Astronapoved

Horoskop za petek, 20. maja

Nataša / Merkaba.si / 090 77 85
20. 5. 2022, 05.33
Deli članek:

Poglejte v zvezde in spoznajte svojo prihodnost.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Ognjena znamenja: Oven, Lev, Strelec
ANGEL SPOZNANJ odpre v vas poti, da se veliko bolje znajdete v svoji koži. Okrog vas pridejo kot svež vetrc in daje občutek domačnosti. Ovni uvidite, kam ima smisel vlagati svoj čas, svojo energijo in začutili boste, kje je vaše pravo mesto. Levom pomaga prepoznati vir svoje žalosti, morda sega veliko dlje nazaj, kot ste mislili. Strelci, odprite svoje čute – čas je da prepoznate, zakaj posegate tja, kjer ni več vaše mesto.

Zemeljska znamenja: Bik, Devica, Kozorog
ANGEL VIZIJE odpira pogled naprej in odpre motivacijo, da že danes zase poskrbite kar najbolje. Biki, polna Luna je ustvarila praznino v vas, tu je sedaj prostor za nove ideje in načrte. Večje presenečenje doživite device, saj vam angel prinaša jasna videnja prihodnosti. Brez skrbi, vse se odvija ok. Kozorogi, vaše videnje, ki ga dobite, vas usmeri iz preteklosti v prihodnost – na obujajte spominov, raje dajte domišljiji priložnost, da vam pokaže kako lepo življenje lahko skreirate.

Zračna znamenja: Dvojček, Tehtnica, Vodnar
ANGEL REDA IN RITUALOV vam pomaga do notranje in zunanje stabilnosti, sprošča pot skozi stare čustvene vzorce, ki ste jih prevzeli po ženski družinski liniji. Dvojčki začnete opazovati vpliv, ki ga imate ne ljudi, postane pa vam bolj pomembno, kako delujete. Tehtnicam pomaga preiti zdravstvene težave, povezane s preteklostjo, zato date več pozornosti na misli, besede in skrb zase. Vodnarje angel podpre v stiku z Dušo in spreminjanju načina življenja.

Vodna znamenja: Rak, Škorpijon, Riba
ANGEL NOTRANJE HARMONIJE zadovoljno opazuje, kako preteklost odhaja in začnete zavestno ustvarjati prostor zanj. Rake čisto sprosti, navznoter pa prebudi vse kar ste tako pogrešali pri sebi – mehkobo, veselje, radost vsakega trenutka. Škorpijone bolj odpre za dobro intimno življenje, saj sprosti oklep zamer in frustracij. Ribe, zaznavajte kako globok mir nastaja v vas in opazujte val novih želja, ki se zbujajo