Pozor!

11 znakov vesolja, da gremo v napačno smer

Neja Kralj
2. 5. 2023, 07.50
Deli članek:

Ljudje hitro radi verjamemo, da nam včasih enostavno ne gre. A če prisluhnemo notranjemu glasu in razmislimo o svojih dejanjih, vedno ugotovimo, da je vse, kar se nam dogaja, rezultat naše lastne kreacije.

PS
Smo na pravi poti?

Naša zavest je preplavljena z dražljaji materialnega sveta, zato večkrat pozabljamo na to, da smo predvsem duhovna bitja. Pozabljamo na svojo duhovno pot ter ignoriramo znake, ki nam jih pošilja vesolje. Načeloma prihajajo opozorilni znaki vesolja v obliki neželenih okoliščin in dogodkov. Ti znaki so močni pokazatelji, da se okrog nas nabira negativna energija in da je nekaj treba takoj spremeniti.

Naše misli, občutki in dejanja so edini način za spreminjanje negativne energije.

Vse, kar počnemo, razmišljamo, čutimo, mora biti na visoki vibracijski frekvenci, potrebna pa sta tudi potrpežljivost ter osredotočenost na cilj. To še zdaleč ni enostavno, ker so naše duše na Zemlji ujete v materialno, fizično dimenzijo, ki nam otežuje upravljanje z lastno energijo ter njenimi frekvencami.

To je 11 najpogostejših znakov, s katerimi nas vesolje obvešča, da akumuliramo in vpijamo negativno energijo – da se moramo preusmeriti:

1. Udarec v nožni palec

2. Zastoj v prometu

3. Prezirljivi pogledi in posmehljive pripombe drugih ljudi

4. Poškodbe

5. Nepričakovani stroški ali računi

6. Občutek, da nekaj ni v redu

7. Prepiri z ljubljenimi

8. Bolezen

9. Glavobol

10. Izguba ali poškodovani predmeti

11. Neprijetni vonji, zvoki ali okusi

Če pri sebi opazite nekaj od naštetega, to pomeni, da morate prilagoditi frekvenco in usmeriti pozornost na izboljšanje sebe in povišanje nivoja svoje energije.