Napoved do 10. julija

Tedenski horoskop: ustvarite ljubezensko zgodbo med vami in življenjem

Andreja Novak, astrologinja
3. 7. 2022, 16.00
Deli članek:

Odprte bodo možnosti za vpeljevanje novega načina sodelovanja z življenjem.

Profimedia
»Odprto sprejemam vse dobro v svoje življenje.«

Odnosi vam bodo v ospredju, a ne pozabite, takšen, kot imate notranji podzavestni dialog do sebe, tako potem okolica sodeluje z vami. Zato se ne obremenjujte s preteklostjo, temveč iz sedanjosti naredite najboljšo ljubezensko zgodbo med vami in življenjem.
Afirmacija obilja za ta teden:
Kako se dobro pripravite na aktivacijo afirmacije obilja? Pred afirmacijo se čimbolj sprostite, ne premišljujete o ničemer, dih je dolg, globok in počasen. V mislih ali na glas izgovorite afirmacijo trikrat zapored, da gredo sprejete energije globoko v vaš sistem.
»Odprto sprejemam vse dobro v svoje življenje.«

Oven 21. 3. – 20. 4.
LJUBEZEN
Ne boste preveč naklonjeni ljubezni in intimi, saj boste v sebi čutili zamero do partnerja. Ne jezite se na bližnje, temveč preglejte, kaj je zares tako dobrega v okolju, da ga želite nadomestiti z osebnim življenjem.
ZDRAVJE
Morda vas bo mikalo politično življenje, a boste preveč nemirni in nestrpni, da bi lahko pritegnili širši krog ljudi. Zato prisluhnite telesu, ki vam bo jasno pokazalo, kdaj je čas za izolacijo, odmik od gneče ter dober počitek.
DENAR
Ne delajte načrtov doma, saj vas bodo zvezde podpirale pri druženju s prijatelji. Povsod boste imeli velik vpliv. To vam bo godilo in ugotovili boste, da se veliko hitreje za vse dogovorite, zato boste naredili dober načrt, kako obiskati vse potrebne ljudi, s katerimi želite karkoli narediti, dokončati in požeti uspeh.
Kje vas čaka sreča?
Srečni boste, če se boste predali trenutni strasti, a je to malo verjetno, saj bo povezano z opustitvijo določenih moralnih vzorcev, ki so globoko zapisana v vas. Podpori se odprite vsaj z domišljijo, če že fizično ne bo šlo.

Bik 21. 4. – 20. 5.
LJUBEZEN
5. julija pride Mars v vaše znamenje in vas podpre v čutenju moči, samozavesti in želje po akciji, pa tudi nadvladi v odnosih. Radi se boste družili s prijatelji in znanci ter se odzvali na vsa povabila. Možnosti so za ljubezen, če boste igro vodili vi.
ZDRAVJE
Vse bolj boste samozavestni in pozabili boste na obljube, ki ste jih dali domačim. Usoda vas bo vodila malo megleno, zato pazljivo z alkoholom, še posebej v dnevih, ko boste vozili. To velja za vse obdobje, in če ne želite življenjskih lekcij skozi bolečino in trpljenje, ne vozite, če ste pili, niti ne bodite sopotnik v avtomobilu, ki ga vozi kdorkoli pod vplivom alkohola.
DENAR
Če boste pozorni na zanimive ideje, ki vam bodo prihajale v misli ob nenavadnih trenutkih, se vam lahko pokažejo zanimive poti do novega finančnega uspeha. Zato si dovolite sanjariti in si pišite ideje.
Kje vas čaka sreča?
Srečni boste, če boste imeli pozornost na sebi in če boste, ne glede na okoliščine, ohranjali stabilnost, prizemljenost.  Zvezde vas namreč ne bodo ravno čuvale, če boste pretiravali v katerokoli smeri.

