Astrovodič

Tedenski horoskop: Venera bo podarila čarobnost, Merkur pa dobro komunikacijo

Tadej Šink, horarni astrolog, 041 428 966
29. 1. 2023, 14.50
Posodobljeno: 29. 1. 2023, 14.50
Deli članek:

Čas nam vedno znova popestri dogodke, prinese spoznanja, modrost in odgovornost. Kako nekdo preživi čas, je svobodna izbira, dejstvo pa je, da se včasih minute vlečejo, včasih pa hitro minejo.

Dreamstime
Zvedajmo se: trenutek tukaj in zdaj je nekaj edinstvenega.

Pravzaprav je to odvisno od posameznika, od tega, kako zna pogledati na dogodke in kako slediti sebi. Zdi se, da v svobodnem svetu vsak hiti in se mu mudi, nekdo hiti po opravkih, drugi v službo, tretji na zmenek …
Toda pomembno je, da se vsak dan zavedamo, da je trenutek tukaj in zdaj nekaj edinstvenega, kajti vsak sam izbere, kam bo vložil energijo in za koliko časa. Na drugi strani pa so urniki tisti, ki dajejo organiziranost in so dobra iztočnica za rast. In ne pozabite, lepe besede, dobra dejanja in plemenitost so nekaj, kar nič ne stane, prinesejo pa nasmehe in so pot do srca. Venera vam bo v tem tednu podarila več čarobnih preobratov, Merkur pa dostojanstva v komunikaciji.

Oven
Ljubezen: Predelali boste nekaj omejitev iz preteklosti ter našli ravnovesje. Plesali boste po taktu srčnega izvoljenca, toda od srede vas čaka več moči in modrosti. Z besedami lahko dosežete dobre preobrate. Barva, ki vas bo v tem tednu podprla, je turkizna.
Denar: Po zvezdnih namigih vam bo naklonjen Merkur, kar bo prineslo ugodne rešitve, svoje zamisli boste dodelali. V vaše življenje bodo prihajali ljudje, ki vas lahko osrečijo in vam prinesejo dodatno motivacijo. Teden bo prinesel varnost in sledili boste osebnim smerokazom.
Zdravje: Pozitivne misli vas bodo polepšale in vam prinesle neko ravnovesje. Dovoliti si boste morali stopiti korak naprej, toda nekaj zdrave previdnosti ne bo odveč v sredo in petek. Izgubljeno energijo vam bosta povrnila narava in raziskovanje.

Bik
Ljubezen: Čustvena preobrazba se vam bo do sredine tedna obrestovala, to bo prineslo neko ravnovesje. S svojimi nasveti boste podprli srčnega izvoljenca in tudi on bo imel uporabne namige za vas. Mars vam bo podaril potrebno po varnosti, konec tedna vas bo čakala romantika.
Denar: Vaše zamisli in načrti bodo na delovnem mestu zelo dragoceni in iskani. Res pa je, da boste v tem tednu bolj občutljivi in dojemljivi, predelati boste morali nekatere pretekle zadeve. Koristno bo, da si boste zapisovali svoje želje, kmalu bo sledila nagrada.
Zdravje: Popaziti boste morali na grlo in se pogovoriti o tistem, kar vas bremeni. Pripovedovanje zgodb vam bo dalo neko novo dimenzijo. Teden bo prinesel ravnovesje, pri tem vam bodo pomagali sprehodi, opazovanje narave in poslušanje glasbe.

Dvojčka
Ljubezen: Vaši nasveti bodo našli plodnost v objemu srčnega izvoljenca. Komunikacija bo v tem tednu sol in aroma življenja, v njej boste našli veselje in možnost za osebni napredek. Res pa je, da bodo morale biti besede lepe in prijetne, da se bo izrazila moč ljubezni in sprejemanja.
Denar: Merkur vam bo prinesel strogost, kovali boste načrte in sledili uspehom. Ključno bo, da boste ciljno usmerjeni, kajti tako boste živeli svoje sanje. Teden bo v znamenju sodelovanj, obrestovala se vam bo prilagodljivost. Konec tedna se boste soočili z osebno bilanco in pridobili nagrado.
Zdravje: Poglobili se boste v skrivnostni svet duhovnosti in našli navdih in motivacijo. Dogodki se bodo odvijali po pričakovanjih, v znamenju poglobljenosti in ravnovesja. Vzeti si boste morali čas za veselje in sprostitev, tako boste našli mir v svojem srcu.

