Astro

Horoskop za sredo, 9. oktobra

Horoskopi.si
9. 10. 2019, 06.34
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN

Že dopoldan boste dobili nekaj zanimivih novic, toda nič ne bo realizirano, dokler se ne boste odločili, kaj vas resnično veseli in kam ste pripravljeni vlagati svojo energijo in čas.

BIK

Začnite verjeti vase in cenite svoje odlično opravljeno delo. Čas je, da se začnete drugače obnašati, saj boste sicer vedno bolj obremenjeni in na koncu popolnoma sami.

DVOJČKA

Določena kočljiva situacija poteka drugače, kot ste načrtovali, toda nič še ni izgubljeno, saj ste še vedno blizu rešitvi, ki vas privlači, veseli in v vas zbuja prijetne občutke.

RAK

V današnjem dnevu si vzemite nekaj časa zase, saj boste potrebovali počitek, ker vas številne obveznosti že nekaj dni močno obremenjujejo. Prijatelju čim prej odgovorite na sporočilo.

LEV

Sodelavci že nekaj časa govorijo za vašim hrbtom, zato je skrajni čas, da temu naredite konec. Vse kar se dogaja vas bo danes zmotilo, kar boste tudi povedali na direkten način.

DEVICA

Srečanje s simpatično osebo vam bo danes ogrelo srce, čeprav se vam bodo zadeve na finančnem področju ves čas kopičile in vas po tihem vznemirjale. Vendar bo iskrica ljubezni močnejša.

TEHTNICA

Konkretne odgovornosti vas bodo prisesale na dom in domače okolje. To lahko v vas prebudi nezadovoljstvo. Odprite oči in poglejte, da je vse tako kot mora biti.

ŠKORPIJON

Potrebno se bo soočiti z računi, plačati svoje obveznosti in poskrbeti za osebnostni napredek, saj ste v zadnjem času nekako obtičali na nerealnih zamislih in sanjah.

STRELEC

Danes sledite svojim notranjim vzgibom, ki vas ne bodo razočarali. Končno se bo v sredini dneva, ko boste ujeli pravo priložnost začel uresničevati načrt, ki ste ga skovali.

KOZOROG

Prijatelji vam svetovali, če boste potrebovali pomoč ali nasvet, zato težav nikar ne držite v sebi. Manj zadovoljstva boste doživljali ob pogledu na stanje na svojem bančnem računu.

VODNAR

To kar se trenutno dogaja na področju dela zahteva veliko več energije, kot je imate. Nadaljujte počasi, razmišljajte in analizirajte, le tako boste uspeli doseči kar ste si zastavili.

RIBI

Pozitivne rešitve se vam nakazujejo na poslovnem in finančnem področju. Zavedati se boste začeli pomena svoje sposobnosti prilagajanja, kar vas vodi v še lepši zaključek dne.

Današnji horoskop so za vas pripravili na portalu horoskop.si.