Astro

Andreja Novak: V vsakdanje življenje se vrača optimizem!

Andreja Novak
15. 10. 2021, 09.00
Posodobljeno: 15. 10. 2021, 09.01
Deli članek:

Popolna energijska napoved za obdobje od 8. do 14. oktobra 2021.

Osebni arhiv
andreja novak

Umirjen vikend je pred vami in ne trudite se, da bi ga aktivirali. Počivajte, sproščajte se in uživajte v naravi. S ponedeljkom se aktivira Merkur v direktno fazo, takoj nato še Jupiter, že v torek in oboje vam bo dalo veliko podpore v dejavnostih, tako psihičnih kot fizičnih. Sprostila se bodo čustva in nekatere dejavnosti. Optimizem se bo povrnil v vsakdanje življenje.

Petek, 15.1 0.
Odličen dan, ko boste pretiravali v uživanju, ki si ga boste lahko zamislili. Veselili se boste življenja in tudi srečali ljudi, ki vam bodo pomagali urediti pravne zadeve, kakršnekoli papirje in tudi svetovali, kako se optimalno lotiti izpolnjevanja svojih želja. Popoldne se boste družili v večjem številu in se čisto sprostili v raznoliki družbi. Ne boste mogli verjeti, kako dolgo ste zdržali brez takšnega druženja, ki je res pomembno za kvaliteto življenja.
Najmočnejši vpliv boste čutili raki, dvojčki, device in vodnarji.

Sobota, 16. 10.
Zgodaj zjutraj preide Luna v znamenje rib, kar bo naredilo soboto sproščeno, čustveno in dan poln navdihov. Na vse boste pogledali iz malo drugačne perspektive in se sprostili v vsem, kar bi morali narediti. Lahko, da boste pozabili na nekatere stvar, kar pomeni, da niso nujne niti pomembne. Sledite pa tistim stvarem, ki vas bodo danes veselile.
Najmočnejši vpliv boste čutili biki, raki, tehtnice, škorpijoni in ribe

Nedelja, 17. 10.
Zanimiv dan, ko boste lahko pri sebi preverili, kako ste zares, v sebi. Na plano bodo lahko prišla stara hrepenenja po ljubezni, ali stare obljube oz. tisti, ki ste jim jih dali in ne izpolnili. Močna povezava Sonca in Plutona vas bo lahko spravila ob živce, zato se ne odzivajte na provokacije, niti vi ne provocirajte. Zvečer preverite, če boste da preživeli sproščeno v harmoniji, potem imate odlično energijsko stanje.
Največji vpliv boste čutili biki, dvojčki, levi, device, tehtnice in škorpijoni.

Ponedeljek, 18. 10.
Skozi intenzivne sanje ste si ponoči verjetno sprostili podzavest in se zjutraj zbudili utrujeno, a verjetno precej bolj sproščeno. Kot da so vam odvzeta vsa bremena preteklosti. Merkur zopet začenja svojo direktno pot. Opoldne pride Luna v znamenje ovna, kar vas bo osvobodilo in vam dalo moč in voljo za različne aktivnosti. Lahko, da se boste na hitro sprli s kom, a boste imeli vsaj voljo za karkoli. Usmerite jo v stvari, ki vas osrečijo.
Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, dvojčki, raki, device, škorpijoni in ribe.

Torek, 19. 10.
Odlična jutranja budnica bo, čeprav lahko malo zgodnja. Jupiter in Mars se boste že malo po polpeti zjutraj aktivirala in lahko, da boste začutili njuno konstruktivno moč veselja in optimizma. Upam, da se niste dalje trudili spati, saj sta vas že prebudila v dobro in je škoda prespati tako dober dan. Polni boste volje nad vsem, kar boste počeli in lahko, da se boste srečali z vam pomembnimi ljudmi, s katerimi se boste dobro ujeli in sklenili dobre dogovore. Jupiter se obrača direktno in bo še podprl vse dobre odločitve in čustva. Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, tehtnice, strelci, vodnarji in ribe.

Sreda, 20. 10.
Polna luna bo prinesla številne priložnosti za zunanje dobre stike, pri tem bo pomembno, kako ste harmonični v svojih najpomembnejših odnosih. Ne prepirajte se, tudi ne iščite sprememb, bodite samo pozorni do vseh, s katerimi bi želeli ohraniti dobre odnose. Če lahko, praznujte vse, za kar ste hvaležni in kar vas osrečuje. Zvečer vstopi Luna v znamenje bika, ne pričakajte jo s pozno večerjo, saj vas bo spodbujala prav k tem. Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, biki, raki, levi, tehtnice in vodnarji.

Četrtek, 21. 10.
Dan, ko se vam bo zdelo, da se je čas ustavil. Smiselno je, da ne zapadete v lastno nejevoljo in da se izogibate sitnim ljudem. Nestrpnost in nemir se lahko namreč razširi in vam vzame lepo količino energije, kar bi bilo čisto nesmiselno. Negujte se in poskrbite, da izkoristite Luno v biku za dobro ureditev doma in izboljšanje organizacije kuhinje. Najmočnejši vpliv boste čutili biki, raki, kozorogi in vodnarji.