Napoved

Horoskop za torek, 11. januarja

Andreja Novak / 090 77 85
11. 1. 2022, 05.44
Posodobljeno: 11. 1. 2022, 09.55
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd in preverite horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Dobili boste lepo darilo in sprostitev, če boste iskreno sodelovali in se z idejami ter na polno vključili v smeri, ki so vam pomembne in si želite, da se zgodijo spremembe.

Bik
Močno se boste zavedali privlačnosti, čeprav boste navzven dajali bolj hladen videz in se boste jezili, če bi kdo to omenjal. A godili vam bodo skrivni pogledi simpatij.

Dvojčka
Lahko, da vas bo zagrabil strah. Ohranite stik s srcem, saj vas bo ljubezen do sebe varovala pred različnimi fobijami in notranjo stisko. Tudi meditacija bo koristna.

Rak
Izogibajte se alkohola, saj vas odmika od videnja realne situacije in uspava v iluzijah. Lahko se zgodi, da boste s svojo lenobnostjo prizadeli tiste, ki najbolj verjamejo v vas.

Lev
Nemir v okolici vam bo presedal in želeli si boste odpotovati. Sprejmite povabilo in pojdite na daljši obisk. Samski lahko, da vas bo povabila simpatija, kar vas bo veselilo.

Devica
Pazljivo izbirajte misli, da ne boste danes izvedeli, katere so skorajda prepovedane za dobro počutje in sodelovanje. Partner bo zadovoljen če se raje posvetite njemu.

Tehtnica
Želeli boste stabilizirati partnerski odnos na način, da boste vseeno počutili svobodne in sočasno ljubljene. To bo projekt, ki bo mogoč samo v vaših mislih.

Škorpijon
Doma boste srečni in prosti čas vam bo dragocenost. Čeprav boste veliko zdoma, pa vas bo že sam občutek pomirjal in vam dajal upanja ter novih načrtov za naprej.

Strelec
Dan vam bo naklonjen, zato ustvarjajte s hvaležnostjo in se ozrite po svojem domu, s čim vse ste zadovoljni in hvaležni, da imate. Odstranite pa vse, kar vas zares moti.

Kozorog
Sprejeli boste ljubezen, tudi do sebe, kar pomeni, da se boste bolj pogumno odločili za zapeljevanje. Vezani boste okrepili ljubečo vezo, samski doživeli novo poznanstvo.

Vodnar
Rahlo boste zadržani in lahko, da ne boste mogli vsega izraziti, ne glede na to, kako si boste želeli. Počakajte, da se jasno pokažejo dobre priložnosti in se pogovorite.

Ribi
Samski lahko, da se boste zapletli v zanimiv odnos, ki se bo prepletal službeno in osebno ter vam lahko čisto spremeni način življenja. Zanimivo in prav filmsko bo.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja