Astrologija

Horoskop za nedeljo, 22. maja

Nataša / Merkaba.si / 090 77 85
22. 5. 2022, 06.35
Deli članek:

Poglejte v zvezde in spoznajte svojo prihodnost.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Ognjena znamenja: Oven, Lev, Strelec
ANGEL ZAUPANJA vas danes postavi na preizkušnjo, kje in komu in v kakšnih okoliščinah ste pripravljeni sodelovati z njim. Ovni, poglejte če je čas, da prepustite Vesolju da prinese točno tisto, kar v danem trenutku potrebujete. Leve boste znotraj sebe odkrivali nov svet, kar vas okrepi v zaupanju sebi. Strelci, nepredvidljivi dogodki razmajajo vaše načrte, a z angelovo pomočjo zaznavajte, da ima življenje za vas večji plan – opustite kontrolo.

Zemeljska znamenja: Bik, Devica, Kozorog
ANGEL ODZIVNOSTI vam ne pusti lenarjenja. Na vsako stvar boste našli pravo reakcijo in jo speljali na dober način. Biki boste krepili svojo intuicijo in se odzivali na energijske subtilne spremembe pri drugih. Pri tem se prepirom izogibajte. Device, vaš vpliv na ljudi se bo povečal, previdno pa tudi vi z besedami in prenagljenimi reakcijami. Kozorogom pomaga, da se v situacijah odzovete, ne pa tudi opredelite. Angeli vas čuvajo.

Zračna znamenja: Dvojček, Tehtnica, Vodnar
ANGEL SPROSTITVE je danes z vami tudi zato, da si napolnite baterije tam in s tistimi, kjer vam je lepo, četudi preživite dan sami. Dvojčkom pomaga da se ne gredo zraven reakcij okolice, ki vas hitro aktivira a ne prinese veselja. Tehtnice drži v svoji smeri, saj že veste, kaj vas osreči in angel vam sedaj pomaga do nujne sprotne regeneracije. Vodnarjem pomaga sprejeti dobre blagoslove in podporo na poti novega življenja in sprememb.

Vodna znamenja: Rak, Škorpijon, Riba
ANGEL VESELJA vam pomaga poiskati nove poti, kjer se želje uresničujejo preprosto zato, ker je to nov način življenja. Raki se navajate na sprejemanje daril, pri tem imate pozornost na sebi in na svojem srcu. Škorpijoni boste zlahka pogledali na dogajanje z zornega kota veselja, pri tem pa prepoznate svoje mehanizme, ki vas umikajo od veselja. Ribe, se prepustite danes angelu in uživate ali poskušate z glavo skozi zid narediti svoje? Angel vas čaka…