Astronapoved

Horoskop za četrtek, 22. septembra

Danaja
22. 9. 2022, 05.40
Deli članek:

Sonce je v devici, Luna je v levu.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN – Luna bo še vedno v znamenju leva. Dopoldne poskušajte biti čim bolj potrpežljivi, saj bodo napetosti rasle in s težavo boste izražali svoje mnenje.

BIK – Danes boste zelo živahni, spomnili se boste na vse mogoče sorodnike in znance ter z njimi poklepetati. Bolje bo, če nekatere sklepe prestavite na popoldne.

DVOJČKA – Prepričani boste, da vas nihče ne razume in da glavno dogajanje drsi mimo vas. Danes bo pozicija umika za vas dobra, saj bo vzdušje v službi napeto.

RAK – Luna v levu bo v napetih povezavah in imeli boste občutek, da se pod vami ruši vse, kar ste tako skrbno načrtovali. Luna v praznem teku vas bo popoldne pomirila.

LEV – Luna v vašem znamenju bo danes v napetem položaju z Uranom in dopoldne boste precej črnogledi. Počasi pa se boste pomirili in si bolj zaupali.

DEVICA – Toliko zadev boste danes želeli dokončati in toliko ljudi bo od vas pričakovalo, da jim ustrežete, da boste težko vsem ustregli. Popoldne boste mirnejši.

TEHTNICA – Luna v levu vam danes še ne bo prinesla težko pričakovane sprostitve napetih živcev. Preprosto ne boste našli prave motivacije za delo.

ŠKORPIJON – Vznemirjate se zaradi posamičnih dreves v gozdu, a celotne slike ne vidite. Danes bo Luna v znamenju leva tudi vam prinašala bolj sproščeno energijo.

STRELEC – Zavedali se boste, da problemov drugih ne morete rešiti in jim pomagati, če sami na naredijo dovolj. Bolje bo, da se danes osredotočite nase.

KOZOROG – Danes se boste zavestno odločili, da morate v svojem življenju nekaj spremeniti v odnosu z drugimi, saj vam ne vračajo pozornosti. Osredotočite se na svoj cilj.

VODNAR – Danes boste uživali v pozornosti partnerja ali nekoga, ki vam je resnično blizu. Všeč vam bo, da se nekdo tako trudi okoli vas, in tudi vi mu ali ji boste vračali v enaki meri.

RIBI – Veseli boste spodbudnih novic, ki vam bodo dale zagon. Veseli vas, ker vidite, da se dobri obeti za prihodnost res uresničujejo in niso le plod vaše domišljije.