Astronapoved

Horoskop za soboto, 27. avgusta

Danaja
27. 8. 2022, 05.37
Deli članek:

Sonce je v devici, Luna je v levu, ob 2.24 preide v devico.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN – Dopoldne bo lunin mlaj v znamenju device, kar bo vzburilo vaš čut za pravičnost. Ne boste mogli verjeti, da vas lahko nekdo sodi samo po nepreverjenih in neresničnih govoricah.

BIK – Sprememba vremena in lunin mlaj v natančni, sorodni devici vam bosta prinesla bolj napeto soboto. Čakalo vas bo veliko obveznosti, ki ste jih zanemarili.

DVOJČKA – Lunin mlaj bo v skrbni devici, kar bo za vas pomenilo, da boste občutili nelagodje in strah pred prihodnjimi dogodki. Bodite previdni in se ne zapletajte v nepotrebne prepire.

RAK – Luna v devici bo močno vplivala na čustvene rakce, ki bodo v tem času sprememb vremena zelo pod vplivom različnih namigovanj in spletk. Začutili boste, kdo je iskren prijatelj.

LEV – Imeli boste občutek, da ne glede na to, kaj storite ali predlagate vašim bližnjim in prijateljem, se zdite napačni in sebični. Zato boste nemirni in hrepeneli po počitku.

DEVICA – Ker bo lunin mlaj v vašem znamenju, boste izkoristili mirno soboto, da dobro predelate vse poslovne ali službene težave, ki vam kratijo spanec.

TEHTNICA – Načeloma bo razpoloženje sicer dobro in tudi lunin mlaj v devici vas bo sprostil, a vseeno se boste morali soočiti s finančnim problemom.

ŠKORPIJON – Danes vas doma čaka kar nekaj nemirnih trenutkov, saj bo lunin mlaj v resnicoljubni devici, ki bo odprla kakšno rano, ki je bila že zdavnaj pozabljena.

STRELEC – Luna v devici vas bo spodbudila, da vstanete z novo, svežo energijo in pospravite predale v glavi, ki so se v zadnjem času napolnili z ropotijo. Zvečer boste družabni.

KOZOROG – Zadovoljstvo ob uspešno rešenih poslovnih zadevah vam bo kalilo dejstvo, da vas domači nenehno izsiljujejo in pričakujejo, da boste izpolnjevali njihove želje.

VODNAR – Dan bo bolj pisan na kožo tistim vodnarjem, ki so trenutno na dopustu, saj boste ostali obremenjeni z obveznostmi. Lunin mlaj v organizirani devici prinaša streznitev.

RIBI – V dopoldanskem času boste še polni energije in klepetavi, čeprav boste izredno utrujeni. Zvečer boste razmišljali o odnosih drugih do vas in počutili se boste izkoriščeni.