Astronapoved

Horoskop za soboto, 30. julija

Danaja
30. 7. 2022, 06.34
Deli članek:

Sonce je v levu, Luna je v levu, ob 20.10 se pomakne v devico.

Pixabay
/

OVEN – Danes boste ovni romantično razpoloženi. Luna v levu bo razplamtela strasti v vaši peti hiši ljubezni. Začutili boste utrip narave in se prepustili toku. Zapišite občutke.

BIK – Vaše sobotno razpoloženje bo nihalo do večera, ko bo Luna prešla v praktično in prizemljeno devico. Začutili boste umirjenost in potrebo po organiziranosti.

DVOJČKA – Danes boste hrepeneli po ljudeh, ki bi vas razumeli. Iskali boste tudi družbo, ki bi vam bila pisana na kožo. Iskrena želja se vam bo izpolnila.

RAK – Precej vas bo obremenjevalo vaše finančno stanje in odločili se boste, da je čas, da malce pregledate mesečni proračun. Iskali in našli boste dodatni vir zaslužka.

LEV – Današnji aspekti v vaše življenje prinašajo nekaj svežine, ki vam tako primanjkuje. Izogibajte se pretežkih obveznosti, strupenih razmerij in dejavnosti, ki vas bremenijo.

DEVICA – To soboto boste poiskali miren kotiček zase, da boste lahko razmišljali o svojem življenju. Obremenjuje vas razmerje, ki na vas ne vpliva več dobro.

TEHTNICA – Poletna sobota bo idealna za iskanje novih družabnih stikov in prijateljstev, saj lev v vaši enajsti hiši odpira nove poti. Družabni stiki so pomembni za vas.

ŠKORPIJON – Škorpijoni boste danes v ospredju in vsi bodo občudovali vaše delo in trud. Aspekti Lune v levu bodo ugodno vplivali na vašo deseto hišo poklica in vodenja.

STRELEC – Po naravi ste strelci nagnjeni k pustolovščinam in hrepenite po stalnem dogajanju. Danes boste kovali načrte za sanjski dopust ali se zanimali za obisk tečaja.

KOZOROG – Danes se bodo močno prepletala vaša čustva in sanjarjenje. Pustite, da s čustvi zatavate v svoj sanjski svet. Vaša intuicija je močna, sprejmite odločitev.

VODNAR – Lunini aspekti v levu bodo na področju partnerstva v vas zbujali željo po harmoniji in ustaljenosti. Privlačil vas bo nekdo, ki je vaše popolno nasprotje in vas dopolnjuje.

RIBI – Čas je, da se otresete svojih slabih navad ter začnete bolje skrbeti zase in za svoje telo. Lahko bi začeli s tem, da ledeno kavo zamenjate s hladnim zelenim čajem. ***null***