Dvojčka 21. 5. – 20. 6.
LJUBEZEN
Zapletli se boste v nepričakovane čustvene reakcije in se morali skoraj zagovarjati za to, da imate čustva in da jih doživljate. To vas bo ujezilo in borili se boste z vsemi, ki vam bodo pridigali, kako se morate vesti ali kakšna čustva morate kazati drugim.
ZDRAVJE
Dramatični boste in odreagirali na vsako stvar, saj 5. julija prihaja Merkur v znamenje raka. Morda bo to precej vplivalo na vaše počutje in predvsem fizično moč, ki jo boste zaznavali ob različnih dogajanjih v okolju.
DENAR
Zanimivo vam bo, da boste imeli celo še večji vpliv na druge, kot da jim bo všeč, da ste bolj zapleteni v dogajanje in da se jezite ter reagirate na vse dogajanje okoli sebe. Aktiviral se bo vaš vpliv tako v službi kot tudi zunaj nje in pridobili boste moč, ne nujno ugleda, vsekakor pa vas bo zdaj poznalo več ljudi.
Kje vas čaka sreča?
Srečni boste, če boste v sebi našli ravnotežje in se prek tega odzivali na okolje. Tako boste imeli občutek, da svoje življenje gradite, ne rušite, kar ste dostikrat doživljali v preteklosti.

Rak 21. 6. – 22. 7.
LJUBEZEN
Merkur gre 5. julija v vaše znamenje in vas bo podprl v besedah in tudi aktivnostih. Zato pazljivo, saj vas bodo planeti izzivali glede stabilnosti obljub. Hitro se lahko zgodi, da zatajite svojega partnerja in skupne načrte, ki ste se jih prav vi najbolj veselili.
ZDRAVJE
Ne boste najbolj stabilni in čvrsti, zato se vsaj do 19. julija izogibajte alkoholu ali kakršnimkoli substancam, ki bi vas odvračale od zbranosti in treznega zavedanja sebe in okoliščin. Izjemno pomembno obdobje je za vas in vašo prihodnost, zato popazite nase.
DENAR
Prihaja pomembno obdobje, ko si lahko vse odlično postavite, ali pa z besedami vse zapravite. Zato bodite pozorni in si ne dovolite, da vas drugi zvabijo v kakršnekoli aktivnosti, s katerimi bi zanemarili tisto, kar vam je najpomembnejše.
Kje vas čaka sreča?
Sreča vam bo sledila, če boste uporniško moč uporabili za aktiviranje pozitivnih vidikov življenja. Postavite sebe na prvo mesto. Najpomembnejše bodo vaše misli in besede, s katerimi se boste lahko osrečili ali si povzročili težave. Zato izbirajte pazljivo.

Lev 23. 7. – 22. 8.
LJUBEZEN
Lahko boste izbirali med številnimi simpatijami, če se le ne boste čisto zaljubili. Tisti v zvezi ali samski, vsi boste imeli možnost odličnih zmenkov in strastne veze, za katero se boste pa sami odločili, če bi radi, da je še kaj več kot poletna romanca.
ZDRAVJE
Odlično se boste počutili, če boste šli med ljudi, da boste ves čas doma. Veselje se bo namreč aktiviralo ob stiku z drugimi, kjer boste zelo komunikativni. Humor se vam bo okrepil in mnoge boste očarali.
DENAR
Z dobrim vplivom in sproščenostjo boste pritegnili številne sledilce. V tej luči boste morda prejeli finančno poravnavo, ki bi se morala zgoditi že v preteklosti. Uredile se bodo tudi nekatere pretekle poslovne zadeve. Zadovoljni boste.
Kje vas čaka sreča?
Srečni boste v posebnem odnosu, ko boste čutili odlično povezavo, pravo kompatibilnost. Zato ne dovolite, da vam prijatelji ali znanci omalovažujejo ta odnos, in se ne odločajte glede na njihove komentarje, ki bodo predvsem izhajali iz močnega ljubosumja. Odločite se čisto iz svojih energij in počutja, ki ga imate ob tej osebi.

Devica 23. 8. – 22. 9.
LJUBEZEN
Nepričakovana čustva vas bodo prebudila v čisto novo realnost. Zapletli se boste v bolj dramatične odnose, kar vam bo zanimivo, saj boste čutili veliko moč ob teh prebuditvah svoje notranjosti. Morda se boste morali zagovarjati za to, da imate čustva in da jih doživljate.
ZDRAVJE
Dramatični boste in mogoče pretirano odreagirali na vsako stvar, saj 5. julija pride vaš vladar Merkur v znamenje raka. Pazljivo, da ne boste »padli« v vlogo žrtve ter se usmerili v napačno smer, kar vas lahko oropa dobrega počutja. Pustite preteklost na miru.
DENAR
Imeli boste večji vpliv na druge kot sicer, saj bodo vsi zadovoljni, da ste tudi vi samo človek in da lahko računajo na vašo čustveno naravo kadarkoli. Z vztrajnostjo se bo aktiviral tudi vaš vpliv tako v službi kot v okolici.
Kje vas čaka sreča?
Srečni boste, ko boste čutili, da prehajate v novo fazo življenja. Čutili boste notranje prebujenje, pri tem pa ne bo pomembno, da vas okolica podpira, bolj boste zadovoljni, da vam preprosto ni več dolgčas. Sledite navdihu in srcu, ki vam bo dober vodič.

Tehtnica 23. 9. – 23. 10.
LJUBEZEN
Strastni boste in intuitivno sledili ljubezni, a hkrati čisto praktično urejali pogoje za dobro življenje v dvoje. Ne glede na zunanjo manifestacijo boste zadovoljni in srečni, saj boste čutili, kako se v vas vzpostavljajo pravi pogoji za dobro življenje.
ZDRAVJE
Glede na to, kako boste občutljivi v sebi in imeli hkrati vsa čutila močno odprta tako za sprejemanje situacij v okolici, doma, med prijatelji ..., boste to odlično izkoristili, da si boste postavili novo vizijo življenja, v kateri boste prav upoštevali svoje nežne energije.
DENAR
Ugotovili boste, kaj vas moti, kje se zatikate z negativnimi mislimi in posledično s čustvi, kar pa vas seveda utrudi, da potem ne morete optimalno sodelovati z življenjem. A prava spoznanja vas bodo odprla za srečo tudi na materialni ravni.
Kje vas čaka sreča?
Srečni boste, saj vas Luna podpira v vseh novostih ali v opuščanju razvad. 7. julija je prvi krajec v vašem znamenju, ki vam bo okrepil vse vaše namere, da jih boste bolj globoko in resno začutili ter jih na svoje veliko zadovoljstvo tudi izpolnili.

Škorpijon 24. 10. – 22. 11.
LJUBEZEN
Morda se bodo začele dogajati nenadne spremembe, ki jih ne ignorirajte, temveč se jih udeležite, če želite dobre spremembe v sebi in svojih odnosih. Pomembno je, da uredite svoj odnos do vsega, šele potem boste lahko ljubezen zares doživeli.
ZDRAVJE
Spočiti boste, kar vam bo aktiviralo boljše čutenje in dojemanje vsega. Z dobro voljo boste naredili veliko več in posledično si boste izboljšali svoje počutje. Če se vam bo uspelo sprostiti, boste doživeli največjo srečo tega poletja.
DENAR
Samo vztrajajte v novem sistemu, ki ste ga zadnje tedne dojeli in začeli vpeljevati v svoje življenje, še posebej v povezavi s predajanjem stvari drugim ter z zaupanjem, da bodo opravili, kar je treba, še posebej, ker jim boste stali ob strani predvsem s pravočasnimi nasveti.
Kje vas čaka sreča?
Imeli boste dober vpliv na okolje, ker boste tudi vi bolj sproščeno sledili vsemu dogajanju, kar vas bo osrečilo. Zdelo se vam bo, da je poletje čisto drugačno, saj boste po dolgem času spet bolj jasno videli naravo in vse okoli sebe.

Strelec 23. 11. – 21. 12.
LJUBEZEN
Zaradi pretirane občutljivosti se boste prehitro zapletali ali v ljubezenske intrige ali pa v prepire, ki sploh ne bodo potrebni. Poskušajte se sprostiti v vsaki situaciji, ne skrivajte svojega srca ali občutljivosti, nežnosti, saj vas bo ravno to naredilo večjega človeka.
ZDRAVJE
Usoda vas še kar ne bo spustila iz primeža, kar vas bo malo utrujalo. Tokrat boste imeli ogromno energije in podpore, a boste hkrati tudi precej občutljivi. Pomembno bo, kam usmerjate svoje misli, besede in dejanja.
DENAR
S hvaležnostjo se odzivajte na vse, kar se bo dogajalo, in brez truda boste uresničili nekatere zanimive zadeve, ki so vas prej samo bremenile. Finančna stabilnost vas bo motivirala še za nadaljnje aktivnosti, a pazljivo, da ne boste pretiravali s lastno hvalo in odrinili vam pomembne ljudi.
Kje vas čaka sreča?
S sproščenostjo in iskrenostjo se boste dotaknili veliko ljudi. Usoda vam bo tako pokazala, da ni potrebno, da ste vedno v dobri koži in razpoloženi, da vas ljudje sprejemajo in imajo radi, kar vas bo osrečilo.

