Astro

Kaj je tisto, kar v vaš dom privablja angele?

sn
23. 11. 2021, 11.11
Posodobljeno: 23. 11. 2021, 11.22
Deli članek:

Nadnaravna bitja, ki so najpogosteje opisana kot posredniki med bogom in človekom, so seveda angeli. Pod različnimi poimenovanji imajo svoje mesto tudi v večini religij.

dreamstime
Ko angeli vstopijo v vaš dom, slabih energij očistijo prav vse prostore, pa tudi vas in druge družinske člane, ter odpravljajo bolečino in trpljenje.

Glavna in najbolj dobrodošla lastnost angelov je, da nam stojijo ob strani, nas vodijo in priskočijo na pomoč v slabih časih, ko smo najbolj obupani.
Čeprav so angeli opredeljeni kot nekakšna mitološka bitja, milijarde ljudi po vsem svetu vanje veruje, jim zaupa in jim izreka priprošnje, da z njimi podelijo vsaj kanček svoje dobrote in svetlobe.
Obstaja veliko načinov, kako lahko angele privabimo v svoj dom, pa tudi navodil, kako domovanje urediti, da bo angelom tako ugajalo, da bodo pri nas kar ostali.

dreamstime
Ko angeli vstopijo v vaš dom, slabih energij očistijo prav vse prostore, pa tudi vas in druge družinske člane, ter odpravljajo bolečino in trpljenje.

SPOZNAJTE JIH
Preden povabite angele, da pridejo k vam – in ostanejo ter vas blagoslovijo s srečo in blaginjo, je dobro, da o njih kaj veste. Najprej spoznajmo nekaj nadangelov, ki veljajo za najbolj pogoste »sodelavce« ljudi.
Ariel pomaga poskrbeti za telesne potrebe, na primer za streho nad glavo in da je hrana na mizi, skrbi pa tudi za okoljevarstvene težave in zdravje živali. Pripomore, da vam priteka dovolj denarja za življenje.
Azrael ali angel smrti pomaga pokojnim in žalujočim. Če delate v služnostnih poklicih, ga lahko pokličete na pomoč ob posebno hudih primerih.
Gabrijel skrbi za pisatelje, učitelje in novinarje, pa tudi pri spočetju in posvojitvi otrok. Če pišete, ga lahko prosite za pomoč ob pisateljskih blokadah.
Haniel skrbi za ženske težave in pomaga pri jasnovidnosti. Če se odpravljate na pogovor za službo, vam bo pomagal, da se boste kar najbolje odrezali.
Jeremiel pomaga pri čustvenih bolečinah, odpuščanju in uvajanju sprememb.
Jofiel omili stresne okoliščine, ureja misli, poslovne prostore in nas odreši negativnosti. Pomaga vam ohranjati pozitiven odnos do službe, povezujemo pa ga tudi z umetniki in ustvarjalci.

dk
Angeli so nebeški pomočniki, ki pa služijo nam, ljudem.

Kamuel lajša tesnobo in prinaša svetovni in osebni mir, prav tako pa pomaga najti izgubljene predmete. Pokličete ga lahko, če iščete službo. Ne le da vam jo bo pomagal najti, pomagal vam bo tudi ohraniti mirnost med iskanjem.
Metatron pomaga predvsem pri učnih težavah in težavah z otroki.
Mihael nas odreši strahu in dvomov, nas varuje in odstrani negativnosti. Velja prepričanje, da je najmočnejši med angeli.
Rafael zdravi bolečine in svetuje zdravilcem. Če se ukvarjate s tem, vas bo vodil in usmerjal.
Raguel vnaša harmonijo v odnose in pomaga zgladiti nesporazume. Pomaga vam lahko, če opravljate delo s strankami.
Raziel nam pomaga rešiti duhovne in duševne ovire ter razlaga sanje.
Sandalfon prenaša naše molitve naprej, prav tako skrbi za glasbenike in zdravilce. Ustvarjalcem pomaga priti do ustvarjalnega navdiha, zlasti glasbenikom.
Uriel prinaša nove zamisli. Prosite ga za nove ideje ali rešitev težav.
Zadkiel pomaga pri umskih naporih, izboljšuje spomin in je nenadomestljiv, če ste še učenec ali študent.

BODITE JASNI
Angele obravnavajte ljubeče, z največjim spoštovanjem in skrbnostjo. Jasno jim razložite, kaj natanko potrebujete, in prosite angela, da pride in vam pomaga na področju, ki vas pesti, ali na poti do cilja, ki ste si ga zadali. Angele lahko zaprosite za pomoč, že če jim napišete povabilo z jasnimi željami ali če jim pošljete molitve v nebesa in jih prosite, naj vas razbremenijo.

dreamstime
Najmočnejši magnet, ki k vam iz nebes privablja angele, je vaše dobro srce.

UGODNO OKOLJE
Kaj torej vnesti v svoj dom, da bodo angeli raje bivali v njem?
Kristali
Shranjevanje kristalov na vhodu vašega doma ali ob okenskih policah je lahko odličen način, da privabite angele. Postavite te čarobne kristale na mesta, kjer želite, da vaši angeli pridejo v vašo hišo, in jih osvetlite. Ti kamni so kot jasni znaki angelom, ki jih opominjajo, da jih ljudje na zemlji potrebujejo.
Svetlobna telesa
Angeli so znani po tem, da očistijo vašo hišo tako, da odstranijo temo in prinesejo svetlobo. Sami sevajo svetlobo, kar pomeni osvetlitev sveta in življenja. Čim več luči je torej pri vas doma, raje bodo prišli. Četudi izvor svetlobe ni neposreden – reflektor ali svetilka na primer, si lahko omislite prizme ali ogledala kot nekakšne lovilce sonca. Vedno pa so dobrodošle tudi sveče.
Dišeče cvetje
Nekateri angeli se povežejo z intenzivno dišečimi cvetovi, kot so jasmin, iris, marjetice in tako dalje. To cvetje je običajno povezano z angelsko prisotnostjo. Posadite jih na svojem vrtu, jih imejte v lončkih kot sobne rastline ali pa kot rezano cvetje v vazi.
Figurice angelov
Ko v svoj dom postavljate figurice angelov, jim s tem izkazujete spoštovanje in jim dajete vedeti, da so na nek način že del vašega doma, vaše družine.
Dišave
Angele zelo privlači intenziven in pomirjujoč duh eteričnih olj, privlači pa jih tudi omamni vonj dišečih palčk.
Zvončki
Obešanje zvončkov in zvoncev oziroma melodično zvončkljanje v vaših domovih ob vhodu je zelo jasno vabilo angelom, naj vstopijo. Zvonjenje v vseh oblikah je vedno vir pozitivne energije, ki ne le privablja dobre vibracije, ampak tudi odganja slabe.

Podobna vsebina: S posebnimi cvetlicami lahko privabite posebne angele