Astro vodič

Tako osvojite simpatijo glede na njeno nebesno znamenje

Neja Kralj
27. 1. 2023, 12.08
Posodobljeno: 27. 1. 2023, 12.12
Deli članek:

Veliko je napotkov astrologov, kako zapeljati in osvojiti predstavnika določenega nebesnega znamenja. A tokratni napotki so verjetno med najbolj izčrpnimi.

Profimedia
Če si nekoga močno zaželite, astrološke napotke uporabite.

Da bi uspešno pritegnili simpatijo v partnerski odnos, je dobro vedeti, kakšni so njeni interesi, želje in ambicije.
In prav horoskop vam je pri tem lahko v velikansko pomoč.

OVEN – zahteva vznemirljivost, akcijo in iskrenost
Pokažite mu, da imate radi izzive in vznemirjenja. Osvojila ga bosta samozavest in neposreden nastop. Približajte se mu, bodite iskreni, povejte mu, kakšne misli vam rojijo po glavi. Oven je lovec in pritegnila ga bosta vaši nedostopnost in neukrotljivost. Prilagodite se njegovim egocentričnim stališčem in zahtevam.

BIK – velikanski hedonist, ki ljubi umetnost
Je hedonist, ki ne zdrži brez udobja, topline doma in materialne varnosti. Če opazi, da ste družinski tip, ne bo ostal ravnodušen, in ker je velik gurman, mu pogosteje omenjajte svoje kulinarične sposobnosti. Vedite, da ste našli osebo s konservativnim svetovnim nazorom, ki ji materialna varnost pomeni več od ljubezni.

DVOJČKA – duhovito komentirajo družbena dogajanja
Smeh in zabaven pogovor sta za vsakega dvojčka močan afrodiziak. Če ga znate vznemiriti in pritegniti z besedami, ste že opravili polovico dela. Pripovedujte mu trače, ki ste jih slišali, vice in šalite se na svoj račun. Pogovarjajte se celo noč, bodite družbeno in politično angažirani, energični in komunikativni.

RAK – čustveni tip, ki zahteva dolgotrajno dvorjenje
Do raka morate biti zelo pozorni, nežni in skrbni. Lahko se z njim zapletete tudi v intimen pogovor, z njim lahko delite nekatere izkušnje iz otroštva. Rak vam bo začel verjeti, vendar to še ne pomeni, da bo tudi sam prilezel iz oklepa. Njegov romantični značaj v veliki meri še vedno živi v viktorijanski dobi.

LEV – ceni skrb za videz in zahteva komplimente
Laskanje in komplimenti vam bodo omogočili doseganje čudežnih rezultatov. Niti malo ne bodo podvomili v resničnost in iskrenost vaših komplimentov. Potrebuje veliko pozornosti in pohval. Užival bo, če se smejete njegovim šalam. Neizmerno uživa v zmagi, poraz in zavrnitev pa hudo prizadeneta njegov ego.

DEVICA – največ ji pomenijo skrbnost, posel in zdravje
Preobrazite se v pedantno, stvarno, varčno in poslovno osebo. Devico napeljite v pogovor o poslu ali zdravju, to je zanjo neizčrpna tema. Tudi pogovor o priljubljenem pisatelju, zadnjem filmu ali gledališki predstavi, ki si jo je ogledala, bo obrodil sadove. Poslušajte jo pozorno in zaskrbljeno, ko vam pripoveduje o svojih problemih.

TEHTNICA – ne more se upreti lepoti in vedno popusti šarmu
Slabost moških, rojenih v znamenju tehtnice, je lepota, vendar to ne bo zadostovalo, da bi jih obdržali. V njih morate vzbuditi tudi intelektualno zanimanje. Ženska tehtnica pa rada flirta. Izzivajte jo, pošiljajte ji provokativna SMS-sporočila, vendar je ne silite k prehitri odločitvi, ker potrebuje svoj čas.

ŠKORPIJON – zagrizel bo, če bo začutil, da niste ravno lahek plen
Rad ima vznemirjenja in izzive. Dlje ko vas osvaja, tem bolj se bo ogrel za vas. Če ste mu všeč, se bo obsesivno navezal na vas. Če hočete postati njegova obsesija, bodite seksi! Pokažite, da ste močni, da z vami ne more manipulirati. Provocirajte ga čim pogosteje z zdravim humorjem.

STRELEC – očarajo ga ljudje odprtega duha in pustolovščine
Če vam srce bije hitreje v bližini strelca, morate vedeti, da nikakor ne smete ogroziti njegove svete svobode. Njegova šibka točka je ljubezen do pustolovščin. Je nemirnega duha in težko se umiri v resnejši zvezi, še posebno dokler je mlad. Ne govorite mu o zvezi, temveč o uživanju v dvoje.

KOZOROG – sprejel vas bo, če iščete resno zvezo
Moški kozorog je zelo previden, ne podaja se v tveganja in igra na gotovost. Če mu pokažete, da se lahko na vas opre, da ste resni, ambiciozni in samostojni, ste že na pol poti do uspeha. Ženska kozorog ni dovzetna niti za darila niti za komplimente. Njeno zanimanje boste vzbudili z besedami »rad bi te bolje spoznal«.

VODNAR – išče iskrenost, enostavnost in izvirnost
Če se odločite, da se mu boste približali in z njim začeli prijateljski pogovor, boste povečali svoje možnosti uspeha. Bodite iskreni, preprosti in ne pretvarjajte se. Ko se vodnar zaljubi, vam bo ljubezen izpovedal na javnem mestu ali pa bo napravil kakšno drugo norost, zaradi katere boste dobesedno (tudi moški) zajokali od sreče.

RIBI – potopite se z njo v svet mistike in romantike
Riba išče požrtvovalnega in romantičnega partnerja, nekoga, s komer si bo delila nežnosti in se z njim dolgo v noč pogovarjala. Preveč je občutljiva, zato morate vi biti zmerni, stabilni in praktični glede vseh vprašanj, ki nastopajo na začetku vašega dvorjenja. Ob tem ne pozabite na romantiko!