Astronapoved

Horoskop za soboto, 24. septembra

Danaja
24. 9. 2022, 07.20
Deli članek:

Sonce je v tehtnici, Luna je v devici.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN – Današnjo soboto bo zaznamoval vpliv Lune v znamenju device, zato vas bo vznemiril in presenetil odnos bližnjega do vas in vaših občutkov glede njega.

BIK – Luna bo danes v sorodni devici, kar pa vam ne bo ravno najbolj ustrezalo. Dan bo napet in poln obveznosti, ki ste jih med tednom zanemarjali.

DVOJČKA – Luna bo danes v natančni devici in rutinska opravila vas bodo sproščala. Dan pred mlajem bo počutje precej nihalo, zato se ne naprezajte preveč.

RAK – Luna v znamenju zahtevne device bo povzročila, da se boste začeli spraševati o resničnem stanju. Imeli boste občutek, da vas samo izkoriščajo in niso iskreni.

LEV – Danes boste občutili, da ne glede na to, kaj storite ali predlagate vašim bližnjim in prijateljem, se zdi napačno in sebično. Zato boste precej žalostni in nemirni.

DEVICA – Ker bo Luna v vašem znamenju, boste izkoristili soboto, da boste dobro predelali vse poslovne ali službene težave, ki vam kratijo spanec. Sprehod vam bo koristil.

TEHTNICA – Danes boste dobro razpoloženi in boste pozitivno vplivali na okolico. Domače ali prijatelje boste presenetili s povabilom na okusno pripravljen obrok.

ŠKORPIJON – Napeti odnosi z domačimi bodo zaznamovali sobotno kosilo, zato bo bolje, da hitro odidete ter se raje posvetite sebi in svojemu partnerju, ki bi lahko imel težave.

STRELEC – Kljub utrujenosti boste v soboto obremenjeni z opravki, kar vam ne bo odveč, saj se boste odločili, da morate jutrišnji mlaj pričakati s pospravljenimi predali.

KOZOROG – Zadovoljstvo ob uspešno rešenih poslovnih zadevah vam bo danes kalilo dejstvo, da vas vaši bližnji zelo obremenjujejo in od vas pričakujejo, da jim boste ustregli.

VODNAR – Privoščili si boste dan za počitek in tudi domačim boste povedali, naj vas ne motijo. Vikend boste samski preživeli s prijatelji. Zelo bo sproščeno in veselo.

RIBI – V dopoldanskem času boste še polni energije in klepetavi, čeprav boste po vsej verjetnosti izredno utrujeni. Zvečer boste razmišljali o odnosih drugih do vas.