Astro

Energijska napoved: dnevi pred nami so transformacijski

Andreja Novak
27. 3. 2020, 10.00
Posodobljeno: 27. 3. 2020, 11.23
Deli članek:

Teden od 27. marca do 2. aprila bo transformacijski - ko se boste lahko zagledali v dogajanje na internetu in se čudili, kaj vse se dogaja z ljudmi.

PS
Metulj vam bo dal spodbudo in znanje, da boste izpeljali, kar ste si zamislili.

Dramatično srečanje med Jupitrom in Plutonom v znamenju kozoroga bo aktiviralo sočasno optimizem za nove temelje, nov način življenja, ki ga daje Jupiter ter moč Plutona, da se temu predamo popolnoma: zavestno in podzavestno. Bodite pozorni na svoje sanje in notranje strahove ter dovolite, da se vam domišljija usmeri v pozitivno smer.
Petek, 27. 3.
Luna v biku bo navijala za dobro prehrano in za ležerno druženje. A vam notranji nemir in določene ideje ne bodo dovolile ležernosti. Imeli boste potrebo po razjasnitvi okoliščin in po rešitvah, ki jih boste iskali za vsako ceno. Notranje strasti bodo prihajale na plano in težko boste ravnodušni ob vsem, kar se bo dogajalo. Veliko boste razmišljali in naredili čustvene načrte za prihodnost, saj boste spoznali vse svoje napake preteklosti.
Sobota, 28. 3.
Čustveni zapleti bodo vse bolj jasno kazali na nove smeri, ki jih morate ubrati. Nega doma, telesa in odnosov bo potrebna, če želite konstruktivno napredovati. Iskreno najprej preglejte svoje cilje, želje za prihodnost in šele potem, ko vam bo jasno, vstopite v širše pogovore z ostalimi. Ljubezen se bo kazala na različne načine in našla pot v vaše življenje. Veliko sprememb se bo dogajalo, a malo navzven, večino v vaših idejah, načrtovanju prihodnosti. Zanimiv in dober dan bo, če ste v pravi družbi.
Nedelja, 29. 3.
Ne boste mogli več skrivati svojih čustev in stanje bo jasno za prihodnost. Ne borite se več za reševanje prihodnosti, temveč za dobro pot naprej s čim manj ovir, zapletov. Tako poslovno kot osebno se bodo dogajanja okrepila in ne boste imeli časa premlevati preteklost, saj bo prihodnost močno trkala na vrata. Odzivajte se in se ne bojte novosti, saj je čas za spremembe in drzne ideje. Življenje vas ne bo čakalo, vendar to sedaj že veste.
Ponedeljek, 30. 3.
Dopoldne boste zaključevali nekatere stvari, ki se vam že predolgo vlečejo. Ker se Mars danes poslavlja iz znamenja kozoroga, še lahko do večera naredite kaj temeljnega, pa čeprav je samo seznam potrebnih hišnih popravil. Popoldne pa boste padli v dober kreativen občutek in se veselili vsega, kar imate možnosti početi. Preusmerite moč notranje energije v svoje dobro, ne dovolite, da vam okolje diktira, kako se boste vi počutili. Zvečer preide Mars v znamenje vodnarja, kar bo osvobodilo nekatera vaša čustva in v vas aktiviralo prihajajoči občutek svobode.
Torek, 31. 3.
Zanimiv dan za dobre odločitve za vas, za dom in družino. Možnosti sprememb v vzorcih in navadah obnašanja za vse družinske člane, zato samo vztrajajte v delovnih nalogah in domačih opravilih ter sistemu, ki ga želite pridobiti za svoj nov način življenja. Ne pozabite na prosti čas in na stvari, ki vam veliko pomenijo, pa niste za njih nikoli našli časa. Vnesite jih v svoj urnik sedaj, da postanejo del vsega.
Sreda, 1. 4.
Pester prvi april, z močnimi vplivi predvsem na čustvenih dogajanjih. Strast bo aktivirana v vas in hrepeneli boste po bližini prave osebe. Nihanja razpoloženja bodo še toliko bolj vidna, ker bodo misli malo upočasnjene in se bo vse dogajalo še preden se boste zavedli svojega počutja in čustvenega reagiranja. Danes ne obljubljajte ničesar in si tudi ne dovolite kakršnih koli dogovorov na daljši krog.
Četrtek, 2. 4.
Še vedno bo veliko dogajanja, a malo pravih rešitev, če ne boste pripravljeni pogledati v svoje najgloblje temelje. Lahko, da boste prežeti s čustvi, ki pa vam bodo počasi postala jasna. Spoznanje, zakaj se tako počutite, bo pomembno, zato se poskušajte distancirati od vsega in spremljati sebe neosebno, bolj raziskovalno. Preteklost se bo pokazala v novi luči in vam dala dobre ideje za naprej.