Astronapoved

Horoskop za ponedeljek, 27. junija

Danaja
27. 6. 2022, 05.21
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd in preverite horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN

Luna bo danes še v zabavnih Dvojčkih. Tako se boste odlično razumeli s sodelavci in končno boste dočakali dan, ko ne boste pretirano obremenjeni. Tudi doma boste dobro voljni.

BIK

Tudi danes vas bo Luna v sosednjih Dvojčkih motivirala na finančnem področju. Pričakujete lahko, da boste dobili konkretne nasvete, kako se znajti v pri poslu in več zaslužiti.

DVOJČKA

Luna, ki bo sijala iz vašega znamenja bo seveda vplivala na vaša čustva, ki so v zadnjem času precej zmedena in jih boste lažje usmerjali v pravo smer, saj bo Merkur v tesni povezavi z Luno.

RAK

Danes boste morali biti v dopoldanskem času precej previdni in imeli boste občutek, da vas reševanje zapletenih situacij v službi ne zanimajo in boste iskali drugačne rešitve.

LEV

Prijateljske vezi bodo danes močno poudarjene. Samski Levi boste v tem obdobju Lune v Dvojčkih , da z nekom s katerim vas vežejo prijateljske vezi, začnete romantično zvezo.

DEVICA

Danes boste imeli občutek, da ste vi največja žrtev, saj se vam bo zdelo, da vas sodelavci namenoma ne podprejo pri projektu. Mogoče vas občutek vara in morate pokazati več iskrenosti.

TEHTNICA

Ponedeljkovo jutro bo minilo v vašem trudu, da ustrežete nekomu, ki vam je blizu po načinu razmišljanja in čustvovanja. Prav kmalu boste dobili potrditev, da se nekdo zelo zanimam za vas.

ŠKORPIJON

Danes boste izjemno nemirni in obnašali se boste precej neprimerno, kar pa vsekakor ne bo rešilo vaših težav v službi. Vse kar se vam trenutno dogaja boste morali sprejeti.

STRELEC

Precej nemirni boste in v dopoldanskem času boste begali od sestanka do sestanka, saj boste želeli narediti več kot trenutno zmorete. Kasneje boste razbremenjeni stresa bolj uživali.

KOZOROG

Pod vplivom Lune v družabnem znamenju Dvojčkov boste danes precej dobre volje, klepetavi in zabavni. Malo si boste oddahnili od svoje vloge odgovorne in skrbne osebe.

VODNAR

Danes bo Merkur, ki bo v lepi povezavi z Luno, vplival na to, da boste precej samosvoji. Svojim sodelavcem boste predlagali nekaj novitet, za katere ne bodo preveč zagreti.

RIBI

Danes boste zelo občutljivi in zelo lahko vas bodo spraviti iz tira. Predvsem boste imeli občutek, da vas vaši domači precej omejujejo s svojimi potrebami in ne morete razvijati svojih zamisli.