Astronapoved

Horoskop za ponedeljek, 1. avgusta

Danaja
1. 8. 2022, 05.28
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd.

Pixabay
/

OVEN

Do jutri bo Luna sicer še zmeraj v Devici, ki jo lahko izkoristite za reorganizacijo. Če imate kakšne tekoče projekte, danes rajši dalj časa ostanite v službi, saj boste produktivni.

BIK

Danes boste imeli zaradi ambiciozne Lune v Devici dovolj časa za ureditev svojih financ. Zavedali se boste, da je vaša največja težava v tem, da ste premalo pozorni na stroške.

DVOJČKA

V dopoldanskem času boste v službi pod stresom, ki ga bodo ustvarjali predvsem sodelavci, ki bodo preveč burno reagirali na vaše delo. Luna v pikolovski Devici bo razplamtela strasti.

RAK

Odločnejši boste in pričakovali boste, da se boste odkrito pogovorili o pogojih dela v prihodnje. Nejasnosti se bodo razjasnile in določeni načrti se bodo obnovili, tako da boste zadovoljni.

LEV

Hrepeneli boste po počitku in spremembi. Tudi, če niste na dopustu, lahko veliko naredite. Sprememba prehrane, več telovadbe in večji čut za zdravo življenje bo vplivala na počutje.

DEVICA

Luna v vašem znamenju vam bo zbistrila glavo in vas naredila bolj odločne. Posebno tistim, ki boste v službi sredi dolgotrajnih pogajanj in debat, ki vam že resno načenjajo živce.

TEHTNICA

Napeti aspekti vas vznemirjajo, saj imate raje bolj prijetne odnose z drugimi. Popoldan se boste sprostili ob sproščenem klepetu s starim prijateljem ter se bolje počutili.

ŠKORPIJON

To je odličen čas, da se povežete z ljudmi, ki bi vam lahko poslovno in zasebno koristili, saj ste se v zadnjem času pretirano odrezali od sveta. Vaši načrti bodo potrebovali kapital in podporo.

STRELEC

Pod vplivom organizirane lune v Devici se boste odločili narediti red v vašem ljubezenskem življenju, ki je precej nestanovitno. S partnerjem se ne strinjata glede pomemebne zadeve.

KOZOROG

Veseli boste, saj boste v dopoldanskem času res veliko naredili. Določen projekt, ki ste ga pripravljali kar nekaj časa, boste spravili v tek. Nato si boste lahko privoščili zaslužen počitek.

VODNAR

Odnosi s sodelavci bodo danes na preizkušnji in poslušali boste očitke o tem, da se v preteklem obdobju niste hoteli ukvarjati z določenimi deli, ki jih morajo sedaj prevzeti drugi.

RIBI

Danes se boste uspešno ukvarjali s finančnimi načrti za prihodnost in ugotovili boste, da situacija ni tako slaba, kot ste mislili, a tudi tako rožnata ni, kot ste si nekoč zamislili, da bo.