Astrologija

Horoskop za ponedeljek, 23. maja

Nataša / Merkaba.si / 090 77 85
23. 5. 2022, 05.36
Deli članek:

Poglejte v zvezde in spoznajte svojo prihodnost.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Ognjena znamenja: Oven, Lev, Strelec
ANGEL OBILJA vam je skozi ves teden potihoma šepetal in si danes želi, da sprejmete njegove darove. Ovni najlažje sprejmete njegovo podporo v naravi, lahko v svojem vrtu in občudujte obilje je okrog vas. Levi se sprostite v njegovi prisotnosti, sploh pa spustite vse težke teme in odprete svoje kanale sprejemanja. Strelci, danes si vzemite čas, da vam hitrost ne odnese vse, kar vam je na razpolago, Dovolite si dan brez načrtov.

Zemeljska znamenja: Bik, Devica, Kozorog
ANGEL INTUICIJE pomaga prepoznavati prave ideje in zamisli o ljudeh, priložnostih za posel ali delo. Biki, danes se lahko dobro naučite slediti sebi in se hkrati izmuzniti nevarnostim. Device, vas tudi danes vodijo med ljudi. Z lahkoto prepoznavali boste prepoznavali kaj potrebujejo ali želijo. Kozorogi, vaš strah, da se spravite na slab glas in ob ugled, se danes razblini ob tako imenitni podpori in jasno vam postane, kaj narediti.

Zračna znamenja: Dvojček, Tehtnica, Vodnar
ANGEL FOKUSA NASE je opazil, da vam je razdajanje brez meja samoumevno, zato ste danes pod njegovim okriljem in poskrbite za tisto, kar je vam dobro. Dvojčki opustite vtise, ki jih ljudje naredijo na vas in si vzamete čas zase. Tehtnice, ko sledite sebi, se vam sreča nasmiha na vsakem koraku. Bolj kot ste pri sebi, več imate za druge ljudi. Hecno, a ne? Vodnarji, sprejmite tole nujno prvo pomoč, da nehate iskati rešitve za bližnje, itak vas ignorirajo. Čas je za vas.

Vodna znamenja: Rak, Škorpijon, Riba
ANGEL ZADOVOLJSTVA vas drži v varnem objemu, kjer vsako vašo celico prežame z gosto mehkobo. Raki, če si lahko dovolite, da vas prežame in pri tem uživate, brez da vam misli nenehno povzročajo skrbi, ste na odlični poti. Škorpijoni, vam pomaga sprostiti grlo, da lažje dokončno spustite namere, ki jih imate za druge ljudi. Ribam pomaga da ostanete pri sebi in se ne aktivirate v pretirano trmarjenje, kar ima ta hip nasprotni učinek kot običajno.