Rak
Ljubezen: Romantična energija bo prinesla skladnost in harmonične odnose. Obeta se vam plodnost in ljubezenske zadeve se bodo obrnile v vašo korist. Res pa je, da vam bo Merkur pokazal, kaj morate še spremeniti in kaj sprejeti – slediti morate svojim občutkom.
Denar: Drugi ljudje vam bodo v pomoč in njihovi nasveti bodo dragoceni. Teden prinaša poslovni uspeh in dobra izhodišča, da se vam izpolni srčna želja. Po zvezdnih namigih boste imeli priložnost, da poveste svoje mnenje, vsekakor bo tudi nekaj novosti.
Zdravje: Pozitivne misli vam bodo prinesle ravnovesje. Rdeča nit bosta pogovor in izmenjava mnenj. Odkriti boste morali tudi priložnosti, ki vam bodo prinesle moč in spodbudo. Svetlo modra barva prinaša podporo iz duhovnega sveta.

Lev
Ljubezen: Dobili boste uporaben namig, kaj morate še spremeniti, sledil bo napredek. Srčni izvoljenec vam bo sledil, dogovori pred tem bodo nekoliko pestri. Klepet ob čaju prinaša harmonijo in popestritev. Za svojo resnico se boste pripravljeni boriti.
Denar: Kolo usode se bo v tem tednu ustavilo na denarnem področju, čakajo vas sreča in ugodnosti. Svoje mnenje boste v službi povedali na svoj način, toda previdnost je mati modrosti. Če boste preveč obremenjeni z obveznostmi, zaprosite za pomoč sodelavce.
Zdravje: Poglobljena analiza bo pokazala, kaj je najbolj pomembno, vsekakor bo izbira vaša. Napredek bosta prinesla pogovor in izmenjava mnenj. Do izraza bo prišla tudi trma, kar bo plus, če bo prerasla v vztrajnost. Sledili bodo pozitivni preobrati.

Devica
Ljubezen: Srčnost bo vrednota, ki se vam bo v ljubezni obrestovala. Povezanost, sodelovanja in diplomacija bodo prinesli dodatno motivacijo in zavezo. Res pa je, da bo v tem tednu srčni izvoljenec tisti, ki bo potreboval malo motivacije. Dneva za romantiko bosta sreda in četrtek.
Denar: Rdeča nit tedna bo plodnost, sledila bosta napredek in dodatna motivacija. Naredili boste načrt in si postavili pravila igre. Na delovnem mestu boste morali najti ravnovesje, tako se bodo zadeve obrnile v pozitivno smer. Venera vam bo prinesla več preudarnosti.
Zdravje: Obiskala vas bo vila kreativnosti, ki vam bo prinesla ravnovesje in odprtost. Poglobili se boste v znanja o dobrem počutju in domači lekarni. Postavili boste prioritete, predvsem vas bosta sprostila glasba in ples.

Tehtnica
Ljubezen: Poglobili se boste v odnos in ugotovili, kaj morate spremeniti. Venera vam bo prinesla plodno energijo in zadeve se bodo postopoma obrnile v vašo smer. Pri srčnem izvoljencu boste nagrajeni do srede, to vam bo prineslo pozitivne preobrate in nasmeh na obraz.
Denar: Slediti boste morali svojim ciljem in osebnim prepričanjem, tako bo prišel tudi uspeh. V tem tednu vas čakata sreča in paleta ugodnih rešitev. Zadeve se bodo odvijale v skladu z željami, sledili bosta dodatna motivacija in spodbuda. Na delovnem mestu bo prilagajanje ključ do uspeha.
Zdravje: Pogovori vam bodo prinesli popolnost. Pojavila se bodo nova razpotja in vzeti si boste morali čas zase. Polepšala vas bosta umetnost in kreativno pisanje. Konec tedna se boste poglobili v skrita znanja o osebni rasti, sledili bodo pozitivni preobrati.

