Astronapoved

Horoskop za petek, 27. januarja

Danaja
27. 1. 2023, 06.10
Deli članek:

Sonce je v vodnarju, Luna je v ovnu.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN – Današnji vstop Venere v znamenje zasanjanih ribic bo malo zamajal vaš občutek za stvarnost. Nič hudega ne bo, če malo sanjarite in predahnete.

BIK – Luna v ovnu in vstop Venere v ribi vas bo čustveno vznemiril, a danes boste tako ali tako preveč zaposleni, da bi mislili na čustvene zaplete in razplete, ki vas čakajo.

DVOJČKA – Luna v znamenju ognjevitega ovna vam bo pomagala, da svojo energijo usmerite v prave stvari in poiščete pomoč, če jo potrebuje. Danes se prepustite toku.

RAK – Luna v znamenju ovna bo vplivala na vašo odločnost, čeprav boste obenem znali občutiti probleme in mnenja svoje okolice. Zato boste mirnejši in spravljivejši.

LEV – Naključij običajno ne marate in želite sami krojiti svojo usodo. Tokrat se boste bolj prepuščali vrtincu dogajanj, saj si boste dopovedali, da je tako prav.

DEVICA – Ljubezen ni vedno brezpogojna in partner bo za vašo podporo zahteval bolj jasna jamstva, kot ste jih dajali do zdaj. Venera v znamenju rib vas bo sprostila.

TEHTNICA – Danes bo Venera prestopila v znamenje rib in Luna bo v ognjenem ovnu. Odnehajte z dokazovanjem, da imate prav, in razmere se bodo takoj uredile.

ŠKORPIJON – Luna bo v znamenju ovna in intenzivno boste razmišljali o zapletenih čustvenih vzorcih ter se spraševali, ali delate prav. Manj boste osredotočeni na delo.

STRELEC – Luna bo v ognjenem ovnu, ambiciozni boste in polni akcije, kar bo vznemirilo sodelavce. Vam bo važno samo, da se boste zavedali pomembnosti dogovorov.

KOZOROG – Luna bo v znamenju ovna in v službi bo precej živahno. Bodite spravljivi in mirni, saj se že drugi dovolj razburjajo, pa tudi dosegli boste več.

VODNAR – Na ljubezenskem področju bo dan dinamičen. Predvsem samski bodite pozorni, saj je to vaše obdobje, ko se lahko zgodi marsikaj nepredvidenega.

RIBI – Partnerju boste pokazali odločenost, da boste vztrajali pri učvrstitvi zveze in da ste mu pripravljeni ostati trdna opora. Samski boste iskali oporo v drugih.