Napoved do 29. 1.

Tedenski horoskop: obetajo se ugodni preobrati

Tadej Šink, horarni astrolog, 041 428 966
22. 1. 2023, 15.00
Deli članek:

Belina, ki nam jo je namenila narava, je prav čarobna, res pa je, da prinese kar nekaj težav v logistiki, transportu, več časa si mora vzeti vsak, da pride do želenega cilja, potrebno je tudi kidanje snega ... Pa vendar, kdaj je človek srečen, zadovoljen, izpolnjen?

Pixabay
Belina nakazuje svetlo plat in pozitivne misli.

Moje mnenje je, da se mora vsak vprašati, kaj mora spremeniti, in sprejeti tisto, kar mu je dano. Pravi zakladi so del osebnosti in danosti človeka. Pravzaprav belina nakazuje tudi nekaj dobrega, svetlo plat in pozitivne misli. Dejstvo je, da so nam drugi ljudje darilo in da se od njih učimo ter sprejemamo informacije. Vedno znova pa se je treba zgledovati po pozitivnih vrednotah in lastni resnici. Bodite tudi vi belina in svetite s svojo močjo, voljo in brezpogojno ljubeznijo. To je pot do dobrih izhodišč, teden pa bo v znamenju ugodnih preobratov in notranjega miru.

Oven
Ljubezen: Teden bo v znamenju pogovora in plesali boste po taktu srčnega izvoljenca. Ali vam bo to všeč, je druga zgodba, toda to bo teden harmonije in prijetnih dogodkov. Konec tedna boste sprejeli tudi nekaj dobrih odločitev in sledili skritim idealom v vas.
Denar: Rdeča nit bodo izkušnje, kovali boste načrte za naprej. Venera vam bo podarila nekaj dobrih povezav in Mars bo okrepil drznost in neposrednost. Toda ključno bo, da si boste postavili pravila. Na delovnem mestu boste znali uporabiti svoje znanje in motivirati svoje sodelavce.
Zdravje: V ospredju bo čustveno življenje, vzeti si boste morali čas, da boste sledili sebi. Blizu vam bodo znanja iz duhovnega sveta in več priložnosti bo za pisanje občutkov. Popaziti boste morali na svoje misli; če bodo te pozitivne, bo sledilo več kreativnosti in pozitivnih preobratov.

Bik
Ljubezen: Odločitve, sprejete v ljubezni, bodo modre in preudarne. Srčni izvoljenec vam bo ponudil podporo in tako boste našli dodatno motivacijo in ravnovesje. V sredo ali četrtek bo ugoden čas za pogovor in sledili bodo romantični preobrati.
Denar: Mars bo povzročil kar nekaj dinamike in bolj boste drzni, zato pričakujte ugodne preobrate in nekaj več nemira. Našli boste ravnovesje, konec tedna bo precej prilaganja tudi na delovnem mestu. Vaše ideje na delovnem mestu bodo dobrodošle.
Zdravje: Pozitivne misli vas bodo polepšale in vam bodo v spodbudo. Zadeve se bodo načeloma obrnile po pričakovanjih, čas bo namenjen tudi pogovorom. Veselje vam bo dalo smisel in dobre osnove za osebno rast.

Dvojčka
Ljubezen: Sledili boste smerokazom in tako našli ravnovesje v ljubezni. Odnos se bo nadaljeval in gradil, znali boste vnesti prave besede in vrednote. Kljub vsemu se boste od srede bolj postavili za pojem osebne svobode in sledili svojemu srcu.
Denar: Nekaj nihanja bo v torek in sredo, tedaj boste morali narediti bilanco in korak naprej. Na delovnem mestu boste imeli veliko opravil, vendar vas bo spremljala dobra volja. Pridobili boste informacije, ki vam bodo v pomoč.
Zdravje: Popaziti boste morali na svojo energijo in se sprostiti ob dobri glasbi ali pogovorih. Poglobili se boste v raziskovanje in odkrili, kaj morate še spremeniti. Ključno bo, da boste telesu dodajali naravne vitamine in začutili pozitivne učinke narave.

