Zapisano v zvezdah

Horoskop za torek, 24. maja

Nataša / Merkaba.si / 090 77 85
24. 5. 2022, 05.40
Posodobljeno: 24. 5. 2022, 06.40
Deli članek:

Sonce je v Dvojčkih, Luna je v Ribah, ob 23.29 se pomakne v Ovna.

Profimedia

Ognjena znamenja: oven, lev, strelec

DRUŽINSKI ANGELI vas danes usmerjajo v domače okolje in odpirajo željo po urejanju družinskih zadev. Ovni se lotite soustvarjanja domače atmosfere dinamično, kot bi hoteli nadomestiti vse zgubljene trenutke. Levi boste znotraj doma iskali osebno svobodo, angeli pa vam pomagajo poiskati pravo pot. Tudi strelci ste aktivni v domačih opravilih, bližnji pa vas opazijo in dodajo še kakšno nalogo.

Zemeljska znamenja: bik, devica, kozorog

ANGEL POZITIVNIH SPREMEMB ne more drugače, kot da vas pelje po poti in vam kaže, kaj je vaša najboljša pot. Če ga začutite, vam bo jasno, da vse poteka točno tako, kot je za vse najbolje. Bike čakajo spremembe v službi, tudi zdravje doživlja prenovo. Device pričaka angelska podpora v službi, vpliv pa se bo pokazal tudi na vzdušju med sodelavci. Kozoroge čaka v službi zaključevanje. Saj veste, česa je dovolj, zato je čas za novo obdobje.

Zračna znamenja: dvojček, tehtnica, vodnar

ANGEL NEŽNOSTI prihaja kot rahla sapica, ki odpira novo počutje, nove misli, nova čutenja. Dvojčkom pomaga sprostiti napetosti in pritisk, kar čutite v teh dneh na fizičnem telesu. Tehtnice naredi za kanček bolj občutljive na mnenja drugih, zato pa tudi ustvarjalnejše in prefinjene. Vodnarjem pomaga ohraniti harmonijo v sebi, kar je v teh dneh nujno, da ostanete v dobrem počutju in si povečate možnost realizacije vsega načrtovanega.

Vodna znamenja: rak, škorpijon, riba

ANGEL ZMERNOSTI vas vodi stran od pretiravanj, kjer ste zgubljali ugled, čas in energijo. Raki ste z njegovo podporo dobili kredibilnost v odnosih, zato vam začnejo verjeti, kar izražate. Škorpijonom pomaga pri senzibilnosti in kreativnosti, da ni vsega naenkrat preveč. Ribe ste se navajene v celoti prepustiti dogajanju, zato vam angel danes ne more drugače pomagati, kot da vas opozori na telo in osebno počutje.