Napoved

Tedenski horoskop: izkoristite dobre pogoje tako pri delu kot v odnosih

Andreja Novak, astrologinja
16. 1. 2022, 14.00
Deli članek:

Polna luna v raku bo odprla družinska čustva, ki se bodo morda sprostila. Prek zabave in pogovorov boste lažje prešli vse stare zamere ali zadrege.

Profimedia
»Vsak trenutek vdihujem obilje ljubezni, radosti in materialnih dobrin.«

Od torka pa do četrtka je čas za prenovo izgleda, regeneracijo telesa, saj vas Luna v levu spodbuja k boljšemu izgledu. Od četrtka praznujete vodnarji: VSE NAJBOLJŠE! Vsi pa lahko izkoristite dobre pogoje za navdih tako pri delu kot v odnosih.
Afirmacija obilja za ta teden:
Kako se dobro pripravite na aktivacijo afirmacije obilja? Pred afirmacijo se čimbolj sprostite, ne premišljujte o ničemer, dih je dolg, globok in počasen. V mislih ali na glas izgovorite afirmacijo trikrat zapored, da gredo sprejete energije globoko v vaš sistem.
»Vsak trenutek vdihujem obilje ljubezni, radosti in materialnih dobrin.«


Oven 21. 3. – 20. 4.
LJUBEZEN
Če si želite spremembe narediti v domu, se preseliti ali dom prenoviti, potem je zdaj najboljši čas za raziskavo idej in za dobre pogovore in tudi izrise. Če to naredite zdaj, boste imeli vse pripravljeno za takrat, ko bo to nujno in hitro potrebno.
ZDRAVJE
Če boste sledili svojemu počutju in upoštevali kreativne nagibe ter naredili, kar vam telo in intuicija govorita, se boste počutili izjemno in sproščeno pa tudi delovno. Morda pa se boste raje predajali lenobnosti in uživanju, kar sicer ne bo imelo večjih slabih posledic, razen zasanjanost in utrujenosti.
DENAR
Odličen čas za urejanje materialnih dobrin, pregleda vsega, kar potrebujete ali si želite, ter kreativnih načrtov za vse, kar bi želeli, da uresničite v prihodnosti. Sprostite se v tem ustvarjanju in si dovolite pokazati svoje najbolj kreativne, tudi nenavadne in zanimive ideje, po katerih bi želeli živeti.
Kje vas čaka sreča?
V delavnosti, usmeritvi v vsakdanje opravke, zaključevanju vsega, kar je še odprtega, vas čaka sreča. Zato se aktivirajte.

Bik 21. 4. – 20. 5.
LJUBEZEN
V odnosih boste dominantni in le s težavo si boste dali kaj dopovedati. A ste prepričani, da veste najbolje za vse? Zato boste morda imeli manjše bitke z domačimi, saj bodo želeli razloge, zakaj naj bi ravnali po vaše. In že to bo dovolj, da boste postali preveč nestrpni.
ZDRAVJE
Čeprav ste bolj senzibilne narave, se lahko zgodi, da ne boste takoj opazili, kako nemirni in naelektreni ste. Pretirana obremenitev z računalnikom, televizorjem in drugimi elektronskimi napravami v vašem telesu povzroča elektromagnetne pritiske in vas vodi v nemir in pritirane reakcije pa tudi v stres.
DENAR
Uran v biku 18. 1. prehaja v direktno fazo do 24. 8. Polni boste praktičnih idej in imeli psihično moč, da jih izpeljete. A nestrpni boste preveč neposredni, kar bo ustvarilo napetosti in negativno vplivalo na finančno stanje.
Kje vas čaka sreča?
Če boste preusmerili nervozno in odvečno energijo v gibanje v naravi ter si privoščili prosti čas brez telefona, računalnika in drugih elektronskih motenj, vas bo to sprostilo in spet boste spoznali pravi ključ do sreče.

