Napoved

Tedenski horoskop: za popravni izpit iz nerazrešenih čustev je čas zdaj!

Andreja Novak, astrologinja
24. 1. 2022, 10.28
Posodobljeno: 24. 1. 2022, 10.34
Deli članek:

Če ste ugotovili, da ob prestopu v novo leto niste še čisto razrešili z vsemi odnosi in vas določena čustva še bremenijo, potem je v tem tednu idealen čas za to.

Profimedia
»V sebi čutim ritem harmonije vesolja in magnetni privlak obilja.«

Merkur vam omogoča popravni izpit, saj se vrača v znamenje kozoroga, da ugotovite, kje se sami zatikate v svojih mislih in kje držite fige v žepih, ko je čas za spremembe. Ne bodite sami sebi v breme, priznajte si napake, samo tako jih lahko odpravite.

Afirmacija obilja za ta teden:
Kako se dobro pripravite na aktivacijo afirmacije obilja? Pred afirmacijo se čimbolj sprostite, ne premišljujete o ničemer, dih je dolg, globok in počasen. V mislih ali na glas izgovorite afirmacijo trikrat zapored, da gredo sprejete energije globoko v vaš sistem.
»V sebi čutim ritem harmonije vesolja in magnetni privlak obilja.«

Oven 21. 3. – 20. 4.

LJUBEZEN
Številne ideje se bodo hitreje prizemljile, uresničile in veliko lažje boste vztrajali v vsem, kar želite vnesti v življenje na dolgi rok. To bo pomirilo vaše bližnje, vašega partnerja. Če ste samski, se odločite, kaj želite, saj bodo rezultati odlični.
ZDRAVJE
Če se boste dobro lotili vsakodnevnih težav, se vam bo samodejno izboljšalo fizično počutje. Zato ne bežite od telesnih potreb, temveč se konkretno lotite vsega, kar čutite, da potrebujete.
DENAR
Začenja se obdobje vaše večje učinkovitosti, saj vaš vladar vstopa v znamenje kozoroga (24. 1.). Vse boste naredili bolj temeljito, posvetili več časa dobremu razmisleku in konkretnemu delu, kar bo tudi prineslo veliko boljše rezultate. To vas bo razveselilo in se boste še bolj predali temu, kar želite narediti in na novo osvojiti.
Kje vas čaka sreča?
Morda se boste lotili obnove nekaterih podedovanih stvari, mogoče celo stare hiše, ali začeli načrtovati podobne cilje za prihodnost. To vam bo okrepilo voljo do življenja in začutili boste srečo ob novih smislih, ki bodo napolnili vaše življenje.

Bik 21. 4. – 20. 5.
LJUBEZEN
Bolj harmonični boste v odnosih, saj boste čutili naklonjenost do vseh, ki so z vami. Venera v kozorogu bo namreč od 29. 1. prešla v direktno fazo in boste to naklonjenost lažje podelili z bližnjimi. Ti bodo presenečeni nad vašo spremenljivostjo, a jih bo to veselilo.
ZDRAVJE
Odlično počutje bo vzrok vašemu dobremu delu ter druženju z ljudmi. Zadovoljni boste na svoj ugled ter se še bolj potrudili za svoj izgled, kar bo okrepilo tudi vaš imunski sistem in počutje.
DENAR
Delovni boste in se raje odločali za manj druženja, kot za mogoče navidezno bolj zabavno druženje s številnimi znanci in prijatelji, kjer ne bo časa za pristen stik in kakovosten pogovor ter uspeh na materialnem področju. Vsak trenutek boste izkoristili za dobro delo.
Kje vas čaka sreča?
Pazite, da vas prijatelji in znanci ne zvabijo prehitro od domačih, kjer vas čaka največja sreča. To je za vas v tem času še pomembno, da ste s svojimi bližnjimi, otroci ali vnuki. Srečate namreč lahko pravo osebo, s katero boste lahko preživeli veliko dobrih let, če ne kar celega življenja.

