Astronapoved

Horoskop za ponedeljek, 30. januarja

Danaja
30. 1. 2023, 05.21
Deli članek:

Sonce je v vodnarju, Luna je v biku, ob 9.34 preide v dvojčka.

Astrologija
/

OVEN – Zjutraj bo rastoča Luna v živahnih dvojčkih, zato boste v službi energično in z navdušenjem prevzemali tudi zahtevnejše naloge. Odnosi bodo konstruktivni.

BIK – Dan bo družabno razgiban, saj vas bo Luna v živahnih dvojčkih spodbujala, da najdete dodaten zaslužek. Bodite previdni in ne iščite hitrih in nezanesljivih poti.

DVOJČKA – Začetek tedna bo obetaven, saj boste razmišljali o različnih poslovnih rešitvah, in ob podpori rastoče Lune v vašem znamenju boste uspešni.

RAK – Spoznali boste nove ljudi zunaj vašega kroga znancev in prijateljev. Z nekom, ki vam je bil včasih zelo blizu, boste proti koncu tedna razčistili nesoglasja.

LEV – V službi boste pronicljivi in iznajdljivi. Sodelavci vas bodo občudovali, saj boste poleg svojih dolžnosti znali tudi njih spodbujati s praktičnimi nasveti.

DEVICA – Odnosi na delovnem mestu bodo še naprej izvor vašega nezadovoljstva. Želeli si boste temeljite spremembe in si že predstavljali drugačno okolje.

TEHTNICA – Dan bo prijeten, saj bo Luna v dvojčkih pospešila vašo željo po izpopolnjevanju znanja, kar vam bo omogočilo, da boste v službi samozavestnejši.

ŠKORPIJON – Odločili se boste, da več naredite za svoje počutje, in posledično boste imeli več energije. Dieta, ki jo boste začeli, bo hitro izboljšala stanje.

STRELEC – Na vašo ljubezensko zvezo bo vplivala Venera v znamenju ljubeznivih ribic. A boste morali čas posvetiti tudi reševanju določenih finančnih zapletov.

KOZOROG – Spremembe vas bodo prisilile, da začnete reševati določene zadeve, povezane s financami. Morda vam bivališče, v katerem ste trenutno, ne ustreza več.

VODNAR – Venera v znamenju rib vas bo spodbujala k akciji, ki bo včasih precej nepremišljena. Ne bodite pretirano zaskrbljeni zaradi svoje finančne situacije.

RIBI – Pri poslovnem delovanju boste tokrat vse stavili na rezultate. Preprosto vas bo zanimalo, kako bi prišli v čim krajšem času do solidnega zaslužka.