Kozorog 22. 12. – 20. 1.
LJUBEZEN
Nikakor vas zvezde ne bodo izpustile iz primeža, dokler ne osvojite lekcije v ljubezni v celoti. Ne reagirajte na pretirana čustva v okolici, ki vas želijo samo zamotiti in vam preusmeriti pozornost, da bi vi na koncu potegnili kratko. Ostanite zvesti svoji ljubezni.
ZDRAVJE
Nikakor ne boste mogli preskočiti stvari, zato jih ne prelagajte, da se na koncu ne zapletete še s slabšim počutjem, saj se vam bo to poznalo na zdravju. Zato ne iščite izgovorov, temveč se samo jasno opredelite, kaj je treba čim hitreje narediti in česa sploh ni treba.
DENAR
Usoda vas podpira v jasnem sistemu in dobrem sodelovanju, a samo s pogojem, da je za vse jasno poskrbljeno in urejeno. Tako boste korak za korakom začeli ustvarjati svoje nove temelje.
Kje vas čaka sreča?
Samozavestni in srečni boste lahko, ko boste jasno postavili meje, ne pa takrat, ko boste popuščali pritiskom iz okolja. Če se boste naučili sproščati ne glede na okoliščine, vam bo vse lažje steklo in uspeh vam bo na dosegu roke.

Vodnar 21. 1. – 18. 2.
LJUBEZEN
Ne dovolite si, da bi vam preteklost pokvarila vse, kar ste si zaželeli in načrtovali v tem obdobju. Čustva bodo v tem obdobju zatrta, saj ne boste dovolili preteklosti, da vas prevzame in ogrozi sedanjost.
ZDRAVJE
Pazite, da vam pretiran samonadzor ne bo vzel veselja in poguma ter poslabšal počutja. Pomembno je, da ohranjate stik s sedanjostjo ne glede na bremena preteklosti.
DENAR
Nadaljujte vse, kar ste v prejšnjem tednu začeli in bi želeli, da se nadaljuje in tudi dobro konča. Zato ohranjajte pozornost na vse, kar je treba urediti, a vse druge malenkosti in podrobnosti povsem opustite. Morda bodo na plan prišla nedokončana dela, ki ste jih v službi prelagali, a zdaj tega ne boste mogli čisto odmakniti. Zato se organizirajte in poiščite vse, ki bi vam lahko priskočili na pomoč.
Kje vas čaka sreča?
Srečni boste, če boste sledili intuiciji in instinktu ter si dovolili, da vam to spreminja filozofijo življenja. Tako boste z lahkoto našli bližnjice v rešitvah, ki bodo v tem času nujno potrebne. Sledite navdihu in podporni energiji življenja.

Ribi 19. 2. – 20. 3.
LJUBEZEN
Bodite sproščeni ne glede na situacijo in delujte v polnosti iz svojega srca in integritete. S tem se boste dotaknili veliko več ljudi ter si ustvarili možnosti za ljubeče odnose. Samski boste imeli dober magnetni privlak za simpatije, tisti v zvezi pa željo po harmoničnih odnosih.
ZDRAVJE
V ospredje bo prišel vaš dober občutek za instinkt, in če ga boste negovali, boste vse bolj zaznavali dobre priložnosti, ki vam bodo podarjale vse dobrine življenja. S tem se vam bosta samodejno izboljšala dobro počutje in vitalnost, ki sta pri vas odvisna od psihičnega stanja.
DENAR
Usoda vas bo še naprej dobro vodila v dogajanje, kar bo okrepilo predvsem vašo kariero. Ne samo, da se boste izluščili iz primeža preteklosti, temveč boste svoje novo stanje zelo dobro stabilizirali.
Kje vas čaka sreča?
Usoda vam bo naklonjena in skozi nenavadne, na trenutke pa genialne ideje boste dosegli velik uspeh v javnosti, kjer boste deležni tudi velike podpore. To vas bo osrečilo, da boste sledili dogajanju na čisto drugačen, bolj oseben način.