Astronapoved

Horoskop za nedeljo, 3. julija

Danaja
3. 7. 2022, 07.10
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd in preverite horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
V dopoldanskem času bo Luno nadziral ognjeni Lev. Popoldan prehaja v vestno in natančno Devico, tako da boste dodobra izkoristili dinamiko povezave z Marsom in uživali v akciji.

BIK
Dopoldne boste morali še prenašati napete energije ognjenega Leva, kar bo povzročilo določene tenzije, ker bodo do vas zahtevni. Mirno razložite, da v nedeljo potrebujete mir.

DVOJČKA
Polovica nedelje bo v znamenju ognjenega Leva. Ker bodo povezave lepe in koristne, boste uživali v aktivnem preživljanju prostega časa v naravi. Proti večeru boste zbrano delali.

RAK
Današnje dopoldne bo še zmeraj v znamenju Lune v Levu. Bližnji bodo prav presenečeni, ker boste v tem času veliko naredili in boste med njimi obveljali bolj za izjemo.

LEV
Danes dopoldne imate še čas, da vse teče po vaših notah. Popoldan bo Luna prešla v sosednjo Devico. Končno boste brez strahu pregledali svoje finančno stanje in začuda imate še rezerve.

DEVICA
Do popoldne bo Luna še v ognjenem levu, kasneje se bo končno preselila v vaš varen objem. Prelepa poletna nedelja, ko se boste lahko sprostili in sproščeno uživali ter izkoristili dan.

TEHTNICA
Tudi danes ne boste imeli veliko časa za svoje najbližje. Luna bo popoldan prešla v Devico in zaželeli si boste, da si res vzamete čas zase in svojo družbo. Potrebujete odklop.

ŠKORPIJON
Nedeljsko vzdušje vam bo kvaril občutek, da bližnji prelagajo krivdo na vas. Na koncu vedno izpade kot, da ste za prav vse odgovorni sami. Pripravili boste novo strategijo.

STRELEC
Dopoldne bo Luna še v sorodnem Levu, tako da boste imeli zopet dan, ko se boste sproščeno naužili športnih aktivnosti. Pazite pri financah, saj vam denar prehitro puhti iz žepov.

KOZOROG
V zadnjih dneh imate veliko finančnih težav za katere ste odgovorni predvsem sami. Vaši bližnji ne razumejo vašega oklevanja in popoldan bo čas, da naredite načrt in uredite nastali nered.

VODNAR
Luna se kmalu seli iz znamenja ognjenega Leva v bolj umirjeno znamenje Device. To vam bo prav po godu, saj je bilo v zadnjem času kar preveč stresnih situacij in potrebujete počitek.

RIBI
Tudi danes boste zelo motivirani. Sicer ste včasih res preveč pasivni, ampak ko si naredite dober načrt ste praktično neustavljivi. Luna v aktivnem Levu vas bo spodbudila, da se sprostite.