Astro

Energije od 6. do 12. decembra: norost v mislih in besedah

Andreja Novak
6. 12. 2019, 07.00
Deli članek:

Vzdušje je že skorajda praznično. Zadovoljstvo prihaja z jupitrom, ki vse bolj sprošča bremena vsakdanjega življenja.

profimedia
ženska

Ta teden se Merkur premakne v znamenje strelcev in poskrbi za norosti v mislih in besedah. Tudi polna luna bo dobra do vas in vas podprla v boljših odnosih ter želji po lepoti, globoki strasti in urejenosti.

Petek, 6. 12.
Nove poti, nova spoznanja, novi ljudje … vse to se bo dogajalo in danes sledite občutkom brez slabe vesti. Res je, da vam ne bo čisto nič jasno, a vseeno bo intuicija na polno podprla pravo smer in srečanja s pravimi ljudmi.

Sobota, 7. 12.
Delovna bo najboljša. Danes ne sklepajte odločitev ali novih poznanstev, saj ne boste točno vedeli, kam in kako. Malo zmede, malo sreče, predvsem pa dobra energija za ustvarjanje reda znotraj in navzven.

Nedelja, 8. 12.
Če imate nezahtevne prijatelje in družinske člane, potem jih danes vabite na kosila, posladke, … karkoli. Odličen in prijeten dan za druženje ob dobri hrani, če le ni potrebno kaj razčistiti in se resno pogovoriti.

Ponedeljek, 9. 12.
Merkur preide v znamenje strelca, kar sprosti komunikacijo, okrepi optimizem ter vas odpre za sodelovanje. Dober čas za nova poznanstva, za okrepitev znanj, sodelovanj in optimizma med ljudmi, med sodelavci in bližnjimi. Ne pretiravajte z obljubami za naprej, sodelujte s tem kar je, tukaj in zdaj.

Torek, 10. 12.
Delovno dopoldne in sproščeno popoldne. Polno idej za ureditev kariere, financ in domov se obeta, zato si vse, kar vam pade na pamet, zapisujte. Tako boste pripravljeni na optimalni čas sprememb v dobro.

Sreda, 11. 12.
Dan pred polno luno je smiselno počistiti dom, se pomiriti s sabo in prekipevajoča čustva ali energijo sprostiti skozi sprehod v naravi ali fizične aktivnosti. Če lahko, kontrolirajte govor in se ne zapletajte z ljudmi, ki preveč govorijo, saj bodo danes še posebej aktivni.

Četrtek, 12. 12.
Polna luna, ki pripelje prave odnose v vaše življenje in izpostavi vašo vrednost tistim, ki naj bi jo najbolje videli in sprejeli. Večja sprememba tudi na področju obilja, materializacije vaše ljubezni in globoke pomiritve s sabo, če boste iskreni do sebe. Ne izogibajte se idejam in tistim ljudem, ki jih še spodbujajo pri vas. Družite se, praznujte!