Tedenski horoskop

Aktualni čas prav kliče po hvaležnosti, zato zaživimo z njo

Tadej Šink, horarni astrolog, 041 428 966
4. 12. 2022, 15.00
Deli članek:

Kvadrat med Venero in Jupitrom bo malo začinil življenje in prinesel paleto bližnjic in lažjih poti, v razvitem svetu je to nekaj normalnega, in vendar mora vsak zase postaviti osebne meje in pravila igre.

Profimedia
Lučka, ki jo prižgemo v srcu, kmalu zasveti.

V življenju so ravno izkušnje pomembne za osebno rast in pripomorejo do neke resnice. Včasih morajo izkušnje tudi boleti, da nato najdemo pravo pot. Zanimivo je, da vsako življenjsko obdobje prinese nova spoznanja. Če jih dobro analiziramo, vemo, ali moramo narediti korak naprej ali nazaj ali počakati.
Decembrski čas kliče po hvaležnosti, zato se moramo vsak dan zahvaliti za tisto, kar imamo in je del nas. Pravi zakladi so neminljivi in prinesejo tisto pravo zaupanje. Tudi lepe besede vedno znova najdejo ključ do srca in so pot do notranje modrosti. Lučka, ki jo prižgemo v srcu, kmalu zasveti, zato pa je ključna brezpogojna ljubezen.

Oven
Ljubezen: Srčni izvoljenec vam bo dal namige in uporabna sporočila. V torek in sredo boste bolj nemirni, kasneje se boste sprostili. Merkur vam bo podaril prave besede in vam prinesel določeno ravnovesje. Konec tedna si boste morali vzeti čas zase, za romantiko, sledite svojemu srcu.
Denar: Rdeča nit tedna bodo sodelavci in sodelovanje. Pri slednjem ne boste najbolj blesteli, a vendarle boste učljivi. Naredili boste tudi bilanco in svoje misli boste morali usmeriti v nekaj pozitivnega. Dogovore, vezane na sredo, bo blagoslovila Venera, in tako bo zelo kmalu prišel tudi uspeh.
Zdravje: S svojim znanjem boste radi pomagali drugim ljudem. Kljub vsemu bo modro, da si boste vzeli čas zase in sprejeli nekaj novih zadev, kar zadeva dobro počutje. Pod črto vam bo v pomoč retrogradni Mars, ki bo prinesel uporabne rešitve in spodbudne pogovore. Sprostila vas bo glasba.

Bik
Ljubezen: Informacije, ki jih boste pridobili, bodo vezane na romantiko in skladnost. Daleč v ospredju bo umetnost in vse, kar je lepo in prijetno. Partnerski odnos prinaša prilaganje in nekaj izzivov, toda popestrilo jih bo nekaj odločitev. Koristno bo, da svoje občutke zapisujete.
Denar: Venera vam bo pomagala narediti korak naprej. Po zvezdnih namigih se bodo zadeve odvijale v pričakovani in iskani smeri. Poslovne odločitve bodo ustvarjalne. V sredo in četrtek boste spoznali zanimive ljudi in prepoznali dobre poslovne priložnosti.
Zdravje: Venera vam bo pomagala razumeti čustveno dogajanje in bo prinesla prijetne energije. Odločitve, ki se bodo zgodile v tem tednu, bodo dobre in harmonične. Pridobili boste tudi informacije, ki vam bodo v ponos. Konec tedna bo čas, namenjen osebnem napredku in ravnovesju.

Dvojčka
Ljubezen: Retrogradni Mars vam bo pomagal razumeti globlji smisel in okrepil motivacijo. Znali boste izluščiti prave vrednote in poglobiti pogovor. V sredo boste nemirni, v petek pa izjemno srčni. Odlično se boste počutili doma, kjer bodo daleč v ospredju razvajanje in prijetnosti.
Denar: Če boste znali najti prave vrednote, vas čaka sreča. Teden bo kljub vsemu v znamenju preizkušenj in morali boste slediti svojim občutkom. Ugoden dan za nakupovanje bo v četrtek. Pod črto: učili se boste pridobivanja pravih informacij in velik napredek bo v sodelovanju in raziskovanju.
Zdravje: Po zvezdnih namigih boste nemirni in pridobili boste zanimive iztočnice. Skozi ogledalca, ki vam jih bodo ponudili drugi ljudje, boste spoznali, kaj morate še spremeniti. Jupiter vam bo okrepil vero in zaupanje, kar prinaša neko popolnost in skladnost. Resnica je, da se počasi daleč pride.