Rak
Ljubezen: Srečo boste znali tako začutiti kot deliti. Po drugi stani si boste jasno zastavili osebne cilje in se motivirali, odkriti pogovori vam bodo prinesli neko harmonijo. Kljub vsemu boste določene stvari razmislili v tišini in se odlično počutili v intimnosti doma.
Denar: Naredili boste osebno analizo in spoznali, kaj morate še spremeniti. Varnost bo v tem tednu na drugem mestu, kajti spremljala vas bo kreativna energija, s katero bodo vaši koraki nekaj posebnega. Vzemite si kakšno uro za uživanje in se sprostite tam, kjer vam je lepo.
Zdravje: Poglobili se boste v zakone dobrega počutja in izluščili kar nekaj uporabnih nasvetov. Uživali boste v komunikaciji in pogovori vas bodo polepšali. Venera vam bo podarila notranjo moč in skozi to boste znali na vse pogledati s pozitivne plati.

Lev
Ljubezen: Pozitivna naravnost vam bo koristila in Venera vam bo namenila kar nekaj čarobnih preobratov na bolje. Srčni izvoljenec vam bo podal nekaj poučnih ogledalc in mnenj. Teden bo v znamenju pozitivnega sodelovanja, kar bo pričaralo nasmeh na obraz.
Denar: Pogovori vam bodo izjemno koristili in informacije boste znali obrniti sebi v prid. Na delovnem mestu vam bo v pomoč Saturn, tako boste izbrali prave besede in sledili stvarem, ki so vam blizu. Napredek je videti v sredo in četrtek, ko bo čas za nove sanje.
Zdravje: Pozitivne misli vam lahko prinesejo neko ravnovesje. Nekoliko bolj občutljivi boste, a tudi dojemljivi. Seveda se bo proces odvijal v vas, v pomoč vam bo klepet ob čaju ali sprehod.

Devica
Ljubezen: Zelena barva vam bo prinesla ravnovesje. Besede bodo lahko poučne, misli neposredne. Izbira je vaša, v oporo vam bodo izkušnje iz preteklosti, tako boste v sebi našli moč in skladnost.
Denar: Saturn v sebi skriva neko odgovornost in ponuja nekaj dobrih izhodišč za napredek. Službeno se bodo zadeve obrnile po pričakovanjih, konec tedna boste izvedeli pozitivne novice. Pomembno bo, da se boste osvobodili nekih obremenitev in prepričanj.
Zdravje: Rdeča nit bodo sodelovanja in odprle se vam bodo nove poti. Podprla vas bo Venera in vam pomagala odkriti, kaj morate še spremeniti in kaj sprejeti. Pomembno bo, da boste našli dodatno motivacijo in se sprostili na kreativen način.

Tehtnica
Ljubezen: Merkur vam bo podaril prave besede in posledično ravnovesje. Vseeno morate najti tudi moč in voljo, kajti odnos bo v tem tednu dinamičen, ampak prijeten. Večerja v dvoje ob koncu tedna bo na neki način popolna.
Denar: Spremljala vas bo tiha sreča in kovali boste načrte. Stvari se bodo obrnile po pričakovanjih, to bo tudi dobra osnova za napredek. V službi boste morali predelati zadeve, vezane na preteklost, in našli boste novo pot za ugodno sodelovanje.
Zdravje: Komunikacija bo sol in aroma življenja. V sebi skriva neko popolnost. znali se boste postaviti zase, čeprav vam bo protiutež diplomacija. Izgubljeno energijo vam bo povrnil pogovor, v tem tednu bo vaša barva svetlo vijoličasta. Bodite ponosni nase.

