Astronapoved

Horoskop za soboto, 26. novembra

Danaja
26. 11. 2022, 06.57
Deli članek:

Sonce je v strelcu, Luna je v kozorogu.

Profimedia
/

OVEN – Luna v ambicioznem kozorogu bo skrbela, da boste manj počivali in več delali. Za vas je značilno, da se hitro naveličate rutine, četudi imate prost dan.

BIK – Luna bo to soboto v sorodnem kozorogu. Njegov vpliv bo sprostil vaše čute. Navdihovalo vas bo prijetno in zabavno druženje s partnerjem ali prijateljem.

DVOJČKA – Že zjutraj boste začutili močno željo po dejavnosti. Predvsem boste dejavni tisti, ki imate vrtove ali pa se ljubiteljsko ukvarjate s športom.

RAK – Luna v nasprotnem znamenju resnobnega kozoroga bo danes malo »prizemljila« vaše visokoleteče načrte. Partner ali prijatelj vas bo povabil na izlet.

LEV – V sobotno jutro boste vstali dobre volje in kot prerojeni. Kljub prostemu dnevu boste izjemno dejavni in prav čakali boste na nove zadolžitve. Še prosti čas si boste načrtovali.

DEVICA –Luna v kozorogu vas bo gnala v mrzlično iskanje predmeta, ki ga nujno potrebujete. A ne boste vedeli, kaj točno ste nameravali z njim, ko ga boste našli.

TEHTNICA – Danes boste veseli v krogu tistih, ki jih imate najraje. Če imate v stanovanju rože, je danes zelo ugoden čas, da jih uredite in dopolnite svojo zbirko.

ŠKORPIJON –Soboto najraje namenite druženju in zbirali boste znance, ki vam lahko koristijo. Dobro se zavedate, da v poslu potrebujete dodatno spodbudo.

STRELEC – Danes boste malo zaskrbljeni zaradi svojega finančnega stanja. Zaradi svoje velikopoteznosti velikokrat pozabite, da so vaša sredstva omejena.

KOZOROG – Luna v vašem znamenju vas bo spodbudila, da boste konkretno razmislili o svojih načrtih. Ne pozabite na tiste, ki jih imate najraje, saj vas pogrešajo.

VODNAR –Vaša energija bo upočasnjena in vzeli si boste čas zase. Pri tem ne boste imeli slabe vesti. Z veseljem boste kuhali in bližnje presenetili z dobrotami.

RIBI – Luna v prijateljskem in navdihujočem kozorogu vas bo spodbudila, da najdete načine, kako se spoprijeti z nalogami, ki vas čakajo v prihodnje.