Dvojčka 21. 5. – 20. 6.
LJUBEZEN
Ta vam v tem času ne bo na prvem mestu, saj boste imeli potrebo urediti svoje zadeve in se ne boste mogli sprostiti v katerakoli čustva.
ZDRAVJE
Morda boste bolj močno zaznavali energijsko dogajanje, kar pomeni, da boste slabše spali, imeli slutnje ali čustvene uvide, ki jih ne boste mogli preveriti. Lahko tudi, da boste vnaprej vedeli, kaj se bo zgodilo, kar vas bo malo strašilo. Vse se bo dogajalo s podporo zvezd, ki vam odpirajo bolj iskreno in dušno pot, zato se ne bojte ničesar.
DENAR
Zavedajte se svojih lepih energij. Zato je pomembno, da se aktivirate, da lahko začnete bolj sprejemati pozitiven tok življenja. Zato je za vas in vaše finančno stanje toliko bolj pomembno, da čim bolje organizirate svoj dom, pospravite vso morebitno kramo in poskrbite, da so upoštevana pravila feng šuja.
Kje vas čaka sreča?
Sreča v tem obdobju vas čaka doma, še posebej, če boste poskrbeli, da je vaš dom pretočen in vam pisan na kožo. Zato počistite skrite kotičke in ustvarite dovolj zračnosti v vsakem prostoru. Navdušeni boste nad spremembo.

Rak 21. 6. – 22. 7.
LJUBEZEN
Če boste jasni v odnosih, vam bosta partner in ljubezen pomagala v vsem, česar se boste lotili. Ne ločujte več svojih čustev z ostalim življenjem, če želite doseči harmonijo povsod in se izogniti stresu, ki si ga večinoma ustvarjate sami.
ZDRAVJE
Smiselno je, da raziščete, česa si tako želite, da ste pripravljeni se odpovedati starim razvadam in lenobnosti. To dejanje vam zvezde v tem obdobju odlično podpirajo, zato ne zapravljate časa za druge stvari, saj so za vas najpomembnejši vaši temelji.
DENAR
Zapišite si cilje in se odločite, kaj bi resnično radi uresničili. To vam bo okrepilo zbranost in posledično finance, o katerih še vedno razmišljate samo takrat, ko imate težave. Zato preglejte svoje finančno stanje in materialne dobrine ter naredite načrt, s katerim boste sistematično uredili stvari za nazaj ali prišli do želenega zneska, da kupite ali uredite svoj dom.
Kje vas čaka sreča?
Polna luna 18. 1. v vašem znamenju vas bo podprla pri dobrih korakih v karieri in pri dobrih odločitvah za vaše življenje. Srečo boste sprejeli in dojeli skozi celotno življenje, ko ga boste povezali.

Lev 23. 7. – 22. 8.
LJUBEZEN
Morda vam bo ljubezen oz. partnerstvo malo oddaljeno in boste čutili željo po spremembi, po bolj smiselnem življenju tudi na tem področju. V sebi boste namreč čutili moč, da končno pokažete svoja čustva in enako boste pričakovali od drugih, da se izjasnijo, kaj želijo. Na vse skupaj boste pogledali bolj tehnično in manj čustveno, kar vam bo v veliko pomoč pri odločitvah.
ZDRAVJE
Če ne boste skrivali svojih idej in interesa, se boste odlično počutili in tudi dobili dovolj podpore za dobre počutje. Če pa se ne boste izjasnili, pa se lahko zgodi, da vas bo napadel prehlad ali celo angina.
DENAR
Situacije vas bodo prisilile v temeljit razmislek o vsem, kar se dogaja okoli vas, in predvsem o tem, kaj bi vi želeli, da se zgodi v vašem življenju. Imeli boste moč in odgovornost, da si uredite svoje temelje.
Kje vas čaka sreča?
V dobri komunikaciji in večji organiziranosti ležijo vaše dobre spremembe in vaša sreča. Samo tako se boste lahko začeli korak za korakom sproščati in res uživati v življenju.

