Astronapoved

Horoskop za petek, 29. julija

Danaja
29. 7. 2022, 05.36
Deli članek:

Sonce je v levu, Luna je v levu.

Profimedia
/

OVEN – Današnji petek si boste zapomnili kot čustveno nabit dan. Luna se bo v ognjenem levu družila z Jupitrom. Obenem bo v napeti povezavi z Marsom in Uranom. Hitite počasi.

BIK – Že zjutraj se boste začeli pripravljati na aktiven popoldan in vaši domači bodo vznemirjeni. Pričakovali boste sodelovanje, a bodo imeli drugačne načrte.

DVOJČKA – Danes boste bolj družabni kot včeraj, čeprav vaša razigranost v družbi ne bo sama sebi namen. Želite si družabnega vzpona in se dokazati.

RAK – Danes boste čustveno bolj odprti. Partnerju boste pokazali, da so bile ostre besede samo posledica trenutne slabe volje in ne kažejo, da mislite resno. Opravičite se.

LEV – Luna bo danes kraljevala v vaši prvi hiši in vaš šarm bo neustavljiv. Samski boste osvajali in imeli priložnost, da najdete osebo, ki bi bila popolna za vas.

DEVICA – Zaradi malce razsipnega obnašanja boste precej na tesnem z denarjem, zato boste iskali načine, kako bi povečali zaslužek in racionalizirali stroške.

TEHTNICA – Čas bo ugoden, da naredite premik in se posvetite sebi. V službi boste nastopili odločneje, saj so vsi aduti v vaših rokah. Ne bodite prestrogi.

ŠKORPIJON – Končno težko pričakovani petek, ko si boste oddahnili in se pripravili na poslovne dogovore. Partner bo precej slabe volje, a vas bo kljub temu podpiral.

STRELEC – Končno boste manj napeti, saj boste ugotovili, da se za določene zadeve ni vredno spraševati o smiselnosti, in kmalu boste dobili potrditev.

KOZOROG – Danes se bodo negativne energije umaknile in začutili boste potrebo, da prespite ves dan, saj ste tako izčrpani, da boste le težko delali kaj drugega

VODNAR – Danes boste skupaj zbrani sami somišljeniki, zato vam ne bo treba izbirati tem za pogovor in se tudi razburjati ne. Službeno področje bo v ospredju.

RIBI – Še sami boste začudeni nad seboj, ko boste ugotovili, da vam gre dobro. Drugi se pritožujejo in povsod vidijo nevarnosti, vi pa ste umirjeni, saj se zavedate napredka.