Astro

Andreja Novak: svoboda, ki jo bo aktiviral mlaj, bo globoka in vabljiva

Andreja Novak
4. 2. 2021, 23.00
Posodobljeno: 4. 2. 2021, 23.15
Deli članek:

Energijska napoved za obdobje od 5. do 11. februarja 2021.

Tibor Golob
andreja novak

Četrtkov mlaj ima glavno vlogo tega tedna. Svoboda, ki jo bo aktiviral, bo tako globoka in vabljiva, da bo sprožil vrsto dejavnosti, za dosego novih želja. V vas se bo začela prebujati nova moč, nov interes. Začeli boste spoznavati, da nimate nič za izgubiti in da je čas, da začnete slediti svojemu instinktu in notranji strasti, ki bo vse bolj aktivna in zahtevala svojo realizacijo.

Petek, 5. 2.
Noč je bila verjetno polna dinamičnih sanj iz katerih ni nujno, da ste se dobro zbudili. Jutro bo še tako sanjavo in melanholično, a se boste dopoldne dokaj hitro aktivirali ob dinamičnih čustvih ali izzivih živ jenja. Če imate možnost, si danes privoščite masažo, savno ali daljši sprehod ter knajpanje pod tušem. Moč regeneracije je velika in preko tega lahko opustite mnoge stare strahove, ki so plod preteklosti. Lahko, da boste lažje izrazili dvome ali želje ter se postavili na pravo mesto in s tem aktivirali dobro podporo življenja. Proti večeru pride Luna v znamenje strelca, kar bo aktiviralo dobro počutje in vas optimistično povezalo z bližnjimi. Najmočnejši vpliv bodo čutili dvojčki, biki, levi, tehtnice, kozorogi in vodnarji.

Sobota, 6. 2.
Dan za streznitev ali za okrepitev romantičnih čustev, ki bodo želela realizacijo ali predajo. Če ste imeli romantične iluzije, potem bodo danes razblinjene in realnost bo potrkala na vrata. To vas bo sprostilo, da boste lažje začeli razmišljati o sebi in prihodnosti ter obetajočih odnosih. Vseeno pa bodite pozorni, da danes ne zaprete vseh vrat obetajoči ljubezni, saj vas bo hladni glas razuma lahko preganjal in boste imeli občutek, da morate nekaj narediti. Počakajte vsaj dan ali dva, da se prepričate o svojih čustvih in željah. Najmočnejši vpliv bodo čutili ovni, biki, levi, tehtnice, strelci, kozorogi in vodnarji.

Nedelja, 7. 2.
Dinamična noč je verjetno za vami, ko ste odsanjali ljudi, ki so bili ali so še povezani z vami preko globljih energij. Lahko, da se spremembe naredijo najprej skozi sanje in potem skozi realnost. Vzemite si dan za sprostitev, saj bodo čustva lahko zmedena in meglila jasnost odločitev. Ne izpostavljajte se z odločitvami ali resnimi pogovori, da ne boste izzvali negativnih reakcij bližnjih. Negujte odnose, dom in sebe ter si privoščite odklop od računalnika in TV ekrana. Najmočnejši vpliv bodo čutili ovni, levi, tehtnice, strelci in vodnarji.

Ponedeljek, 8. 2.
Kulturni praznik ob srečanju Sonca in Merkurja bo pokazal osebne vrednote in razmišljanja posameznikov. Z Luno v kozorogu bo vse bolj čustveno turobno. A danes se boste z lahkoto izrazili, a sočasno ne boste preveč razumevajoči, saj boste videli stvari samo iz svoje perspektive. Nekatere ideje boste posegle v obstoječe sisteme na vseh nivojih in lahko, da se bodo v javnosti dogajale večje spremembe. Ne zanemarjajte pa svojih genialnih ali norih idej, ki bodo lahko prišle kot reakcija na dogajanje v okolici. Zapišite si jih ali jih povejte nekomu, da jih ne pozabite in vam jih naslednji trenutek ne odnese. Najmočnejši vpliv bodo čutili dvojčki, levi, device, kozorogi in vodnarji.

Torek, 9. 2.
Aktiven dan, ko boste želeli razrešiti številne stvari, ki vas najbolj bremenijo. Če boste upoštevali intuicijo bolj kot hladen razum, vam bo dobro šlo. Bodite dinamični in sproti delujte v vsem, kar vam pride na misel. Proti večeru vas bodo zajela močnejša čustva, ki bodo nakazovala vaše karmične blokade. Na plano lahko pridejo stvari, ki so vas čustveno blokirale že dlje časa. Dovolite si jih sprostiti in začutiti svobodo, ki vam bo dala nova spoznanja. Najmočnejši vpliv bodo čutili biki, raki, škorpijoni, kozorogi in ribe.

Sreda, 10. 2.
Pazljivo, saj vas bodo današnji planetarni vplivi lahko vodili v prehitro komunikacijo, v premočne besede, kar vam lahko uniči do sedaj dobre odnose. Skozi fizično sprostitev in daljši sprehod v naravi se boste lahko temu ubrali. Luna pride v svobodnega vodnarja, Mars in retrogradni Merkur pa se močno povežeta in v vas prižgeta ogenj nemira in lahko tudi negativnih misli. Zato danes prestavite morebitne sestanke in se izognite pomembnejšim pogovorom, saj se ne bodo najbolje izšli.
Najmočnejši vpliv bodo čutili ovni, dvojčki, tehtnice, strelci in vodnarji.

Četrtek, 11. 2.
Mlaj v vodnarju bo zvečer aktiviral srečne občutke, pa tudi željo po spremembah in svobodi. Kreativna sila vas bo vodila v globlje razumevanje sebe. Lahko, da bo mlaj sprožil vrsto dogodkov, da boste želeli ali potrebovali transformirati svoje temelje, zato razmišljajte o svojih spremembah in o možnostih, ki vam jih bo življenje odpiralo. Vse bo namreč drugače in skozi dogajanje boste lahko pozdravili rane preteklosti. Najmočnejši vpliv bodo čutili ovni, dvojčki, levi, device in vodnarji.