Zapisano v zvezdah

Karmična rana Petra Polesa: občutek lastne vrednosti

Andreja Novak
21. 10. 2021, 09.00
Posodobljeno: 7. 3. 2023, 19.19
Deli članek:

Priljubljeni televizijski voditelj Peter Poles je rojen 6. februarja 1978, njegova natalna astrološka karta pa nadvse zgovorna ...

Pop TV
Peter Poles

Je vodnar po horoskopu in ljubljenec ženskega občinstva, saj ima poleg Sonca v vodnarju Venero, ki ga podpira v odnosih z javnostjo na sproščen, harmoničen in čisto naraven način. Sočasno je zanimiv za ženske, saj občudujejo predvsem njegov žar in popolnoma naravno obnašanje, ki mu je bilo položeno v zibelko.

Zanimivo je, da nima povezanega samo Sonca, temveč je tudi njegova Luna v kozorogu povezana z Merkurjem v vodnarju. To pomeni, da ima bolj sproščen in dinamičen značaj od povprečja, o čemer ste se že lahko prepričali. V besedah je spreten, saj ga pri tem podpira svoboden in hiter Merkur v znamenju altruističnega in naprednega vodnarja, pa tudi Luna, ki je zraven v kozorogu, ga podpre pri dobri intuiciji oz. bolj instinktivnem čutenju, kako se občinstvo odziva, in potem lažje izbira besede oziroma ideje letijo kar same od sebe. Nasproti Lune z Merkurjem je Mars v znamenju raka, kar pomeni, da je lahko doma manj aktiven in bolj čustven, saj je vladar moči in moškosti v vodnem, čustvenem in dramatičnem raku. A ga javnost vedno animira in zato je dobro, da uskladi področja, povezana z javnostjo, in tista, povezana z domačim delom.
Da se ne pusti voditi za nos ali čustveno manipulirati, poskrbita črna luna – uporniška Lilith tudi v znamenju raka ter čisto zraven nje Jupiter v znamenju dvojčkov, ki mu daje neskončen optimizem, pa tudi obsežen notranji dialog, tako da se lahko prepira oz. debatira tudi sam s sabo. To ga poveže tudi s Saturnom v znamenju leva, ki mu daje strukturo in integriteto v sem, kar počne. Morda bo v naslednjih letih nadgradil svoj način dela in krepil ponos drugih.

Zaradi svojega poslanstva, karmične usmeritve, kar kažeta severni lunin vozel in Pluton v znamenju tehtnice – ta mu dajeta podporo v odnosih, ki jih sočasno doživlja močno iskreno in transformacijsko –, pa ima tudi podporo za močan magnetni privlak navzven, saj ima južni karmični vozel v znamenju ovna. Tako je do vsega navzven precej ognjevit, strasten. To podpira tudi Neptun v znamenju strelca, saj ga aktivira pri vseh zanimivih projektih, ki so malo nenavadni, neobičajni. Neobičajnost in ektravaganca ga močno prenovita, saj je pravi vodnar, ki brez večjega truda hodi s svojimi idejami daleč pred drugimi in se pri tem še dobro zabava ter krepi. To mu omogoča Uran v znamenju škorpijona.

Seveda pa ima svojo občutljivo točko, ki je vezana na Kirona v znamenju bika. Ta mu podpre nesrečne situacije, ki ga lahko odmaknejo od zasluženega plačila. Njegova karmična rana je namreč povezana z njegovim občutkom vrednosti, ki pa se mu skozi želene potrditve v materialnih dobrinah lahko na nenavaden način odmikajo.

an
Astroportret