Rak
Ljubezen: Kolo usode se bo zavrtelo v vašo korist. Spremljali vas bodo tiha sreča, notranji mir, ravnovesje in dobre iztočnice za napredek. Srčni izvoljenec vam bo nudil podporo. Nekaj nemira bo v četrtek, ko bo polna luna. Štele bodo lepe besede in pozitivne misli.
Denar: Na delovnem mestu si boste morali postaviti osebne meje in narediti korak naprej, da razporedite delovne naloge. Sledili boste svojim vrednotam in pridobili tudi dobre namige. Ekonomičnost se vam bo obrestovala in tako boste nekaj privarčevali. Sledite svojim sanjam.
Zdravje: Teden, v katerem morate najti notranji mir, in to vam bo prineslo blaginjo. Pomembno bo, da se boste pogovorili in telesu dodajali vitamine. Prav gotovo vas bo sprostila tudi glasba. Venera vam bo podarila umetniške uvide in znali boste poglobljeno slediti svojim občutkom.

Lev
Ljubezen: Na čustvenem področju boste morali biti resni in odgovorni. Napredek časa bo zanimiv in bo vezan na delovne obveznosti. Pridobili boste tudi neke nove poglede. Roko na srce, v tem tednu vam bo polna luna prinesla veliko mero ravnovesja in nekaj pikantnih besed.
Denar: Poglobili se boste v vsa opravila, s katerimi ste odlašali. Pomoč vam bo ponudila neka oseba iz preteklosti, in to bo obrodilo sadove. Razvajali se boste ob dobri hrani in s prijatelji. Konec tedna boste morali vseeno opraviti nekaj opravil, toda Merkur vam bo pokazal alternativne poti.
Zdravje: Venera vam bo podarila modre odločitve in premišljenost. Tako boste znali poskrbeti zase ter za notranje ravnovesje in blagostanje. A morali si boste vzeti čas zase. Sprostile vas bodo narava in aktivnosti na prostem. Konec tedna vas bo obiskovala vila dobrega počutja.

Devica
Ljubezen: Odgovornost in delavnost bosta v tem tednu vrednoti v ljubezni. Seveda vam bo v pomoč srčni izvoljenec in bo vendarle tudi nekaj nemira. Polna luna (v četrtek) prinaša pojem svobode in iskanje idealov. Ne pozabite na svojo kreativnost in to, da je globoko v vas skrita brezpogojna ljubezen.
Denar: Naredili boste uporaben način, ki se ga boste držali, in to vam bo prineslo določeno srečo in dodatno motivacijo. Kar nekaj časa boste namenili razmišljanju in kovanju načrtov za naprej. Podporo vam bo ponudil Jupiter, tako lahko najdete tudi določene odgovore in naredite korak naprej.
Zdravje: Kreativna energija vas bo polepšala in vam pomagala do nekih globljih uvidov. Dela in obveznosti bo veliko, a vendarle si vzemite čas za sprehod ali raziskovanje skritih znanj. Pogovori bodo prinesli ravnovesje in Merkur vam bo pomagal do notranje modrosti.

Tehtnica
Ljubezen: Informacije, ki vas bodo obkrožale, bodo prijetne in Venera vam bo okrepila zaupanje. Tako se boste odlično počutili doma in v krogu družine. Samski boste konec tedna doživeli premike na bolje. Darilo vam bo ljubezen sama, in ko boste to sprejeli, bo prišla tudi sreča.
Denar: Mars vam bo pomagal najti neko ravnovesje, kajti finančno stanje bo podobno gugalnici – denar prihaja in odhaja. Pomembno bo, da imate določeno zaupanje. V svoje življenje boste privabljali ljudi, ki vas bodo osrečili in vam bodo prinesli določeno ravnovesje in skladnost.
Zdravje: Bližnjic tudi v tem tednu ne bo, in prej ko boste to sprejeli, lažje vam bo. Saturn vam bo podaril modrost in sprejeti boste morali omejitve. Seveda boste pri tem iskali drugačne možnosti, in vendarle vas bo podprla oseba nasprotnega spola. Sprostila vas bo prijeta glasba.

