Zvesti pomočniki

Angeli pridejo na pomoč, tako jih zaprosimo

mb
23. 1. 2022, 16.16
Posodobljeno: 23. 1. 2022, 16.21
Deli članek:

Angelska bitja širijo ljubezen, nas ne obsojajo in nam stojijo ob strani, ko jih pokličemo.

Dreamstime
Tako nadangeli kot druga nebeška bitja so vsi prinašalci luči.

Angeli že dolgo pomagajo ljudem, pravimo celo, da ima vsakdo od nas svojega angela varuha. Morda ste kdaj slišali za čudež ali nenadno ozdravitev, ki so jim jo pripisali. Poznamo pa tudi številne primere angelske pomoči v težavah in vsakdanjem življenju. Zakaj se ne bi torej naučili sporazumevati z njimi in jim zaupali svojih skrbi?

Angelska bitja širijo ljubezen, nas ne obsojajo in nam stojijo ob strani, ko jih pokličemo. Njihova pomoč vas nič ne stane, vam je vedno na voljo, v vseh položajih in okoliščinah, samo prositi morate in se potem zahvaliti. Lahko jih prosite za razrešitev težav, zdravje, uspešnejšo komunikacijo in urejanje poslovnih zapletov, izboljšanje odnosa z nekom, lahko jih prosite, naj vam pomagajo najti ljubezen itd. Brezkompromisno delajo za vaše dobro in zanje ni nobena prošnja prevelika ali pretežka.

Vedeti je treba tudi to, da ne bodo nikoli posegali v vašo svobodno voljo, kar pomeni, da odločitve še vedno sprejemate sami. Angeli celo ne morejo posredovati v določeni zadevi brez vašega privoljenja, prav zato jih morate za pomoč vsakokrat znova prositi.

dk
Angeli vas slišijo.

Kako jih lahko zaprosite za pomoč?

Svojo prošnjo lahko glasno poveste ali si jo zamislite v mislih. Prav tako jim lahko napišete pismo, si v mislih prikličete njihovo podobo in jim predate sporočilo, deluje pa tudi afirmacija v obliki hvaležnosti angelom, ker rešujejo vašo prošnjo.

Vrste angelov

Angeli varuhi so tisti, ki nas nikoli ne zapustijo. Guruji pravijo, da ima vsak od nas dva angela varuha. Eden je odločnejši in skrbi, da delujemo v skladu s svojim poslanstvom, drugi pa nas tolaži, ko to potrebujemo. Nekateri jih imajo lahko tudi več, prav vsi pa nas ščitijo pred negativnostmi.

Nadangeli so nekakšni vodje angelov varuhov. Verjetno ste že slišali za nadangela Mihaela in Gabrijela, ki sta najbolj znana. Izkušnje kažejo, da je njuna pomoč izredno učinkovita.

Med nadangele spadajo še:

-         Ariel, ki pomaga poskrbeti za telesne potrebe, na primer za streho nad glavo in da je hrana na mizi, skrbi pa tudi za okoljevarstvene težave in zdravje živali. Pripomore, da vam priteka dovolj denarja za življenje.

-         Azrael ali angel smrti pomaga pokojnim in žalujočim. Če delate v služnostnih poklicih, ga lahko pokličete na pomoč ob posebno hudih primerih.

-         Gabrijel skrbi za pisatelje, učitelje in novinarje, pa tudi pri spočetju in posvojitvi otrok. Če pišete, ga lahko prosite za pomoč ob pisateljskih blokadah.

-         Haniel skrbi za ženske težave in pomaga pri jasnovidnosti. Če se odpravljate na razgovor za službo, vam bo pomagal, da se boste kar najbolje odrezali.

-         Jeremiel pomaga pri čustvenih bolečinah, odpuščanju in uvajanju sprememb.

-         Jofiel omili stresne okoliščine, ureja misli, poslovne prostore in nas odreši negativnosti. Pomaga vam ohranjati pozitiven odnos do službe, povezujemo pa ga tudi z umetniki in ustvarjalci.

-         Kamuel lajša tesnobo in prinaša svetovni in osebni mir, prav tako pa pomaga najti izgubljene predmete. Pokličete ga lahko, če iščete službo. Ne le da vam jo bo pomagal najti, ampak vam bo tudi pomagal ohraniti mirnost med iskanjem.

-         Metatron pomaga predvsem pri učnih težavah in težavah z otroki.

-         Mihael nas odreši strahu in dvomov, nas varuje in odstrani negativnosti. Velja prepričanje, da je najmočnejši med angeli.

-         Rafael zdravi bolečine in svetuje zdravilcem. Če se ukvarjate s tem, vas bo vodil in usmerjal.

-         Raguel vnaša harmonijo v odnose in pomaga zgladiti nesporazume. Pomaga vam lahko, če opravljate delo s strankami.

-         Raziel nam pomaga rešiti duhovne in duševne ovire ter razlaga sanje.

-         Sandalfon prenaša naše molitve naprej, prav tako skrbi za glasbenike in zdravilce. Ustvarjalcem pomaga priti do ustvarjalnega navdiha, zlasti glasbenikom.

-         Uriel prinaša nove zamisli. Prosite ga za nove ideje ali rešitev težav.

-         Zadkiel pomaga pri umskih naporih, izboljšuje spomin in je nenadomestljiv, če ste še učenec ali študent.

Vsakega od njih lahko torej pokličete ob ovirah, s katerimi se srečujete. Delovali bodo tako, da vam bodo pomagali uresničiti želje, vam dali znak, da vam stojijo ob strani, vam posredovali nasvete, kako napredovati. Najpogosteje se vam bo samo zdelo, da se položaj bolj gladko odvija ali čutite olajšanje. Če imate ob tem tudi občutek, da veste, kaj morate napraviti, sledite namigu, saj gre za božje vodstvo. Prav tako lahko angelska sporočila sanjate ali se vam zdi, da nekatere reči preprosto veste.

Še laže pa se boste povezali z angeli, če boste sproščeni, posebno če želite prejeti njihova sporočila. Če se spravite v meditativno stanje in odprete um, boste tako laže prepoznali, kaj vam sporočajo. Prav tako lahko prosite za znamenja, ki bodo sledila v naslednjih dneh.