Astro

Tako kot pajkova mreža, obstaja matrica vesolja - ste z njo uglašeni?

Dušica Čičigoj
15. 10. 2021, 14.14
Posodobljeno: 15. 10. 2021, 14.21
Deli članek:

Mati zemlja nas je sprejela v svoje nedrje in nam nesebično omogoča fizično telo, kjer domuje naša duša. Naša duša, um, čustva in telo so med seboj povezani …

Profimedia
pajek mreža

V resnici nismo nikoli ločeni drug od drugega, se pa prepogosto med njimi ustvari neravnotežje. Nase moramo gledati celostno, se zavedati vseh ravni obstoja: mentalnega, čustvenega, duhovnega in telesnega.
Ker je duša večna, se na svojem potovanju skozi življenja uči, popravlja, spreminja in raste v svojem razvoju. Vse, kar nismo uspeli razrešiti v preteklih življenjih, smo prinesli s seboj v novo življenje z namenom soočanja in razrešitve. Vsak od nas, eni bolj drugi manj, nosimo v skriti notranjosti odtise globokih preteklih čustvenih ran in brazgotin, ki povzročajo zmedo in razdejanje, saj močno vplivajo na naše zdajšnje življenje – nas prikrajšajo za lepe trenutke, resnično ljubezen, ustvarjalnost, radost, obilje, uspeh, srečo, zdravje
PAJKOVA MREŽA
Predstavljajte si pajkovo mrežo. Zelo natančno je izdelana, da prek nje pajek dobi vse informacije iz okolice, ki jih potrebuje. Vse, kar se dotakne ali ujame v mrežo, ima svojo vibracijo, v kateri je sporočilo, pretaka se po mreži vse do pajka – in on se nanj odzove ali pa ne. Če so to le sapice vetra, premiki vej ali listov, kar je prijetna vibracija, se pajek ne odzove. Če se ujame kakšna muha ali kobilica, se v njej sproži adrenalin boja za preživetje – in to je povsem drugačna vibracija, na katero se pajek odzove.
Tako kot pajkova mreža obstaja tudi nevidna energetska mreža, matrica celotnega vesolja, katerega del smo tudi mi, zato je zelo pomembno, kako sebe doživljamo in sprejemamo ter kaj oddajamo. Če in ko doživljamo v sebi negativna čustva ter spremljajoče misli (jezo, bes, zamero, sovraštvo, žalost, ljubosumje), s tem nezavedno ustvarjamo in oddajamo nezdravo, destruktivno vibracijo, ki se širi kot virus.
PRIMER ZDRAVSTVENE TEŽAVE
K meni je prišla mamica s štiriletnim fantkom, ki je imel težave s kožo. Diagnoza zdravnikov je bila atopijski dermatitis, kronična srbeča kožna bolezen. Nobena zdravila, mazila niso imela trajnega učinka. Fantek se je nenehno praskal do živih ran. Zdravniki so rekli, naj se sprijazni, da bo moral vse življenje jemati zdravila, da se to ne da pozdraviti. Seveda je bila mamica obupana nad to mislijo, ko je videla, kako otrok trpi. Že prvi vtis in videnje mi je dalo jasno sliko, kaj se dogaja in zakaj ima fantek težave s kožo. Povedala sem ji, da vidim njegovo ozdravitev, da ni potrebe, da bi vse življenje imel te težave.

VZROK TEŽAV
Glede na mojo sposobnost videnja in energetskega zaznavanja sem zaznala močan konflikt njunih energij in veliko blokad pri mamici. V osnovi je bila za fantkove težave »vzrok« mama oziroma njen odnos do sebe in odnos s partnerjem. Njeno nezadovoljstvo, kako živi in kaj doživlja. Njen občutek, da je nesrečna, da ne dobi dovolj pozornosti in ljubezni, občutek, da je nepomembna, njena pričakovanja, kako bi moral partner delovati, da bi se ona dobro počutila. Očitek, da vidi samo delo in si ne vzame časa za njo. Pogosto sta se tudi prerekala. V sebi je doživljala veliko potlačene jeze, posledično je bila nestrpna do sina, njegovih zahtev kot otroka, pogosto tudi povzdignila glas.
Otrok kot zelo subtilno in ranljivo bitje srka vse, kar se okoli njega dogaja. Mamo in njeno negativno energijo je doživljal kot čustveno breme, kar je tudi v njem sprožilo blokado ter s tem močan čustveni in telesni stres. Ker je fantek obtičal v tej blokadi, je to povzročilo energijsko blokado v njegovih jetrih. Če ta organ ni energijsko pretočen, lahko to povzroči hude težave, ki se v dosti primerih izkazujejo prav na koži. Zdravljenje ne pomeni odpravljanja simptomov, ampak vzrokov, ki so sprožili neko stanje, ki se izraža na telesu kot težava, problem.

Zdravljenje ne pomeni odpravljanje simptomov ampak vzrokov, ki so sprožili neko stanje, ki se izraža na telesu kot težava, problem.

Profimedia
Matrica vesolja

NASVET IN REŠITEV
Mamici sem razložila svoja videnja in ugotovitve težav s kožo pri fantku ter kaj je vzrok, ji tudi svetovala, kako priti do rešitve. V osnovi je bilo nujno, da predelava doživljanje njenih negativnih vzorcev iz otroštva. Sočasno sem te blokade odstranjevala na njeni energijski ravni. Takoj ko jih je uspela v večji meri ozavestiti in predelati, je to blagodejno vplivalo na njen energetski sistem in počutje, posledično pa je to vplivalo na otroka in s tem na njegovo zdravljenje. V kratkem času se je stanje kože v popolnosti umirilo in problem se je razrešil.

Navdušenje in zavedanje mamice, kako lahko razrešimo marsikatero zdravstveno težavo, ki jo lahko sprožijo  lastna potlačena in neozaveščena, nepredelana prepričanja, negativna čustva in pot do razrešitve, jo je navdihnilo, da je intenzivno začela delati na sebi, se spreminjati.

ODSLIKAVANJA
Telo je izjemen sistem, ki nas ves čas opozarja, kaj ni v skladju znotraj nas, kje smo čustveno ujeti, kakšne so naše misli in kako vse to vpliva na naše počutje, izražanje, delovanje, ki v nekem doglednem času, če tega ne ozavestimo, razrešimo, privede do bolezenskih težav. Če to ignoriramo, prej ali slej zbolimo. Misli in čustva se zelo odslikavajo na telesu in obratno. Misli so naša »semena«, naj bodo pozitivne, da boste lahko zdravi.

TRIJE POMEMBNI KORAKI

1. Sprejemanje odgovornosti za to, kar se vam dogaja – opuščanje obtoževanj in obsojanj drugih kot krivce za to, kar se vam dogaja. Drugi so samo sprožilci , ki samo pritiskajo na vaše  boleče »tipke« obstoječih motenj in težave.

2. Sprejemanje in ozaveščanje lastnih težav, brez sodbe in odpora.

3. Odpuščanje sebi, kar pripelje do osvoboditve in razreševanja problemov.

Stopite na pot raziskovanja sebe in našli boste biser.

Morda vas pritegneta tudi članka

Bolezni organov se zrcalijo v naših zobeh - in obratno

Morda ste tudi vi ujeti na začaranem vrtiljaku ...