Napoved

Horoskop za četrtek, 7. junija

W.Y.
7. 6. 2018, 06.34
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj prinaša teden?

OVEN - Izpuhteli bodo vsi dvomi, naenkrat vam bo povsem jasno, kaj bi morali storiti, posebno v medsebojnih odnosih. Pri nalogah bodite natančnejši, posebno, če so sestavljene iz dveh delov.

BIK - Danes boste nekoliko nejevoljni, kar bo v slabo voljo spravljalo tudi ljudi okoli vas. Vezani lahko zato od partnerja pričakujete začasen umik. Poskušajte se mu oddolžiti.

DVOJČKA - Pravilno si razporedite današnji dan in razmislite o tem, da bi določene naloge zaupali sodelavcem. Niste samo vi tisti, ki znate delo opraviti dobro.

RAK - Danes boste v obrambnem položaju. Zaupajte svojim občutkom in tistim ljudem, na katere ste se lahko že kdaj zanesli in vas do sedaj še niso pustili na cedilu.

LEV - Sčasoma se boste sicer sprijaznili tudi s tistimi, ki so vas že razočarali. Z njimi se boste še naprej družili, a nikar jim ne zaupajte preveč. Večer bo sproščen.

DEVICA - Obeta se vam nova romanca ali obnovitev trenutne zveze. Z novim prijateljem boste zadovoljni bolj, kot ste si to lahko predstavljali. Delo bo potekalo brez zapletov.

TEHTNICA - Izkoristite dan, ki vam je naklonjen. Vezani boste želeli v razmerje vnesti nekaj sprememb. Kot nalašč bo danes partnerjev pustolovski duh popestril vajino razmerje.

ŠKORPIJON - Danes bo prevladovala želja po delovanju in prijateljevanju s svojimi bližnjimi. Dobili boste nekaj pohval in komplimentov, ki bodo odlično vplivali na vaše počutje.

STRELEC - Ponudila se vam bo posebna priložnost, ki je nikakor ne smete izpustiti. Še tako turoben dan bi se popoldne lahko spremenil v dobrega in razigranega.

KOZOROG - Odpravite se na zmenek in sprejmite tveganje z osebo, ki jo opazujete že nekaj časa. Tveganje je precejšnje, vendar le na tak način lahko upate, da se boste človeku približali.

VODNAR - Premislite o tem, kakšne naj bi bile posledice neke odločitve. Izšli boste kot zmagovalec, a pazite, da ne boste vse skupaj predrago plačali in se izpostavili.

RIBI - Razmerja vezanih bodo danes harmonična in romantično obarvana. Priložnosti za prijateljstvo in prijetno druženje bo danes veliko. Samski povabite simpatijo na zmenek.