Dvojčka 21. 5. – 20. 6.
LJUBEZEN
Ljubezen do sebe bo v tem obdobju ključnega pomena. Prinesla vam bo takojšne rezultate, da se boste lahko sprostili tudi v drugih okoliščinah. Če boste redno vsak dan trenirali, boste razvili boljšo povezavo s svetlobo svoje duše tudi za čas, ko planeti ne bodo podpirali tega tako močno.
ZDRAVJE
Meditirajte in se ne odmikajte od notranjih sprememb ter intuicije in instinkta, ki se vam vse bolj razvijata. Odlično obdobje je namreč namenjeno prav tej vaši smeri, vse drugo boste opravljali le rutinsko ali pa celo ne bo šlo. Dobro počutje bo povsem odvisno od tega, kako se boste vsega skupaj lotili.
DENAR
Pomembno je, da sledite svoji intuiciji. Ne delajte nekaj, kar je proti vašim življenjskim pravilom. Preživeli boste vse, ne skrbite, zato ne delajte kompromisov, ki vas globlje uničujejo.
Kje vas čaka sreča?
Srečni boste ob povezovanju s sabo, zato sta trening in meditacija najboljši način povezovanja s sabo in reševanja problemov. Medtem ko meditirate, za vsako stvar vprašajte svetlobo duše, ki vam bo poleg odgovora podarila tudi energijsko podporo.

Rak 21. 6. – 22. 7.
LJUBEZEN
Imeli boste željo po hitrih spremembah in dinamičnem čustvenem življenju, saj vas hitro zagrabi dolgočasje. Želeli boste, da je partner ves čas ob vami, a bo to skorajda nemogoče, zato se lahko zgodi, da boste izzvali večji prepir.
ZDRAVJE
Situacije bodo pokazale, da je dobro, da se odprete nekaterim potrebnim spremembam v sebi in se lotite tistih področij življenja, ki ste jih do zdaj čisto zanemarjali. Ne pobegnite med prijatelje in v družbo, vzemite si čas zase in za globljo pomiritev s sabo, kar vas bo umirilo in okrepilo dobro počutje.
DENAR
Skozi kreativnost boste dosegli največ v tem obdobju, zato ne čakajte, da vas drugi povabijo k sodelovanju, zaposlite se s stvarmi, v katerih uživate in jih tudi na polno izpeljite. To bo dolgoročno vaša najboljša pot.
Kje vas čaka sreča?
Srečni boste, če si boste dovolili poskrbeti zase, ne da se ukvarjate z reakcijami okolja. Če se sprostite in začnete delovati bolj samostojno, se vam bo okrepila samozavest, s katero nadaljujte svojo pot, ki ste si jo zadali.

Lev 23. 7. – 22. 8.
LJUBEZEN
Spremembe v vas bodo povzročile, da boste spremenili pogled na okolico. Veliko bolj resno boste začeli gledati na svoj čas, na svoje želje in cilje. Dovolj vam bo, da vi vedno podprete druge, na koncu pa ne dobite nazaj ne podpore, ne hvaležnosti, temveč le očitke, da ste egoistični. To vas bo ujezilo in odmaknili se boste od vseh, ki vam bodo težili.
ZDRAVJE
Veliki premiki se bodo dogajali v vašem življenju in imeli boste več časa zase. Jeza vam bo pomagala, da boste končno izpeljali prave poteze zase in se prenehali ukvarjati z okolico. Vse boste postavili na novo.
DENAR
Prebudili se boste in ugotovili, koliko vsega dobrega lahko naredite zase. Čutenje, da ste oživeli, vas bo napolnilo z močjo in veliko bolj uspešni boste v vseh projektih ter manj občutljivi na negodovanja okolice.
Kje vas čaka sreča?
Zanimivo, da bolj ko boste trmasti in delali po svoje, bolj boste srečni. To vam bo dokaz, da ste na pravi poti. Pri sebi boste postavili nova pravila in jih počasi, korak za korakom, vpeljevali v družinsko skupnost in tudi med prijatelje.

Devica 23. 8. – 22. 9.
LJUBEZEN
Podporo vam bodo dajali tudi drugi ljudje, večinoma manj poznani ali naključni, ki bodo do vas takšni, kot ste vi v sedanjosti. Problem prijateljev in družine je, da vas vedno znova vodijo na stara pota s starimi reakcijami, zato izkoristite te dneve, da preverite pri novih poznanstvih, kako odreagirajo na vas, in se sami stabilizirate.
ZDRAVJE
Bolj ko boste sproščeni v sebi, boljši vpliv boste imeli na okolico in bolje se boste počutili. Meditacija ali poslušanje glasbe brez besedila vas bo pri tem dobro podprla, zato si privoščite čas zase in za uživanje, kar je zares investicija v zdravje.
DENAR
Imeli boste veliko idej in dobrega navdiha pa tudi podpore zvezd, da postavljate svoje ideje v čisto drugačno okolje in bolje zaživite z njihovo uresničitvijo. To vam bo prineslo najboljše rezultate, ki se jih boste spomnili tudi v drugih okoliščinah.
Kje vas čaka sreča?
Srečni boste, če boste uspeli prenehati razmišljati o preteklosti in se nehali ukvarjati s stvarmi, ki vas samo izčrpajo. Nujno potrebujete navdih, ki vas bo vodil v optimalno življenje.

