Astronapoved

Horoskop za ponedeljek, 4. julija

Danaja
4. 7. 2022, 05.50
Posodobljeno: 4. 7. 2022, 12.43
Deli članek:

Pravijo, da se zgodovina ponavlja. Se tudi napovedi zvezd?

Profimedia
Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

OVEN

Danes bo Luna še zmeraj v vestni Devici. Zjutraj bo Mars, vladar vašega znamenja vstopil v ozvezdje Bika. Razmislek o stanju vaših financ bo dobrodošel.

BIK

Kljub napetemu in nerealnem razpoloženju vaših družinskih članov, boste delovali premočrtno. Podpirala vas bo energija Marsa in vam dvigovala vibracije, da boste dosegli cilj.

DVOJČKA

Danes lahko pričakujete precej nervozen dan. Luna je v vestni in odločni Devici, Merkur vaš zveznik bo zjutraj prešel v sosednjega Raka in vas opominjal, da ne zapravljate preveč.

RAK

Vsi, ki boste še v službi, pričakujte naporen delovnik. Z veseljem bi se izognili vsakdanjim obveznostim in dolgo časa ostali v postelji. Popoldan si privoščite sprostitev v bazenu.

LEV

Luna bo še zmeraj v natančni Devici, kar vam ne bo nič kaj prijalo, saj boste precej utrujeni in nemirni. Najbolje bo, da se danes pošteno odpočijete in si zvečer privoščite malo zabave.

DEVICA

Luna bo še zmeraj v vašem znamenju in to vam bo povzročalo precej stresa, sploh zaradi današnjih napetih povezav z Neptunom. Razmišljali boste o razmerah v službi.

TEHTNICA

Vpliv Lune v znamenju Device bo danes zaradi napete povezave z Neptunom težaven , tako da boste vi še posebej brez energije in težko boste sprostili napetost.

ŠKORPIJON

Rastoča Luna v znamenju Device bo dokaj pozitivno vplivala na vas, energijsko neverjetno občutljive Škorpijone. Če ste v resni vezi boste uživali v pozornosti in družbi partnerja.

STRELEC

Vzdušje v službi bo resnično spodbudno . S sodelavci se boste pogovarjali, načrtovali nove izzive . Vaša družina vam nudi varno zavetje in danes popoldan boste iskali oporo.

KOZOROG

Čeprav ni vaša navada, da preveč govorite, boste danes zgovorni in klepetavi. Sosedje in prijatelji bodo z zanimanjem prisluhnili vašim duhovitim zgodbicam.

VODNAR

Vestna Devica bo v vas prebudila željo po dokončni ureditvi vaših financ. Poklicali boste nekoga, ki vam bo priskrbel honorarno delo. Končno bi radi poplačali nek dolg.

RIBI

Danes boste morali opraviti še kup službenih obveznosti, nato pa se boste popoldne prav dobro zabavali v krogu svoje družine, partnerju boste znali pokazati svojo najboljšo plat.