Astronapoved

Horoskop za sredo, 25. januarja

Danaja
25. 1. 2023, 05.28
Deli članek:

Sonce je v vodnarju, Luna je v ribah, ob 19.48 preide v ovna.

Profimedia
/

OVEN – Luna v ribah vas bo zapeljala v malodušje. Občutek imate, da se načrti ne razvijajo tako, kot ste pričakovali. Po krajši analizi doseženega boste boljše volje.

BIK – Danes vas bo vleklo v družbo. Zaželeli si boste spremembe, saj ste bili zadnje čase zaposleni z obveznostmi in si niste mogli privoščiti sproščenih trenutkov.

DVOJČKA – Luna bo zvečer prešla v odločnega ovna in v vas bo vzbudila željo po večji prepoznavnosti. Načrti o sproščenem življenju bodo morali počakati.

RAK – Vladarica vašega znamenja Luna bo danes v sorodnih ribah in nato v ovnu. Zvečer boste odločnejši in delali boste načrte o aktivnejšem življenju.

LEV – Luna v znamenju rib bo v vas budila željo po čutni ljubezni in prepustili se boste domišljiji. Zaradi določene osebe je vaš spanec že dolgo nemiren.

DEVICA – Dan bo zaznamoval prehod Lune v znamenje ovna, ki je ravno nasproti vašega, zato bodite previdni v komunikaciji s partnerjem. Predvsem bodite uvidevni.

TEHTNICA – Preživljali boste čustveno buren, viharen dan in precej nezadovoljni boste, a še sami ne boste vedeli, zakaj.

ŠKORPIJON – Luna vas bo čustveno in romantično navdihovala, tako da boste celo pozabili na nekatere obveznosti. Zvečer, ko bo iz rib prešla v ovna, boste imeli več volje.

STRELEC – Vpliv Lune, ki bo prešla v ovna, bo zaznaven na ustvarjalnem in ljubezenskem področju. Hitro se lahko sprete, vzroki prepira pa bodo banalni.

KOZOROG – Luna v znamenju ovna vas bo danes zvečer opominjala, da je čas, da uredite določene odnose z domačimi. Preprosto si ne smete več zatiskati oči.

VODNAR – Luna v sosednjih ribah bo pokazala, da so vaši načrti preveč velikopotezni, in ne boste mogli uresničiti zadanega, ne da bi našli nov vir zaslužka.

RIBI – Luna v vašem znamenju bo v vas vzbujala nezadržno potrebo, da dokončate določene projekte, s katerimi že nekaj časa odlašate. Vaša odločenost bo močna.