Astro

12 astro znakov: kakšna ljubezen se jim obeta do konca leta?

Andreja Novak
15. 10. 2021, 14.06
Posodobljeno: 15. 10. 2021, 14.11
Deli članek:

Ko razumemo dogajanje na nebu in preverimo, kako nas zvezde podpirajo na različnih področjih življenja, lažje in predvsem pravilno sprejemamo odločitve, ki vodijo v smer lahkotnega in zadovoljnega življenja.

Dreastime
ljubezen

Tokrat smo preverili podporo zvezd in planetov do konca leta 2021 za področje ljubezni – da boste razumeli dogajanje in sledili srcu ter pravilno ukrepali ob pravem času.

Oven
Jesen vas podpira v vodilnih vlogah v širši družbi, kar vas bo naredilo še privlačnejše. Blesteli boste in trud iz preteklosti se bo obrestoval. Popazite, da zaradi pretiranega dela ne zrušite novih ljubečih odnosov. Morda boste imeli simpatijo ali ljubezen v tujini in boste iskali priložnosti in izgovore za srečanje. Zato je velika možnost za daljše potovanje, »izobraževanje« ali celo preselitev.
Zima vam bo okrepila samozavest. Urediti boste morali odprte stare zadeve, tudi pretekle odnose, ki jih niste dobro zaključili in vas še bremenijo ter vam ne pustijo sproščeno dihati.
Nasvet za dobro ljubezen
V odnosih se jasno in iskreno izrazite ter obenem prisluhnite simpatiji ali partnerju. Pomembno je, da dovolite drugim, da imajo svoje mnenje, ne da bi želeli vplivati nanj ob vsaki priložnosti. Iskreno in srčno zanimanje za drugo osebo vas bo naredilo za najprivlačnejše bitje.

Bik
Jesen boste preživeli v delovnih vodah in pozabili na ljubezen oziroma boste bolj praktični glede odnosa. Če vam bo partner stal ob strani pri delu, bo imel vašo pozornost, sicer pač ne.
Zima vam bo aktivirala strast in polepšala odnose. Možnosti za ponovno zbližanje z bivšim partnerjem ali simpatijo bodo odprte, zato razmislite, kaj si zares želite.
Nasvet za dobro ljubezen
Ne taktizirajte, temveč iskreno pristopajte v vsa področja in odnose, ki so vam pomembni. Samo tako boste lahko dosegli srečo v ljubezni, pa tudi materialno obilje, ki vam je pomembno.

Dvojčka
Jesen vas bo sprostila in veselili se boste skupnega druženja. Odnosi vam bodo pomembni in potrudili se boste zanje. Do konca oktobra se bo tudi razkrilo, kako se vaši bližnji in prijatelji odzivajo na vaše ljubezenske spremembe, in sprostili se boste, ko se bo zmeda prenehala in bo vse transparentno.
Zimo boste preživeli delovno in s partnerjem začeli skupen posel, ali pa se bosta odločila za varčevanje na zanimiv način, ki bo obema v zadovoljstvo, saj bosta interes usmerila v skupne sanje. Decembra boste bolj dovzetni in razumevajoči do partnerja, kar bo okrepilo bližino med vama. To bo pozitivno vplivalo tudi na splošno harmonijo življenja.
Nasvet za dobro ljubezen
Karkoli si želite, ne sanjarite z odprtimi očmi, temveč stopite v akcijo ter izrazite svoje želje in čustva. Če boste neodločni v ljubezenskih korakih, tako novo zaljubljeni dvojčki kot tisti v že obstoječem partnerstvu, bo to partnerja čustveno odmaknilo od vas. Sprostite se in ne razmišljajte o vsakem koraku posebej.