Devica 23. 8. – 22. 9.
LJUBEZEN
Želeli si boste nekaterih sprememb v odnosu, a boste pri tem preveč nestrpni in strogi, da bi se lahko karkoli dogovorili.
ZDRAVJE
Napeti boste in v pričakovanju nečesa, kar še sami ne boste vedeli, kaj je. Morda boste slabše spali, imeli nenavadne slutnje ali prebliske iz preteklosti, ki vas bodo prestrašili. Zvezde vas namreč podpirajo pri prenovi psihičnih vzorcev, kar se bo večinoma dogajalo skozi sanje, ki bodo verjetno nemirne in pestre. A možno, da se bo veliko dogajalo tudi čez dan, kar vam bo povzročalo malo zmede.
DENAR
Uredite si fizične in računalniške fotografije ter dekorativne spominke po celem stanovanju. To vam bo dalo precej nove energije pa tudi idej za poslovne in finančne preboje. Jasno vam bo postalo, kje so vaši ključi do boljše organiziranosti.
Kje vas čaka sreča?
Ko boste opustili obremenjevanje z idejami in mislimi iz preteklosti, boste sprejeli večjo srečo in začeli tudi dobro sodelovati z življenjem. Samo dovolite, da se vse za nazaj odvije in se pokaže celotna zgodba, vi pa mirno opravljate svoje stvari naprej.

Tehtnica 23. 9. – 23. 10.
LJUBEZEN
Retrogradna Venera vam bo povzročala notranja spoznanja, še posebej povezana z odnosi in vašim načinom razmišljanja ter pogovarjanja. Bolj jasno boste opazili svoje napake pri predvidevanju, kaj drugi želijo in mislijo, zato boste postali bolj jasni v izražanju ter poslušanju. S tem si boste prihranili mnogo časa in praznega truda, predvsem pa nesmiselnega obremenjevanja z drugimi.
ZDRAVJE
Je odvisno predvsem od vašega psihološkega stanja ter komunikacije, ki jo imate z okolico. S sproščenostjo in večjo osredotočenostjo boste dosegli odlično počutje in pridobili čas, da se boste lahko bolj posvetili sebi.
DENAR
V družino bo prišel nov mir, predvsem pa večji red in organiziranost, ko ne boste več čakali na druge, da vam izpolnijo želje, temveč se boste o vsem sproti in dobro pogovorili. Tako boste veliko prihranili in začeli bolj ceniti svoje stvari in denar.
Kje vas čaka sreča?
V vas samih vas čaka sreča, zato je odličen čas, da se umirite in začnete bolje sodelovati s sabo ter poslušati intuicijo ter tako krepiti stik z dušo.

Škorpijon 24. 10. – 22. 11.
LJUBEZEN
Morda boste šli z družino na daljši izlet oz. potovanje, kjer si boste napolnili baterije. Druženje vam bo prebudilo hrepenenje in želeli boste vsem ustreči, a zdaj ni pravi čas za to. Ohranjajte stabilnost v sebi, ne glede na vse, kar se bo dogajalo okoli vas.
ZDRAVJE
Iskreno sodelovanje in stik s svojo močjo vam bo okrepilo tudi dobro počutje. Čutili boste, da ste na pravi poti, a tudi, da ne smete prehitevati, da se ne izčrpate, tako kot ste se v preteklosti. Zato boste bolj previdni in sistematični v vsem.
DENAR
Odprti boste za nove ideje. Kjerkoli se boste izpostavili v pogovorih, boste poželi večji uspeh in tudi vplivali pozitivno na odločitve drugih. Morda bodo nekatere stare zadeve prišle v ospredje in boste prisiljeni se soočiti z materialnimi zadevami, ki jih bo treba tako ali drugače urediti.
Kje vas čaka sreča?
Ideje bodo prihajale, zato jih pišite in se o njih pogovorite z vsemi vpletenimi. To vas bo osrečilo, še posebej, če ne boste čakali in se o vsem takoj pogovorili. Vsi vas bodo razumeli in vas z veseljem podprli v vsem.

Strelec 23. 11. – 21. 12.
LJUBEZEN
Optimizem vas bo podprl, da se boste veliko bolj sprostili, in pri tem je dobro, da pazite, da vas ne zagrabijo energije preteklosti. Morda boste srečali staro simpatijo in se vam bodo obudila stara čustva, ki pa jih vseeno preverite, ali gre za vašo iluzijo in staro hrepenenje, ali je res kaj na tem, tako da lahko stara simpatija postane nova ljubezen.
ZDRAVJE
Usoda vam bo podarila dober navdih. Skozi aktivnosti boste dobivali vse več energije, še posebej, če je aktivnost usmerjena v zdravje ali službo. Zato boste lažje sledili intuiciji, saj vam bo prav dobro počutje takoj pokazalo, ali greste v pravo smer.
DENAR
Ne boste se preveč ukvarjali z denarjem, kar pa pomeni, da tudi ne bo večjih težav. Nekatere stvari ste si dobro uredili, tako da boste glede tega zelo mirni in tudi zadovoljni.
Kje vas čaka sreča?
Prijatelji vas bodo nestrpno pričakovali in se vas veselili, prav tako boste imeli uspeh v vseh dejavnostih v javnosti. To vas bo osrečilo, saj ste že prav pogrešali skupno druženje in projekte, ki vas vse veselijo.

