja bo presenetljivo hitro pritegnila vašo pozornost. Pogovor bo imel odločilen in pozitiven vpliv na vaše počutje, ki se bo popolnoma stabiliziralo šele zvečer.

TEHTNICA – Največ pozornosti bo danes usmerjene na poslovno področje. Kljub zelo intenzivni energiji in notranji napetosti se lahko vse, česar se boste lotili, odvije v pozitivno smer.

ŠKORPIJON – Ne obremenjujte se z začasnim zastojem v ljubezenskih odnosih, saj je nastal le manjši nesporazum, ki ga boste morda rešili že jutri. Ne dovolite, da bi vaše počutje porušilo načrte.

STRELEC – Največ napetosti bo danes na ljubezenskem področju. Idealen dan za čiščenje in odstranjevanje neuporabnih predmetov iz doma, saj boste le tako odmislili stvari, ki vas bremenijo.

KOZOROG – Pri nečem boste uspešni, kot že dolgo niste bili, zato se bo znova okrepil vaš ego, kar bo nekoga v okolici močno zmotilo. Komaj čakate, da preidete k dejanjem.

VODNAR – Dogodki na čustvenem področju bodo prebudili nove energije in priložnosti, ki se jih boste razveselili. V službi se boste odločno, tudi odrezavo uprli tistim, ki vas ne razumejo.

RIBI – Z nekom boste razmišljali podobno, čeprav se morda vse skupaj ne bo razvilo, kot ste načrtovali. Imate več možnosti, zato se ne ustavite le pri tisti, ki se je pojavila prva.