Škorpijon
Ljubezen: Intuitivno boste začutili, kako modro vlagati energijo, kaj je najpomembnejše in kaj ste prerasli. Merkur vam bo prinesel pestrost besed in svobodno se boste odločili, kaj spada v ospredje. Pokukali boste tudi v svet mistike in našli namig za izboljšanje odnosa.
Denar: Zvezdne energije obljubljalo preobrate in plodnost, zadeve se bodo obrnile po pričakovanjih. Pridobili boste nova znanja in posledično boste upravičeno ponosni nase. Pri denarju boste sicer morali postaviti neke osebne meje in pravila. Štele bodo pozitivne misli.
Zdravje: Ključno bo, da si boste vzeli čas za veselje, tako boste predelali nekaj iz preteklosti. Spremembe vam bodo v pomoč. Podprla vas bo zlata barva, tako se boste ciljno usmerili. Počasi se daleč pride.

Strelec
Ljubezen: Srčni izvoljenec vam bo ponudil poučna ogledalca, obeta se zabaven teden. Poglobili se boste v paleto domačih opravil in nizali tudi uspehe. Glede na to, da boste verjeli v ljubezen, se bodo zadeve obrnile v vašo korist. Pogovori bodo rezervirani za sredo.
Denar: Odprle se vam bodo nove poti, a ne bo vse zlato, kar se sveti. Po drugi strani vas bo reševal optimizem, blesteli boste v kovanju načrtov in sodelovanju. Konec tedna boste lahko upravičeno ponosni nase, v vaše življenje bodo vstopali zanimivi ljudje.
Zdravje: Venera vam bo podarila magnetično energijo, tako boste lahko predelali nekaj iz preteklosti. Spremljala vas bosta tiha sreča in zadovoljstvo. Rdeča nit tedna bodo odnosi, to bo prineslo popolnost in osebni napredek.

Kozorog
Ljubezen: Iz preteklosti boste znali izluščiti zrno modrosti, tako boste pridobili dober namig in motivacijo. Brezpogojna ljubezen vam bo v pomoč. Koristne učinke bo imela tudi pozitivnost, dobro bo, da boste znali slediti glasu srca. Več prilagajanja bo v petek.
Denar: Saturn vam bo prinesel dodatna znanja in tako se bodo zadeve odvijale po pričakovanjih. Močni boste in po tihem bo prišel uspeh. Res pa je, da se boste morali pogovoriti o službenih izzivih z nekom, ki mu zaupate. Sreča se skriva na strani pogumnih.
Zdravje: Komunikacija vam bo v oporo in ponos. Čas v sebi skriva določeno popolnost in ravnovesje, pridobil boste tudi informacije, ki vam bodo v oporo. Konec tedna bo večja verjetnost, da se vam bo fizična energija obnovila, sledili boste svojim občutkom.

Vodnar
Ljubezen: Vzeti si boste morali čas zase, pa tudi slediti srčnemu izvoljencu, oboje boste briljantno opravili. Čas prinaša srečo, zadovoljstvo in ugodnosti, pridobili boste tudi uvide, kaj lahko spremenite in do katere mere. Lepe besede bodo našle ključ do srca.
Denar: Pridobili boste informacije, ki vam bodo v ponos in oporo. Preobrati v sredo v sebi skrivajo navdih in ugodne trenutke. V tem tednu boste blesteli pri sodelovanju in informacijah, Venera vam bo podarila notranjo moč in srečo.
Zdravje: Pozitivne misli bodo prinesle ravnovesje, a tudi spoznanje, da ne bo vse po vaše. To vam bo dalo krila in priložnost za raziskovanje, kljub vsemu si boste morali vzeti čas zase in za tisto, kar vam daje dodatno energijo in motivacijo.

Ribi
Ljubezen: Venera vam bo podarila navdih in obiskala vas bo vila kreativnosti. Tako boste znali zadeve speljati v smislu ravnovesja, skladnosti in dodatne motivacije. Spremljala vas bo tiha sreča, in če boste izbrali prave besede, boste nagrajeni, seveda pa boste sledili svojim idealom.
Denar: Pokukali boste v svet poslovnosti in spoznali vrednote, ki jih bo treba sprejeti. Obeta se vam ploden teden, zadeve se bodo obrnile po pričakovanjih, odločitve bodo kmalu nagrajene. Finančni uspeh vas čaka v sredo ali četrtek.
Zdravje: Odločitve, sprejete v tem tednu, bodo modre in preudarne. Pomembno bo, da boste v sebi našli veselje in boste lahko sledili sebi in namigom. Spremljala vas bosta tiha sreča in zadovoljstvo, kar bo tudi dobro izhodišče za pridobivanje novih znanj.