Škorpijon
Ljubezen: Magnetična energija vas bo polepšala, sporočilo tedna pa bo povezovanje. Srčni izvoljenec vam bo pomagal razumeti določena stališča in posledica bo pikanten odnos. Toda konec tedna sledi romantika, skladnost in ravnovesje bosta dobri popotnici za srečen vikend.
Denar: Retrogradni Mars vam bo pomagal do globljega znanja in sodelovanja. Predelati boste morali nekaj iz preteklosti in spremeniti tok razmišljanja. Teden bo zaradi vpliva polne lune bolj nemiren in več bo nihanja. Kljub vsemu si naredite načrte ter seštejte pluse in minuse.
Zdravje: V osebno pomoč vam bodo duhovna znanja. Skozi notranjo moč in odpuščanje lahko najdete ravnovesje. Potreba po varnosti bo v tem tednu zelo iskana. Vzeti si morate tudi čas zase. Glasba vas bo zdravila in vam prinesla magnetične preobrate.

Strelec
Ljubezen: Kolo usode vam bo v ljubezni naklonjeno, a vendar ne bo vse po vaše. Narediti boste morali tudi načrt, kam boste vlagali energijo, in tako boste spremenili potek dogodkov. Venera vam bo podarila skladnost in umetniško izražanje, konec tedna bo primeren za lepe besede in ravnovesje.
Denar: Zadeve se bodo v tem tednu obrnile v pričakovani in iskani smeri. Obdobje prinaša tudi kar nekaj dinamike in postavljanja meja. Toda pri denarju boste imeli tako srečo kot ravnovesje. Venera vam bo pomagala, da boste izpostavili prave vrednote in sprejeli modre poslovne odločitve.
Zdravje: Pomembno bo, da boste v sebi našli mir in ravnovesje. V tem tednu boste morali popaziti na predel grla in izraziti take besede, ki vam bodo v ponos in oporo. Sprostili vas bodo sprehodi in vse, kar je povezano z umetnostjo. Res je, da se počasi daleč pride.

Kozorog
Ljubezen: Teden, v katerem vas bodo energije podprle in boste našli svojo srečo. Zadovoljstvo vam bo prišlo prav v vseh oblikah sodelovanja in dobri nasveti bodo polepšali življenje. Srčni izvoljenec vam bo postavil ogledalo in to bo teden, ko boste morali na lep način povedati svoje mnenje.
Denar: Kocke usode se bodo zavrtele v vašo korist, in tako boste našli določeno ravnovesje in skladnost. Spremljala vas bo odgovornost, ki bo pripomogla tudi k napredku na osebni ravni. Vsekakor bo konec tedna primeren za razvajanje in nakupovanje. Polepšale vas bodo pozitivne misli.
Zdravje: Odprle se vam bodo nove poti in čudovite priložnosti. S svojim znanjem boste zelo radi pomagali drugim ljudem. Potrebovali boste odkrit pogovor z osebo, ki ji zaupate, in tako boste našli notranji mir. Po polni luni, od četrtka dalje, boste našli več moči in zaupanja.

Vodnar
Ljubezen: Po stari navadi boste pripravljeni na osebno svobodo, toda zvezde imajo drugačne načrte. Prihaja čas sprememb in novosti, to vam bo tudi v oporo in ponos. Venera vam bo podarila nekaj novih uvidov in srčnost vam bo prišla zelo prav konec tedna.
Denar: Informacije vam bodo prinesle dobre povezave in motivacijo. Zadeve se bodo obrnile v pričakovani smeri, kar bo plodno vplivalo na delovne procese. V službi boste imeli kar nekaj ugodnih priložnosti. Nekaj nihanja je v tem tednu razbrati glede denarja.
Zdravje: Pozitivne misli vam bodo prinesle ravnovesje in dodatno motivacijo. Delali boste določeno bilanco in se odločili, kaj je pomembno in kaj ste prerasli. Dovolite si, da vam drugi ljudje povedo svoje mnenje, to vam bo dalo notranjo moč.

Ribi
Ljubezen: Magnetična energija vam bo prinesla neko ravnovesje. Veselje, ki ga boste delili v partnerstvu, se vam bo obrestovalo. Res je, da ne bo vse po vaše, toda skozi prilaganje se zadeve vedno uredijo. Pogovori bodo prinesli preobrate na bolje.
Denar: Predelali boste nekaj iz preteklosti in zelo jasno postavili osebne meje. Blesteli boste na delovnem mestu, kjer se bodo zadeve pozitivno obrnile. Nekaj več časa boste potrebovali pri prilaganju sodelavcem, ampak boste znali to obrniti v svojo korist.
Zdravje: Ključno bo, da boste naredili bilanco in tako spoznali, kaj spada v ospredje. Poglobljena analiza bo pokazala, da si boste morali vzeti čas zase in za tisto, kar vam je blizu. Sprostila vas bo glasba in Venera vam bo zelo naklonjena pri umetnosti in raziskovanju.