Astronapoved

Horoskop za torek, 18. januarja

Andreja Novak / 090 77 85
18. 1. 2022, 05.30
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd in preverite horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven  
Če si želite sprememb, se preseliti ali prenoviti dom, potem je sedaj optimalen čas za raziskavo idej. Če sedaj to naredite, boste imeli vse lepo pripravljeno za pravi čas.

Bik  
V odnosih boste dominantni, trmsti in le s težavo si boste dali kaj dopovedati. Zato lahko, da boste imeli manjše bitke z domačimi, saj bodo želeli razloge, zakaj je tako.

Dvojčka  
Ljubezen vam ne bo ravno na prvem mestu, saj boste imeli potrebno urediti svoje zadeve in se ne boste mogli sprostiti v katerakoli čustva. A boste zanimivi za druge.

Rak  
Če boste jasni v odnosih, vam bo partner, ljubezen pomagala v vsem, česar se boste lotili. Ne ločujte več svojih čustev z ostalim življenjem, če želite doseči harmonijo.

Lev   
Lahko, da vam bo ljubezen malo oddaljena in boste čutili željo po spremembi, po bolj smiselnem življenju. V sebi boste namreč čutili moč, da končno pokažete čustva.

Devica  
Želeli si boste sprememb v odnosih, a boste preveč nestrpni in strogi, da bi se lahko dogovorili. Napeti boste v pričakovanju nečesa, kar še sami ne boste vedeli, kaj je.

Tehtnica  
Dobra spoznanja glede odnosov in načina razmišljanja ter pogovarjanja vam bodo polepšala dan. Jasne vam bodo postale lastne napake in pretirana pričakovanja.

Škorpijon  
Lahko, da boste šli z družino na daljši izlet, kjer si boste napolnili baterije. Druženje vam bo prebudilo hrepenenje in želeli boste vsem ustreči, a sedaj ni pravi čas za to.

Strelec   
Optimistični boste in se sprostili, a ne reagirajte na povabila iz preteklosti. Lahko, da boste srečali staro simpatijo in se vam obudijo stara čustva, ki jih raje preverite.

Kozorog   
Odlično se boste razumeli v svojem okolju in vsi se bodo želeli družiti z vami. Imeli boste dober magnetni privlak in res odlično intuicijo. Lahkotni boste pri svojem delu.

Vodnar  
Uredili ste glavne stvari, ki so vas obremenjevale. Zato se boste osredotočili na svoje počutje. Optimizem se vam bo vrnil in vse, kar vas je bremenilo, se bo odmaknilo.

Ribi  
Čutili boste podporo ljubezni in občutek strasti vas bo preveval in v vas aktiviral zanimive ideje in voljo, da jih realizirate. Aktivirali se boste in vztrajali na polno.