Rak
Jesen vas umirja in kmalu boste razumeli izvor svojih srčnih težav, ki vam povzročajo čustvena in fizična nihanja. Poiščite svoj delovni elan in opustite vse izgovore ter izmikanja novim priložnostim.
Na zimo si boste vzpostavili nove temelje doma. Ne prilagajajte se partnerju v stvareh, ki so vam pomembne, da mu ne boste na tiho zamerili. Prehitro vas bo namreč zagrabila romantičnost praznovanj in boste v dvoje želeli praznovati celo zimo. Čustva in alkohol vas lahko povežejo z ljudmi iz preteklosti, ki vam prinašajo samo težave.
Nasvet za dobro ljubezen
Resno razmislite o potrebnih spremembah za stabilnost v svojem ljubezenskem življenju, zlasti če niste zadovoljni s trenutno situacijo. Če si želite svobodne zveze, to izrazite. Če si želite poroke, tudi to povejte pravočasno. Naučite se slediti svojim ljubezenskim interesom, sicer bo vaš odnos izzvenel.

Lev
Jesen bo prinesla željo po harmoniji, ponovnih začetkih, in morda se boste odločali za spremembe, tudi v ljubezni. Če ste vpleteni v stabilno zvezo, ki jo želite ohraniti, bodite previdni, da ne boste varali, čeprav vas bodo zvezde k temu spodbujale. Oktobra boste deležni številnih romantičnih presenečenj.
Zima bo prinesla sprostite v čustvih in lažje boste zadihali. Pomemben vam bo občutek svobode. Ljubezen in partnerstvo ter drugi odnosi vas bodo zaposlovali do konca leta, saj bo treba kar nekaj stvari iz preteklosti spremeniti.
Nasvet za dobro ljubezen
Če ste v zvezi, vaše srce pa že bije za nekoga drugega, je čas, da naredite v tem letu spremembe, čeprav boste preživljali težko obdobje. Če želite okrepiti zakonsko zvezo, pa si privoščite več krajših izletov, ki bodo kot novi medeni meseci.

Devica
Jesen vas bo razveselila z rutino, ki vas pomiri in poveže z ljudmi. Tako boste ponovno želeli ustvariti harmonijo in razumevanje v ljubezni. Znova se boste zaljubili v inteligenco svojega partnerja in zanimivi pogovori vaju bodo povezali. Neptun vam bo pomagal pri idealistični romantiki, kar bo v vajino življenje prineslo dober vpliv.
Pozimi boste precej delovni in to vas bo odmikalo od romantičnega razpoloženja, s katerim vas želi partner negovati. To vas bo malce obremenjevalo, saj boste želeli delovne rezultate, a počasi se boste sprostili in ugotovili, da so vam objemi manjkali.
Nasvet za dobro ljubezen
Opustite navado, da vidite partnerja takšnega, kot želite, namesto takšnega, kot je v resnici. Prej ko boste začeli to prakticirati, prej bo vajin odnos postal harmoničen in se boste v dvoje lažje sprostili.

Tehtnica
Jesen vas je dočakala sproščene in pripravljene na novosti. Postavljali boste nove temelje oziroma zaživeli bolj po svojem srcu, kar vas bo pomladilo. Veliko boste vložili v komunikacijo ali pisanje ter kreativnost tudi v ljubezni, kar bo okrepilo optimizem partnerja.
Zima vam bo omogočila, da boste doživljali ljubezen in harmonično življenje na način, o katerem ste sanjarili. Upravičeno boste zadovoljni z vsem dogajanjem med letom, predvsem pa na svoje spremembe, s katerimi ste omogočili ljubezni, da je bolj vstopila v vaše življenje.
Nasvet za dobro ljubezen
Potrudite se in izraziteje pokažite svoja čustva, da umirite partnerja. Ne odzivajte se na zunanje vplive, zlasti v drugi polovici leta, ko bodo z govoricami želeli razbliniti vašo ljubezensko harmonijo.

Škorpijon
Jesen prinaša nove navade, ki vas bodo veselile. Naredili boste vse, da ustvarite ljubeče gnezdo doma, in morda se boste zaradi ljubezni odločili za prenovo doma. Spremembe ljubezni in sproščenost bodo počasi prehajale v vaš način življenja in začeli boste spet zaupati.
Zima vam bo omogočila večji odmik od vsega nemira in številnih odnosov.
Nasvet za dobro ljubezen
Prej ali slej boste morali pogledati v svoja globoka čustva, ki v vas povzročajo razdiralno silo, ki se lahko odraža kot nenadna jeza, jezljivost ali celo kot bolezen. Odločite se, da letos razrešite odnose, in to zgolj s tem, da začnete iskreno in brez pretirane samoanalize izražati čustva. Osvobodili boste mnoge, ne samo sebe.