Kozorog 22. 12. – 20. 1.
LJUBEZEN
Odlično se boste razumeli v svojem okolju in vsi se bodo želeli družiti z vami. Imeli boste dober magnetni privlak in res odlično intuicijo. V družini boste postavili nov način sodelovanja, ki bo bolj sproščujoč in veliko več se bo dogajalo.
ZDRAVJE
Razbremenili ste se velikega dela preteklost in imeli boste občutek, da se vse spreminja – in to na bolje. Telo bo bolj lahkotno, nič vam ne bo težko narediti. Dobro počutje boste želeli vzdrževati na vse možne načine.
DENAR
Odlično načrtovanje in dobra komunikacija vas bosta usmerjala sproti v smiselno smer. Zelo boste zadovoljni s tem, kakšna vizija se vam odpira. Konkretni rezultati ne bodo takojšnji, a boste zaupljivi, saj ste si vzeli dovolj časa za vse.
Kje vas čaka sreča?
Marsikomu, morda tudi domačim, boste pomagali s pametnimi nasveti in tudi s komunikacijo navzven – v šolah, ustanovah ter povsod, kjer so se že zapletli v težave. To vas bo osrečilo in vam dalo dodatno samozavest in pogum, da se boste lotili tudi tistih stvari, ki ste jih že dolgo časa odlagali.

Vodnar 21. 1. – 18. 2.
LJUBEZEN
Ker 20. 1. prihaja Sonce v vodnarja, boste veliko bolj samozavestni, odprti za dogajanje in vse se bo vrtelo okoli vas, tako da boste veliko laže vse uredili ter imeli večji vpliv na vse, kar se bo dogajalo ves mesec. To bo odlično tudi za ljubezenske odnose, ki jih boste lažje harmonizirali.
ZDRAVJE
Uredili ste glavne stvari, ki so vas obremenjevale, kar vas bo odlično sprostilo v vsem, tudi v dobrem počutju. Optimizem se vam bo vrnil in vse, kar vas je bremenilo, se bo odmaknilo.
DENAR
Najboljši možen teden za vas, saj se na polno luno vaš vladar Uran v znamenju bika obrne direktno. Tako bo vse do 24. 8. To bo sprostilo ogromno podporne energije za vse vaše ideje. Bolj ko bodo nenavadne in kreativne, iskrene, večjo podporo bodo imele.
Kje vas čaka sreča?
Srečni boste, ker vam bo uspelo doseči večje sporazume v odnosih, tako osebno kot v poslu. Morda boste na novo zaposlovali ali dobili nove sodelavce, tudi z domačimi boste sklenili dobre, predvsem delovne kompromise.

Ribi 19. 2. – 20. 3.
LJUBEZEN
Čutili boste podporo ljubezni in občutek strasti vas bo preveval ter v vas povezoval vsa področja življenja. Zato boste tudi navzven delovali kot magnetni privlak ljubezni. Iskreno boste sledili navdihu in želi dobre rezultate, da boste izjemno zadovoljni.
ZDRAVJE
Odlično počutje vas bo vodilo v izjemno delavnost in želeli si boste urediti vsa področja življenja. Odprti boste za umetnost, harmonijo in jo želeli na vseh področjih življenja. Zato se boste povsod, kjer že dlje časa ne doživljate harmonije, odločili za spremembe in boste prestopili v harmonično življenje na vseh področjih življenja.
DENAR
Delavnost bo v vas sprožila še več energije, zato boste optimistični pa tudi popolnoma odločeni, da greste v spremembe tudi na finančnem področju, kjer boste začeli manj zapravljati in se bolj usmerili na zaslužek.
Kje vas čaka sreča?
Že samo spoznanje, da se stvari spreminjajo in da se ne bojite več vsega okoli sebe, vas bo sprostilo in osrečilo. Zato boste bolj odprti za mnenja.