Astronapoved

Horoskop za ponedeljek, 23. januarja

Danaja
23. 1. 2023, 05.31
Deli članek:

Sonce je v vodnarju, Luna je v vodnarju, ob 18.36 preide v ribi.

Profimedia
/

OVEN – Danes je dan za grajenje trdnih poslovnih odnosov in nove priložnosti za zaslužek. Če boste verjeli vase in v svoje sposobnosti, boste dosegli več.

BIK – Počutili se boste, kot da zapostavljate lastne želje in potrebe, zato je današnji dan idealen za to, da končno postavite spet sebe na prvo mesto.

DVOJČKA – Danes imate eno samo zadolžitev, to je, da poskušate ukrotiti svojo pretirano občutljivost, sicer vas bo današnji dan povsem izmučil.

RAK – Čeprav niste ravno idealna oseba za delovanje v skupini, boste danes spoznali prednosti dela v ekipi. Veliko več boste naredili kot običajno.

LEV – Današnji aspekti v vaši deseti hiši bodo pozitivno vplivali na vaše poslovne in zasebne ambicije, kar se bo še najbolj odražalo v odnosu s partnerjem.

DEVICA – Danes boste na veliko sanjarili in razmišljali o prihodnosti. Mogoče boste kovali načrte za kakšno razburljivo potovanje.

TEHTNICA – Vaša trma je lahko včasih blagoslov, največkrat pa slaba lastnost, ki predstavlja hibo v vašem značaju in ustvarja težave v vaših odnosih.

ŠKORPIJON – Danes boste šli na vse ali nič na področju poslovnega ali ljubezenskega odnosa. Dobro se počutite, ko vzpostavljate nove povezave.

STRELEC – Danes vam ne bo padla krona z glave, če boste priznali svojo napako. Današnji aspekti vam bodo pomagali, da boste spoznali svoje meje.

KOZOROG – Dobro blago se samo hvali! Danes boste sebe in svoje sposobnosti poskušali prodati drugim. Aspekti bodo pozitivno vplivali na vašo samozavest.

VODNAR – Vodnarji boste končno imeli čas zase, ki ga tako nestrpno čakate, in današnji aspekti so idealni za to. Lahko se boste sprostili.

RIBI – Današnji aspekti v vaši tretji hiši vas bodo spodbudili, da delite z okolico vsaj kakšen delček svojih misli. Zadnje čase ste veliko razmišljali.