Astronapoved

Horoskop za petek, 25. novembra

Danaja
25. 11. 2022, 05.40
Posodobljeno: 25. 11. 2022, 06.10
Deli članek:

Sonce je v strelcu, Luna je v strelcu, ob 22.18 preide v kozoroga.

Profimedia
Dnevu 'vlada' delovni kozorog.

OVEN – Pregovorno je petek dan za metek, kar za vas danes ne bo veljalo. Zjutraj bo Luna še zmeraj v zabavnem strelcu, pozno zvečer pa bo prešla v resnega kozoroga.

BIK – Petek bo precej čustveno napet. Tudi v službi se boste slabše razumeli s sodelavcem in se ne bosta mogla sporazumeti glede odprtih finančnih vprašanj.

DVOJČKA – Veseli bi bili, če bi bila Luna še v družabnem strelcu, ki vam je pisan na kožo. Žal se bo premaknila v delavnega kozoroga, ki vas bo priganjal k delu.

RAK – V službi bo bolj resno, saj bo Luna prešla v odgovornega kozoroga. To vam bo ustrezalo, saj se vam zdi, da potrebujete spodbudo, da naredite več.

LEV – Dinamičnim levom Luna v odgovornem kozorogu ni ravno pisana na kožo. Zlasti ker bo tudi vaše sodelavce motil nemir in bodo želeli čim prej dokončati začeto.

DEVICA – Prehod Lune v zemeljskega kozoroga vam bo prijal, saj so njegove energije podobne vašim. Posvetili se boste delu in bili zelo zadovoljni z opravljenim.

TEHTNICA – Tako željno ste pričakovali petek, saj se takrat začne vikend, ko boste lahko več časa s svojimi domačimi, ki jih med dolgim delovnim tednom tako pogrešate.

ŠKORPIJON – Za strastne škorpijone danes ne bo ravno vrhunski dan, saj vam energija resnega kozoroga ne ustreza. Izkoristite dopoldan, ko bo Luna še v strelcu.

STRELEC – Prehod lune iz vašega znamenja v kozoroga bo spremljalo razočaranje. Žal vam bo, da niste v prejšnjih dneh v službi več naredili, saj se vam je nabralo.

KOZOROG – Danes pozno zvečer bo Luna prešla v vaše znamenje in boste začutili olajšanje. Še vedno imate občutek, da ste za vse sami, kar pa že dolgo ne drži več.

VODNAR – Vodnarjem bo današnja Luna v zelo resnem in preudarnem kozorogu po svoje kar ustrezala, še posebno če boste želeli nekaj izzivov.

RIBI – Včerajšnji dan je bil poln opravkov, ki so vam prijali. Današnji, ko bo Luna prešla v resnega kozoroga, pa bo namenjen manj prijetnemu zaostalemu delu.