Strelec
Jesen vas lahko pripravi do tega, da se boste samozavestneje odločili zase in se predali hormonom ljubezni. Tako se boste bolj kreativno lotili odnosov, ki vas bodo osrečevali. Sicer boste jeseni in pozimi bolj naklonjeni prijateljem in se težje umirili doma ali v dvoje.
Zima bo od vas zahtevala samostojne odločitve. Vseeno boste morali narediti finančni načrt za prihodnje investicije in umiriti domačo situacijo, kar ne bo tako preprosto. Pogovorite se pravočasno.
Nasvet za dobro ljubezen
Ne postavljajte ljubezni na piedestal, saj je potem nobeno živo bitje ne more doseči. Raje poiščite dobro počutje, ljubezen in veselje v skupnem življenju na zemlji ob realnih ljudeh. Sanjski moški in sanjske ženske obstajajo v realnosti, če jim daste možnost in z njimi tako ravnate.

Kozorog
Jesen vas bo delovno prevzela in imeli boste bolj malo časa zase, še posebno ker bo tudi ljubezen zahtevala več časa, kot ste ga načrtovali. Velika verjetnost je tudi, da boste povezali partnerski odnos z delom ali svojim poslanstvom.
Zima bo dobra z vami. Ljubezen vas bo pripravila do novega pristopa v življenje, a bo treba opustiti sodbe in se srčno odpreti sodelovanju.
Nasvet za dobro ljubezen
Ne bodite slepi za svoja čustva in čustva okoli sebe. Poskrbite, da se vaše srčne želje lahko uresničijo, in se odprite spremembam. Sprejemajte komplimente, ne branite se povabil in dotika. Dajte si čas za doživljanje ljubezni in s tem življenja na drugačen način, in romantika bo na polno zacvetela.

Vodnar
Jesen bo v znamenju iskanja možnosti za skupno gnezdo. Pospešili boste aktivnosti tako, da se bo vse dobro izpeljalo. Septembra vas je aktiviral Mars, zato boste bolj provokativni in tudi seksi. Pričakujte romantična presenečenja in dogodke s srečnim koncem.
Zima ljubezensko ne bo najobetavnejša. Morebitni pretresi so lahko že novembra, ko bo lunin mrk vplival na domače razmere. Morda se bo odselil dolgoročni partner ali boste dobili kakšno nepričakovano novico, ki vas bo vznemirila. Pomembno je, da ste psihično pripravljeni na spreminjanje in da opustite pričakovanja do drugih.
Nasvet za dobro ljubezen
Negujte ljubezen v odnosu, ne dovolite, da ljubezen med vama izzveni. Nič ni narobe, če povprašate parterja, kaj si želi, ali pa prosite za nasvet strokovnjake ali prijatelje, ki jim zaupate.

Ribi
Jesen vas bo podprla v jasnih mislih in sprejeli boste številne dobre ideje. Odmaknite pa se od alkohola ali substanc, saj lahko okrepijo vašo melanholijo in vas odmaknejo od partnerja.
Zima vas bo prenovila v novem načinu življenja. Zdelo se vam bo, da ste se na novo rodili. Možnosti uresničitve novih idej bodo velike, in če se boste odprli za sprejemanje ljubezni, boste prejeli še večje darove usode.
Nasvet za dobro ljubezen
Če ste med evforičnim trenutkom svojemu ljubimcu dali veliko obljubo, boste to prisiljeni spoštovati. Zaradi tega se boste počutili zelo neprijetno, ker ne marate, da bi bili kakorkoli omejeni. Pogovorite se iskreno in bodite odslej bolj previdni.
Odprite se spremembam v odnosih tako, kot bi sprejeli srečo, ki prihaja v vaše življenje. Sreča bo k vam prihajala prek drugih, zato se ne izolirajte, družite se.