Škorpijon
Ljubezen: Mars vam bo podaril priložnost za pogovor, vaše besede bodo izjemno poučne. Intuitivno boste morali najti nekaj ugodnih trenutkov, Venera pa vam bo podarila plodnost. Ključna bodo tudi prilagajanja.
Denar: Rdeča nit bodo sodelovanja, ki bodo poučna in bodo zahtevala prilaganja. Znali se boste nadzirati in na delovnem mestu prihaja čas za uspeh. Glede denarja boste morali svoje misli usmeriti v pozitivno, narediti načrt in spremeniti vrednote. Sledite svojim sanjam.
Zdravje: Vaše mišljenje bo odvisno od čustev, ki jih boste imeli. Če boste znali pogledati na življenje s pozitivne plati, se bodo zadeve ugodno rešile. Koristne učinke bo imelo pisanje občutkov, vsak dan si vzemite čas zase in za tisto, kar vas osrečuje.

Strelec
Ljubezen: Merkur vam bo podaril prave besede in pozitivna izhodišča za osebno rast. Pridobili boste informacije, ki vam bodo narisale nasmeh, srčni izvoljenec se bo zelo trudil. Če iščete ljubezen, sta ugodna dneva sreda in petek, torek in četrtek pa je čas za stalnost v dolgotrajni vezi.
Denar: Zadeve se bodo obrnile po pričakovanjih, kar vam bo v zadovoljstvo in vam bo prineslo spoštovanje v službi. Po drugi strani se boste ves teden dokazovali in se posledično naučili kaj novega. Denarno bo to plodno obdobje.
Zdravje: Prijetni pogovori bodo božali vašo dušo, znani boste tudi po optimizmu in dobri volji. Ključno bo, da boste znali postaviti osebne meje in se jih držati. Teden vam bo prinesel veliko zadovoljstva, kar vas bo dobesedno polepšalo. Sledite svojim sanjam.

Kozorog
Ljubezen: Vaši namigi bodo nekaj dragocenega, znali boste najti pravo ravnovesje. V tem tednu bodo v ospredju srčnost in romantični razpleti. Rdeča nit bodo pogovori in brezpogojna ljubezen bo prinesla romantiko.
Denar: Dober načrt vam bo prinesel ugodno izhodišče za napredek. Denarno se boste morali osvoboditi in sprostiti. Na delovnem mestu boste morali narediti prerez, a ne bodite preveč strogi, ne do sebe ne do okolice.
Zdravje: Pridobili boste namige, ki vam bodo v oporo. Rdeča nit bodo poučna ogledalca in korak za korakom boste spoznali, kaj morate še spremeniti in do katere mere. Odlično izhodišče za napredek bosta pogovor in izmenjava mnenj.

Vodnar
Ljubezen: Plesali boste po taktu srčnega izvoljenca, kar bo poučna lekcija. Teden bo v znamenju skladnosti in prijetnih energij, tako boste lahko spoznali del nove zgodbe. V sredo bo čas za pogovor in prijetne besede bodo božale vašo dušo.
Denar: Zadeve se bodo uredile po pričakovanjih. Čeprav bo v ospredju drznost, boste morali narediti korak nazaj in dobro premisliti o stvareh. V službi bo modro, če boste opazovali in le ob pravem trenutku povedali, kar boste začutili.
Zdravje: Življenje vam bo prineslo neko ravnovesje. Drugi ljudje vam bodo učitelji in učenci. V tem tednu se boste učili spoštovanja in sprejemanja. Telesu dodajajte vitamine in minerale v naravni obliki.

Ribi
Ljubezen: Stvari se bodo obrnile v vašo korist, s tem boste našli notranji mir in ravnovesje. Pogumno se boste spoprijeli z obveznostmi in našli dobra izhodišča. Koristne učinke bodo imele zadeve, povezane s kreativnostjo, sledili bodo pozitivni preobrati.
Denar: Naredili boste osebno analizo in prišli do zanimivih informacij, ki vam bodo v celoti koristile. Odprle se vam bodo nove poti in sodelovanja v tem obdobju bodo plodna. Res pa je, da se boste morali odločiti, kaj je najbolj pomembno.
Zdravje: Zdrav način življenje vključuje tudi gibanje, izkoristite ta teden za sprehode ali ples. Pridobili boste moč in namige, kaj morate še spremeniti. Z lepimi besedami boste našli ključ do srca in dosegli ravnovesje.