ASTRONAPOVED

Horoskop za ponedeljek, 5. decembra

Danaja
5. 12. 2022, 05.16
Deli članek:

HOROSKOP Sonce je v strelcu, Luna je v biku.

Pixabay
Kaj vam danes napovedujejo zvezde?

OVEN – Čaka vas stresen dan, saj vas bo omejeval napet položaj med Luno, v znamenju bika, in Uranom. Zato boste nemirni in zaletavi. Raje se danes držite rutine.

BIK – Precej napet dan je pred vami, zato napredujte počasi in naredite le tisto, kar je nujno. Pijte dovolj tekočine in ne izzivajte sporov po nepotrebnem ter počivajte.

DVOJČKA – Napetost, ki se je kopičila, lahko izbruhne v negativni obliki in vas prisili, da boste morali razmisliti o posledicah, ki vam jih prinaša stresno dogajanje.

RAK – Luna bo močno vplivala na vaše počutje in vas obremenjevala še bolj kot po navadi. Zato bodite strpni do sebe in drugih, sicer boste še bolj pod pritiskom.

LEV – Prijatelji in družinski člani bodo od vas pričakovali, da jim pomagate pri reševanju težav, a boste preveč nemirni in na prošnje se boste odzvali burno.

DEVICA – Danes boste imeli občutek, da se je vse zarotilo proti vam, tudi vreme. Ne pretiravajte, raje se sprijaznite z malo slabšim počutjem in se zavarujte pred virusi.

TEHTNICA – Več ljudi vas bo poskušalo spraviti iz tira, a se jim ne boste pustili. Napetost pred polno luno bo sicer vplivala na vas, a se boste znali upreti provokacijam.

ŠKORPIJON – Napeti boste in pod stresom, saj bosta na vas vplivali Luna in njena povezava z Uranom. Predvsem boste na udaru tisti, ki boste dan preživeli doma.

STRELEC – Čeprav lahko uživate v podpori planetov v vašem znamenju, strelke tega vpliva ne boste občutile, saj vas blokira Uran. Popoldne kaj dobrega skuhajte.

KOZOROG – Danes boste v službi bolj malo naredili, saj se boste prisiljeni ukvarjati s problemi drugih. Ves čas vas bodo vznemirjali s prošnjami in ponudbami.

VODNAR – Če boste del dneva preživeli v službi, se boste počutili dokaj dobro, saj boste veliko naredili. Predvsem se boste potrudili tisti, ki delo opravljate samostojno.

RIBI – Luna v biku bo pospešila vaše razmišljanje o prijateljskih vezeh, ki jih trenutno gojite. Želeli boste pomagati nekomu, ki je v stiski. Zelo bo vesel vaše dobre volje.