Astronapoved

Horoskop za četrtek, 26. januarja

Danaja
26. 1. 2023, 05.20
Deli članek:

Luna je v Ovnu, kako to vpliva na vaše znamenje?

Profimedia
Kakšen dan vas čaka?

OVEN - Danes vas bo podprla Luna, ki bo v vašem znamenju in že zjutraj v tesni povezavi z jupitrom, tako da lahko pričakujete srečen dan. Polni boste energije in zadovoljstva.

BIK - Več kot navadno boste počivali, a po vsakem počitku, si boste okrepljeni privoščili kar precej akcije. Zagnani boste v službi in v domačem okolju, posvečali pa se boste tudi prijateljem.

DVOJČKA - Nadaljevalo se bo intenzivno in zelo aktivno življenje za katerega vam ne bo zmanjkalo energije, saj bo Luna v Ovnu v lepih povezavah tako z Jupitrom, kot Marsem in Soncem.

RAK - Luna v Ovnu vas bo danes v glavnem spodbujala k večji družabnosti. Nenavadno odprti boste do sodelavcev in novih znancev. V službi boste odprto govorili o svojih načrtih.

LEV - Luna v ognjenem Ovnu bo danes pospeševala vašo intuicijo. Znali boste pognati naprej prave stvari in opustiti tiste, ki jih ne potrebujete več. Drugi bodo občudovali vaše zamisli.

DEVICA - Luna v znamenju vam nasprotnega Ovna bo razburkala vaše odnose v službi. Večino časa boste posvečali dokončevanju določenih projektov, a pri tem boste iskali neke nove rešitve.

TEHTNICA - Luna v Ovnu ne bo najbolj pozitivno vplivala na vas. Pretirana energičnost in potreba po neprestanem delovanju in pritiski, ki jih v zvezi z delom postavljajo drugi, vam ne odgovarjajo

ŠKORPIJON - Danes boste pod vplivom Lune v znamenju Ovna precej energični. Odločni boste, saj bo Mars, planet akcije v lepi povezavi z Luno, kar bo še dodano prispevek k akciji.

STRELEC - Luna v znamenju ognjenega Ovna vam bo danes po žilah pognala adrenalin, še posebej zato ker bo v tesnem objemu z Jupitrom. Sodelavci vas bodo kar težko dohajali.

KOZOROG - Kljub utrujenosti, boste z nezmanjšanim delovnim tempom vstopili v nov dan. Luna v znamenju Ovna bo spodbujala tudi člane vaše družine, da boste sodelovali pri skupnem projektu.

VODNAR - Danes boste v glavnem šteli za srečnega. Priložnosti se bodo kar vrstile. V službi boste na nek način gonilna sila dogajanja, vse se bo vrtelo okoli vas. Sodelavci bodo zadovoljni z vami.

RIBI - Danes si boste govorili znano reklo, da je povsod lepo, a doma je najlepše. Posebno veselje boste imeli namreč z urejanjem domovanja. Veselilo vas bo kupovati malenkosti za domače.