Astronapoved

Horoskop za sredo, 18. maja

Nataša / Merkaba.si / 090 77 85
18. 5. 2022, 05.54
Deli članek:

Poglejte v zvezde in spoznajte svojo prihodnost.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Ognjena znamenja: Oven, Lev, Strelec
ANGEL MEHKOBE vas objame z željo, da vam pomaga preko čustvenih izzivov, ki so se odprli. Čutite njegovo blagodejnost, dovolite da napolni vsako celico v telesu. Ovne mehča v zaznavanju sebe v družbi, da prepoznate, kje ste zaman izgubljali čas. Leve preseneti v službi, kjer se srečujete z žalostjo in starimi čustvi. Strelcem pomaga do čutenja sebe in svojega zadovoljstva in sprosti potrebo po tem, da ste vsepovsod zraven.

Zemeljska znamenja: Bik, Devica, Kozorog
ANGEL SPROŠČENOSTI vas postavi v pozicijo, kjer se vsemu lažje prilagodite in hkrati ohranite svojo individualnost. Biki boste skozi pogovor reševali svoje negotovosti in angel vam pomaga to narediti čedalje bolj sproščeno. Device imate še vedno pozornost na telesnem počutju – dovolj tekočine pijte, da vas pomoč lažje doseže. Kozorogi ste v svoji dobri koži in sprejemanju - v družbi se boste dobro počutili – odzovite se tudi na povabilo.

Zračna znamenja: Dvojček, Tehtnica, Vodnar
ANGEL JASNOSTI razblini stare iluzije o sebi, o drugih, o življenju in vnese neobremenjeno svežino. Dvojčki, natančno opazujte v kakšno življenje se prebujate. Tehtnicam pomaga skozi meditacijo prepoznati in osvoboditi stara čustva in prepoznati kaj vse služi vašemu zdravju (in kaj ne). Vodnarjem pomaga prepoznati motnje okrog sebe, kar vas okrepi v fokusu nase in na delo, ki ga rabite v vsakem primeru dokončat.

Vodna znamenja: Rak, Škorpijon, Riba
ANGEL KARME pomaga prepoznati in opustiti navezave in vezi ter bremena preteklosti. Raki boste po svojem počutju in zdravju prepoznali, ali ste spustili vse ali je ostalo še kaj na zalogo. Škorpijonom obudi stare čustvene vzorce, ki pa se vežejo tudi na odnose. Boste znali komu reči da vam je žal? Tudi Ribe si boste z njihovo pomočjo celile globoke čustvene rane, nekatere iz tega življenja, a ste si jih pridelali daleč nazaj.