Pogled v zvezde

Horoskop za sredo 30. novembra

Danaja
30. 11. 2022, 05.55
Deli članek:

Sonce je v strelcu, Luna je v vodnarju, ob 1.15 preide v ribi.

Profimedia
/

OVEN – Dobro se boste počutili v družbi sodelavcev, občutek pripadnosti vam bo okrepil samozavest. Nekdo vam bo pokazal, da brez vas ne bo šlo.

BIK – Kljub slabšemu počutju boste danes znali pokazati svojo moč. Ne ustrašite se določenih ljudi, ki vam ne privoščijo sreče. Družite se raje s sebi podobnimi.

DVOJČKA – Luna v znamenju rib bo vplivala na vaše počutje, zato se boste danes počutili malo slabše. Obveznosti boste opravili, a pričakovali boste sodelovanje drugih.

RAK – Dopoldne boste malce nemirni in težko se boste zbrali. Nerešena finančna zadeva vas bo obremenjevala, a s pomočjo prijateljev boste hitro našli pravo rešitev.

LEV – Zadovoljni boste z razpletom dogodkov v službi, saj bodo dokazovali, da ste imeli prav glede nekaterih zadev. Zlahka boste sodelovali z drugimi.

DEVICA – Reševanje službenih obveznosti vas ne bo obremenjevalo. Znali boste najti pravi način, da rešite zapleteno stanje v korist obeh sprtih strani.

TEHTNICA – Obremenitve na delovnem mestu bodo danes velike in dopoldne boste pod stresom. Mimogrede lahko izrečete kaj, kar boste kasneje obžalovali.

ŠKORPIJON – Tudi danes boste optimistično razpoloženi. Že dopoldne boste zabavni in zgovorni. Sodelavcem boste polepšali dan.

STRELEC – Romantična občutja bodo danes še posebno močna, saj boste odvrgli senco nezaupanja do svojega partnerja in se mu bolj sproščeno predali.

KOZOROG – Čeprav ste uredili nekaj finančnih zadev in vas bo danes prevzel občutek zadovoljstva, se morate zavedati, da ena lastovka še ne prinese pomladi.

VODNAR – Danes boste spet bolj nemirni ter zahtevni do drugih in tudi do sebe. A kmalu vam bodo dali vedeti, da čas ni primeren za nove zamisli in projekte.

RIBI – Luna v vašem znamenju bo dobro vplivala na prilagajanje okoliščinam. Po navadi ste šibki takrat, ko so drugi močni in samozavestni, a tokrat boste močni vi.