Tehtnica 23. 9. – 23. 10.
LJUBEZEN
Zaljubljeni boste v življenje in v odnosih boste to sproščeno izražali. Vse vaše notranje zadovoljstvo, ki ste si ga v tem času pridobili, se bo namreč začelo kazati navzven. Samski boste imeli priložnost spoznavanja raznovrstnih simpatij, čeprav se še ne boste odločali za spremembe.
ZDRAVJE
Venera v kozorogu bo prešla 29. 1. v direktno fazo in vas nagradila za ves trud s sabo. Bolj harmonični boste s sabo in v odnosih, kar vam bo omogočilo dobre spremembe v korist vašega počutja. Ustvarili si boste večji red v vsakdanjiku, kar bo odmaknilo vse slabe vplive okolja.
DENAR
Čutili boste naklonjenost do vseh, ki bodo presenečeni nad vašo spremembo in bodo z veseljem sodelovali. Morda boste imeli srečo ne samo v ljubezni, temveč tudi pri denarju, ki bo kot po čudežu prišel v vaše življenje.
Kje vas čaka sreča?
Srečni boste, saj se boste s prijatelji dobro razumeli, še posebej v aktiviranju zanimivih idej ali na potovanjih oz. skupnih dogodivščinah. Družba vas bo osrečevala, še posebej, ker ne bodo nič pričakovali ali zahtevali od vas.

Škorpijon 24. 10. – 22. 11.
LJUBEZEN
Morda boste imeli kar precej dela s svojimi čustvi in spoznavanji svoje globine in minulih bolečin, ki jih bo morda celo več kot sprotnih čustev v sedanjih odnosih. Preveč razmišljate pri vsem, kjer bi morali samo čutiti srce.
ZDRAVJE
Imeli boste okrepljene sanje in močno intuicijo podnevi, saj bo zadnji krajec 25. 1. v vašem znamenju poskrbel, da se bodo vsaj čustveno zaključile nekatere zadeve, ki so vas obremenjevale. To vas bo sprostilo in vam aktiviralo dobro počutje, saj se bo telo močno razbremenilo nekaterih težav iz preteklosti.
DENAR
Imeli boste dober vpliv na javnost v vseh primerih in tudi na bližnje ljudi. Pri tem bo pomembno, da ste sproti sproščeni in da si dovolite, da stara prepričanja ne vplivajo na odločitve v sedanjosti. Bolj pogosto uporabite svoj instinkt, ki vas bo bolj natančno in dobro vodil v smer, pomembno za vas.
Kje vas čaka sreča?
Srečni boste v vseh situacijah, kjer boste samo zbrani in reagirali iskreno, iz sebe. Večkrat ko boste tako povezani s sabo, bolj se bo krepil vaš občutek moči in magnetne privlačnosti za dobro življenje.

Strelec 23. 11. – 21. 12.
LJUBEZEN
Pazite, da vam čustva ne naredijo zmede in vas ustavijo pri stvareh, ki so vam najpomembnejše. Ohranite zbranost na svoje prioritete in se z dobro voljo usmerjajte v vse, kar je potrebno in smiselno narediti.
ZDRAVJE
Uspešni boste v vsem, česar se boste lotili na dolgi rok, pa čeprav bodo nekatere stvari šle bolj počasi in bo izgledalo, da ne bo nič iz njih. Najprej se bo okrepilo vaše počutje in se vam bo vrnila volja do življenja, potem bo sledilo vse ostalo.
DENAR
Dejavni boste in sledili dejavnostim, ki bodo obsegale tako vašo službo kot tudi morebitne vaše osebne stvari. Morda boste imeli priložnost potovanja v tujino, kar vam bo zelo všeč.
Če bo preveč dela v službi, si poiščite pomoč pri sodelavcih, saj vam bodo rade volje pomagali, še posebej, ker bo to ugodno vplivalo tudi na njih.
Kje vas čaka sreča?
V sproščenosti, srčnem sodelovanju in predvsem kreativnem izražanju vas čaka največ sreče. Ne morete se več držati nazaj in skrivati svoja čustva, ki v vas kar prekipevajo.

