Astronapoved

Horoskop za soboto, 21. januarja

Danaja
21. 1. 2023, 06.32
Deli članek:

Sonce je v vodnarju, Luna je v kozorogu, ob 19.29 preide v vodnarja.

Profimedia
/

OVEN – Luna bo prehajala v resnobnega kozoroga, okrepljena z vplivom Saturna, in čas bo, da razmislite o naslednjih stopničkah v svoji karieri. Energije in idej boste imeli dovolj.

BIK – Prehod Sonca v optimističnega vodnarja je dokončno opravil s starimi, preživetimi vzorci, ki ste jih imeli zasidrane globoko v podzavesti in so vam kratili spanec.

DVOJČKA – Končno si boste malo oddahnili in projekti, ki jih je upočasnil retrogradni Merkur, bodo spet oživeli. Merkur namreč pozitivno vpliva na dogovore.

RAK – Sonce v znamenju vodnarja bo pomagalo, da se boste čustveno razcveteli. Če ste v stalni zvezi, boste partnerju nudili vso oporo in poglobili vajino povezavo.

LEV – Danes boste vso svojo energijo usmerili v delo. Pazite na izgovorjene besede, saj se lahko zgodi, da vas bodo kritizirali zaradi napak iz preteklosti.

DEVICA – Malo lažje boste zadihali, saj vladar vašega znamenja Merkur spet potuje direktno. Svoje načrte boste lahko smeleje uresničevali, saj ne boste več pod pritiskom.

TEHTNICA – Direktni Merkur v ambicioznem kozorogu bo prinesel veliko volje in pravi trenutek, da se vrnete v telovadnico ali pa vsaj spet začnete z rednimi sprehodi.

ŠKORPIJON – Končno boste doživeli malo sprostitve po napornem delovniku. Dan boste popestrili z družabnim dogodkom, ki se ga boste z veseljem udeležili.

STRELEC – Luna v znamenju kozoroga bo danes poudarila vašo odločenost, da na področju financ naredite red, zato ne boste oklevali, ko bo treba spremeniti strategijo.

KOZOROG – V preteklem obdobju ste bili med najbolj obremenjenimi znamenji, a danes boste tudi vi začutili precejšnje olajšanje in se dodobra sprostili.

VODNAR – Za vodnarje se bo dan začel in končal pozitivno. Danes je mlaj v vašem znamenju – odličen čas za nakupe, saj boste čutili ljudi in njihove potrebe.

RIBI – Včasih kakšne stvari preveč držite v sebi in ljudje vam zato ne zaupajo. Takoj ko se odprete, pa vidijo vašo nežno in iskreno naravo, ki želi vsem samo najboljše.