Astronapoved

Horoskop za sredo, 22. junija

Danaja
22. 6. 2022, 05.40
Deli članek:

Sonce je včeraj doseglo najvišji položaj na nebu, toda kaj pravijo danes zvezde?

Profimedia
Zvezde pravijo, da se vam obeta ...

OVEN
Luna bo na sredni dneva prestopila v vašo drugo hišo, tako da se boste veliko ukvarjali s svojim finančnim stanjem. Pravi nasvet prijatelja vam bo pomagal rešiti težavo.

BIK
Luna bo danes prestopila v vaše znamenje, kar vam bo prineslo dodatno motivacijo za delo in poslovni napredek. Venera v vaši drugi hiši bo pomagala, da se želje realizirajo.

DVOJČEK
Trenutno preživljate aktivno obdobje in današnji prehod Venere v vaše znamenje vas bo še polepšal. Očarljivi boste in šarmantni in samski boste kmalu zamenjali svoj status.

RAK
Sonce v vašem znamenju in prihod Venere v vašo hišo financ bo okrepil vaše možnosti, da uspešno zaključite pomemben projekt. Zadovoljni boste z nagrado, ki vam pripada.

LEV
Danes boste od finančnega strokovnjaka dobili namig, kam lahko vložite svoje prihranke. Ni nujno, da boste to storili, ampak ena od idej, ki bodo vredne pozornosti.

DEVICA
Dopoldan bo bolje, če se izogibate besednim spopadom z osebami, ki imajo drugačno mnenje. Preostanek dneva boste preživeli mirno in ustvarjalno na domačem vrtu.

TEHTNICA
Z vstopom Venere v znamenje zračnih Dvojčkov boste občutili kot potrebo po dodatni sprostitvi in negi svojega telesa. Urejena lastna podoba vam veliko pomeni.

ŠKORPIJON
V sredini dneva bo Luna prehajala vašo partnersko hišo, tako da bodo odnosi s partnerjem v ospredju. Zaskrbljeni boste zaradi finančnega stanja in prosili partnerja za pomoč

STRELEC
Naporne ure si bodo sledile. Občutek boste imeli, da se ne premaknete z mesta in da vam življenje postavlja preveč ovir. Luna bo v napetem položaju in zato bodite previdni.

KOZOROG
Pogumnejši boste kot navadno in že v začetku dneva boste na delovnem mestu prav blesteli. Močna potreba po dokazovanju bo popustila in končno boste lažje zadihali.

VODNAR
V začetku dneva bo Luna prešla v Bika, kar vas bo zadrževalo doma. Opravki, povezani z domom vam bodo vzeli veliko časa, a na koncu boste zadovoljni z rezultatom.

RIBI
V sredini dneva boste občutili naval energije, kar bo spodbujala Luna v znamenju zemeljskega Bika. Danes boste naredili veliko več, kot ste mislili. Pohvale bodo deževale.