Kozorog 22. 12. – 20. 1.
LJUBEZEN
Če se boste zapletali v odnosih, se vprašajte, zakaj se bojite svoje moči in vpliva na druge. Ta se vam bo namreč krepil in veliko stvari boste lahko uredili, če boste le neposredno komunicirali in se sprostili v svojih novih energijah. Venera v vašem znamenju se 29. 1. obrne v direktni smeri in vas podpre v ljubezni pa tudi ustvarjanju dobrih odnosov in obilja, s katerim vibrirate.
ZDRAVJE
Odlično obdobje, ko vas bo Mars, ki 24. 1. prehaja v vaše znamenje, dobesedno prebudil v vaše življenje. Močno boste pridobili na samozavesti, a je pomembno, da jo ohranjate za že izbrano pot in da ne bremenite druge s svojimi željami.
DENAR
Delovni boste in se usmerili v vse, kar vam bo prinašalo lepe rezultate. Odlične volje boste in vse vam bo šlo kot po maslu.
Kje vas čaka sreča?
Zadihajte v življenje in sprejmite maksimalno podporo za lepoto življenja v ljubezni, ki vam jo Mars in Venera v vašem znamenju ponujata. To vas bo osrečilo in vas sočasno harmoniziralo z okolico. Samski imate lepe možnosti za ljubezen, vezani pa, da oživite svoj odnos.

Vodnar 21. 1. – 18. 2.
LJUBEZEN
Odlično se boste ujeli s prijatelji in morda boste začeli dober kreativen projekt, s katerim boste ujeli veliko srečo, uspeh pa se bo širil hitro in javno. Zato se ne obremenjujte preveč s stvarmi, ki ne stečejo dobro, ampak bodite bolj usmerjeni v to, kje se vam odpirajo dobre poti in kakšne ideje prihajajo na plan.
ZDRAVJE
Največji učinek na svoje počutje boste imeli, če se samo sprostite in dovolite, da se nekatere stvari same zgodijo. Opuščanje nadzora vam bo pomagalo pri boljšem spanju, bolj harmonični komunikaciji in telo ne bo ves čas pod stresom.
DENAR
Preveč dela ste si naložili za prekratek čas, zato boste precej nestrpni do vsega, kar se bo dogajalo, še posebej v odnosih boste pričakovali popolno sodelovanje, želeli boste, da vam bližnji skoraj berejo misli.
Kje vas čaka sreča?
Sreča vas čaka v vas, da se odvežete od okolja ter prenehate nadzorovati bližnje ter da se pomirite s tistimi, za katere zaznavate, da vam škodujejo. Naravnajte notranji kompas in sprejmite odgovornost samo zase.

Ribi 19. 2. – 20. 3.
LJUBEZEN
Usoda vas bo odlično podpirala v spremembah, ki si jih želite na dolgi rok, a bo treba začeti s prvimi koraki. To bo okrepilo vašo samozavest pa tudi prižgalo strast v telesu, da boste postali nadvse privlačni vsem okoli vas.
ZDRAVJE
Zdravje vam bo dobro služilo, če boste tako želeli. Ko pa se boste v odnosih zapletli in se boste želeli odmakniti, boste hitro lahko staknili prehlad in se odmaknili v svoje zavetje doma, kjer imate že prav rutino bežanja od odgovornosti. Razmislite o smislu vašega delovanja.
DENAR
Uspešni boste v vsem, česar se boste lotili, pa čeprav bodo nekatere zadeve šele v povojih. Vaše izkušnje iz preteklosti pa tudi vso znanje, ki ste si ga do zdaj pridobili, vam bo koristilo pri vseh korakih in skozi načrtovanje bodo vsi navdušeni nad vami.
Imeli boste priložnost potovanja v tujino, kar vam bo odprlo nova področja za navdih in tudi delo.
Kje vas čaka sreča?
Srečni boste, če se ne boste šli osebnih intrig in manipulacij s pretiranimi čustvi. Opustite potrebo po nenehnem zapeljevanju, da si ne zapravite večjih poslovnih priložnosti.