Astronapoved

Horoskop za petek, 23. septembra

Danaja
23. 9. 2022, 05.32
Deli članek:

Sonce je devici, ob 1.04 preide v tehtnico, Luna je v levu, ob 9.53 preide v devico.

Profimedia
/

OVEN – Luna bo začela svojo pot po znamenju device, tako da boste prizadevni. Današnji vstop Sonca v znamenje spravljive tehtnice vam bo pomagal, da boste bolj uvidevni.

BIK – Sonce v znamenju tehtnice bo pospešilo vaše delovanje. Uspešni boste tako pri poslu kot v prostem času, če se boste odločili za počitek. Odklop od vsakodnevnih skrbi bo uspešen.

DVOJČKA – Čutite, da se približuje čas, ko boste uresničili svoje načrte, ki jih trenutno še ne morete. Merkur, vladar vašega znamenja, še vedno zavira vaša prizadevanja.

RAK – Danes boste spet polno zaposleni. Pri delu boste prejeli pohvalo in občutek bo blagodejen. Srečni boste tudi zaradi čustvenega preobrata v vašo korist.

LEV – Radostili se boste novega dne, saj vam samozavest zadnje čase raste. Finance se stabilizirajo in tudi zaradi tega boste imeli občutek, da je življenje lepše in polnejše.

DEVICA – Luna bo danes v vašem znamenju, zato si boste vzeli čas za tisto, kar imate najraje, za drobna in natančna opravila, ki napredujejo počasi in z občutkom.

TEHTNICA – Danes boste precej zmedeni, saj vam bodo znanci in prijatelji naložili kup opravil. Po navadi ste ustrežljivi, a bo danes vsega preveč.

ŠKORPIJON – Čeprav še vedno ne občutite pravega zadovoljstva, imate danes priložnost, da se posvetite precej zahtevnemu projektu.

STRELEC – Danes boste imeli pomemben sestanek, ki bo glede kariere odločilen. Luna v devici lahko povzroči, da boste na svoj račun slišali tudi kakšno kritiko.

KOZOROG – Vsekakor boste danes manj napeti kot včeraj, saj boste imeli priložnost pokazati in izraziti vso svojo ustvarjalnost. Spori z domačimi se bodo umirili.

VODNAR – Čas je za akcijo in določene premike na področju preobrazbe. Partner vam bo dal obljubljena sredstva, da si boste kupili nekaj lepega.

RIBI – Poudarjeno bo vaše partnersko področje, in čeprav niste pri volji za razčiščevanje težav, boste danes boljše volje. Občutek boste imeli, da ste na pravi poti.